Yhden sävyn silmämeikki – UD Zodiac

Urban Decayn sädehtivä luomivärisävy Zodiac on pääosassa tässä yhden sävyn silmämeikissä. Harvemmin tulee tehtyä tälläisellä kaavalla meikkiä, en koe sen imartelevan raskaita luomiani joten yleensä aina on jonkinlaista varjostusta mukana. Mutta kerrankos sitä.

Uusi petroolinvärinen mekkoni inspiroi minua tarttumaan tähän sädehtivään tapaukseen. Zodiac ei kuitenkaan mikään perusarjen luomivärisävy ole, ainakaan minulla, joten käyttökertoja ei ole kertynyt vielä montaa. Näin parhaimmaksi levittää glitterpommin luomille applikaattorilla siveltimen sijaan, jotta sain pakattua väriä tiiviisti luomelle. Ei tämä juurikaan varissut, mutta hiukan toki. Glittersävyjen kanssa saa olla aina tarkkana ja melkein parempi olisi tehdä pohja vasta viimeisenä.

Glitterin moniulotteista sävyä on vaikeaa vangita kameraan, tämä on livenä ihan tosi ihanan näköinen sävy! UD:than löytyvät Sokokselta ja luomivärinapilla on hintaa 20,50€ / 1,5 g.

Luomiväri saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

Sinisilmältä moikat!

8 thoughts on “Yhden sävyn silmämeikki – UD Zodiac

  1. Niin ihana ja kaunis sävy ja tyyli- tykkään just tollasesta synkähköstä häivytyksestä 🙂 Olis ollu kiva nähdä yhteiskuva mekon kanssa josta meikki saanu vaikutuksensa. Mulla on UD:n Ether -luomiväri, joka on sääätävän (=säihkyvän jäätävä 😁) kaunis liila, ja laitanpa sitä ens kerralla aplikaattorin kanssa, se tosiaan tuhrii liikaa ja ei anna täyttä potentiaalia siveltimen kanssa laitettuna 😀

    1. Mekon olkainta näkyy vähän tuossa yhdessä kuvassa mutta ihan koko mekkoa ei tullut ikuistettua. Asukuvat ovat niin vaikeita! 😀 Säätävä on mitä mainioin sana, hyvin kuvailtu! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *