Siamese Lipstick neljä vuotta!

Heeeei! Mitäs ihmettä, vuodet ovat vierineet ja blogilla olisi tänään neljävuotissynttärit! Ihan kreisiä.

Paljon on purkkeja virrannut käsieni läpi sinä aikana. Elämää kosmetiikan katveessa on myös seurattu, mm. pellettikissanvessanteko-ohjeita, armeijamuisteluita, häähommia, USA-roadtripin päiväkirjaa, raskausajan pukeutumista ja esikoiseni syntymä. Siamese Lipstickistä on kyllä tullut minulle hyvin rakas osa elämää vaikka vähän vaihtelevasti tähän pääsen käyttämään aikaani varsinkin nykyään.

Suuret kiitokset teille lukijoille, sekä uusille että vanhoille! Jokainen kommentti lämmittää sydäntäni kovasti. Te ihanaiset ruudun takana purkeista höpertyvät olette minulle tärkeämpiä kuin uskottekaan. Ja kuten arvata saattaa, nyt koittaa arvonnan aika. Tämän näköinen paketti lähtee arvontaan yhdelle teistä. Kaikki luonnollisesti käyttämättömiä. Smashbox saatu ostoksesta kaupan päälle, muut tuotteet olen saanut blogin kautta.

Clarins Gentle Foaming Cleanser 50ml
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector sävy 12
Dermosil Nature Lip Balm
Dr. Hauschka luomiväripaletti
Dr. Hauschka Night Serum 2 x 2,5ml
Lumene True Passion Lip Colour sävy 1 (postaus)
Smashbox Photo Finish Foundation Primer 7,1ml

Jos palkinto kuulostaa sinun jutultasi niin arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tämän postauksen alle.

Kerro postauksessa oletko uusi vai vanha lukija. Kerro jokin blogiin liittyvä muisto vuosien varrelta, olisi hauska kuulla mitä pieniä asioita ihmisille on jäänyt mieleen. Uusi lukija voi kertoa kuinka blogiin päätyi ja mistä haluaisi lukea.

Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään jotta saan yhteyden voiton osuessa kohdalle. Otan voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja postitan palkinnon vain Suomeen. Aikaa osallistua on tästä hetkestä viikon verran eteenpäin eli 6.5.2017 klo 23.59 asti. Onnea arvontaan!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT 

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

71 thoughts on “Siamese Lipstick neljä vuotta!

 1. Olen seurannut blogiasi vajaan vuoden. Hurahdin nelkytplussalaisena kosmetiikkaan ja sillä tiellä ollaan. Toistaiseksi mieleenpainuvin muisto on luonnollisesti ollut sun lapsen syntymä :).

 2. Paljon onnea!
  Olen seurannut blogia melkein sen syntymästä asti 🙂
  Ehkä parhaiten mieleen on jäänyt roadtrip sekä se, että olet esitellyt täällä paljon luonnonkosmetiikkaa. Luonnonkosmetiikkaan olen itsekkin hyvin pitkälti siirtynyt, niin niistä lukeminen kiinnostaa tietenkin paljon.

 3. Olen seurannut blogia puolisen vuotta. Suosikkejani ovat Jolie Boxin arvostelut. Niitä lukisin mielelläni jatkossakin. Blogiin päädyinkin etsiessäni Jolie Boxin arvosteluja.

 4. Upeat palkinnot^_^
  En tarkkaan muista kuinka kauan olen ollut lukijana, ehkä vähän toista vuotta… Päädyin blogiisi, kun etsin tietoa Bernerin ystävämyynnistä:)

 5. Seurannut joitakin vuosia, jutut mineraalimeikeistä ovat jääneet mieleen ja niistä oli hyötyä sopivan tuotteen etsinnässä 🙂

 6. Onnea nelivuotialle !
  Melkein alusta olen blogiasi seurannut. En muista mistä tänne päädyin mutta kun selvisi että olemme samalla alalla, jäin blogiasi seuraamaan. Roadtrip tulee ensimmäisenä mieleen ja luonnonkosme arvostelut.

 7. Onnea 4-vuotiaalle! Kiva blogi, olen seurannut jo jonkin aikaa. 🙂

  Tuotearvostelut, shoppailut ulkomailla (ja kotimaassa) ja kissat mm. 🙂

 8. Melkein alusta asti seurannut blogiasi. Erityisesti jäi mieleen postaus ”Kissat ulkoilemassa.” Postauksen lopussa on se ihana kissamekko (tunika) jota itse metsästin ja en löytänyt mistään! 👍😄 Itsekin kissa ihmisenä ja Itämaisen ja puoli Maine Coonin omistajana jäin harmittelemaan,kun mekkoa en löytänyt. Nykyään aika paljon lukenut Joliebox arvosteluja etenkin blogistasi,kun itse tilaan myös kyseistä boksia. Onnea 4-vuotiaalle! ❤

 9. Olen uudehko lukija, löysin harmikseni purkkimafiasivuston juuri ennen kuin se lopetettiin. Onneksi kuitenkin jatkoitte omilla tonteillanne. Blogistasi ovat jääneet mieleen tietenkin aivan ihanat kissakuvat joka postauksessa.

 10. Onnea 4-vuotiaalle! Mulla tulee sun blogista ekana mieleen kissat ja purkit. 😀 Hyvät tuotejutut on jääneet päällimmäisenä mieleen.

 11. Onnea 🙂 🙂
  Olen seurannut jo joitain kuukausia etenkin tuotearvostelujasi, mutta myös muut postaukset kiinnostavat.
  Ihana palkinto!

 12. Vanha lukija, ensikertakommentoija täällä. Taisin päätyä blogiisi sen kuuluisan pellettivessan kautta, jota en kuitenkaan koskaan saanut toteutettua. 😀 Lukulistalle blogi päätyi, koska meillä vaikutti olevan hyvin samanlainen iho tuolloin ja oli mahtava saada tuotevinkkejä ja vähän vertaistukeakin, kitos siis siitä ja onnea blogille!

 13. Vanha lukija muutaman vuoden takaa. Tykkään varsinkin loppuneet ja ostokset postauksista.
  Niin ja onnea hienolle blogillesi 🙂

 14. Minäkin olen seurannut tätä sun blogia jo useamman vuoden ja ihaillut salaa sun upeita huulia 😁

 15. Purkkimafiasta löysin sun blogin ja siitä asti oon pysynyt mukana. Luen blogiasi hyvien kosmetiikkapostausten takia, mutta mieleen ovat jääneet kaikkein parhaiten ihanat kissakuvat. Niistä tulee aina hyvä mieli 🙂

 16. Onnea ja oon mieki jo useamman vuoden tainnu seurata.Vanha lukija siis oon.Teän jenkkireissu jäi ehkä eniten mieleen

 17. Olisinko noin 1,5v seurannut blogiasi. Parhaiten on jäänyt mieleen sun morsian-look häissäsi ja huulipuna-arvostelut koska sinulla on aivan upeat huulet! 🙂

 18. Mukana 🙂 oon vanha lukija, olisinkohan 3 vuotta blogiasi seurannut. Parhaiten mieleeni on jääny luonnonkosmetiikkapostaukset ja lapsesi odotus/syntymä

 19. Mukana 🙂 oon vanha lukija, olisinkohan 3 vuotta blogiasi seurannut. Parhaiten mieleeni on jääny luonnonkosmetiikkapostaukset ja lapsesi odotus/syntymä

 20. Olen seurannut sun blogia pitkään. Olen ollut erityisen kiinnostunut luonnonkosmetiikan tuotearvioista. Kun luin, että teille on tuloss perheenlisäystä, tuntui, kuin ystäväni olisi kertonut odottavansa.

 21. Ihana synttätiarvonta! Olen lukenut blogia jo pitkään, ja kyllä aina nostan yhdeksi suosikeistani road trippinne. 🙂

 22. Olen lukenut alusta asti! Eniten mieleen jääviä ovat olleet postaukset minua kiinnostavista aiheista eli meikit 😉 Onnea blogisynttäreiden johdosta 🙂

 23. Onnea synttäreiden johdosta 🙂 Seuraillut olen viime kesästä alkaen. BetteBoxin tilauksen myötä löysin Purkkimafian ja kosmebloggaajat. Kosmetiikkamopo keulii mulla iha tosissaan 😂

  Sinun juttuja seuraan eniten Instagrammista, josta pyörähdän yleensä blogin puolelle. Sinusta tulee ekana mieleen kivat silmälasit, muhkeat huulet ja luonnonkosmetiikka 😁

 24. Olen suhteellisen uusi lukija; blogiisi päädyin kun googlailin jotakin raskausaiheista viime vuoden puolella, ja blogisi oli yksi osumista. Odotin itse samaan aikaan esikoista, ja kosmetiikkakin kun on lähellä sydäntä, niin lukijaksi jäin. 🙂

 25. Siitä asti olen lukenut kun purkkimafia perustettiin.
  Parhaiten on jäänyt mieleen huulipuna postaukset (upeat huulet Sulla!) sekä tietysti kissat 🙂

 26. Hyvää synttäriä! Aloin seurata viime kesänä. Osuin blogiisi etsiessäni Jolie Box -arvosteluja, innostuin tilaamaan ja jäin lukijaksi. Parhaiten on jäänyt mieleen, että joka postauksen lopussa on jompikumpi tai kumpikin kissa sekä se, kun näin sinut kaukaa viime syksyn I love me -messuilla. Oli helppo tunnistaa 🙂

 27. Hei ja onnea!❤Blogisi on ihana, olen uusi lukija ja kuulin ystävältäni blogistasi paljon kehuja!

 28. Reilun vuoden olen blogiasi seurannut. Olen aivan onneton meikkitunari ja aivan hukassa purkkien laajassa maailmassa. Olen nauttinut, kun olen täältä voinut hakea tietoa ja käyttökokemuksia eri tuotteista. Mieleen on jäänyt postaus Lumenen uusista huulipuna- ja poskipunasävyistä, sillä sen tekstin innoittamana kävin ostamassa elämäni ensimmäisen poskipunan ja se on kohta jopa loppu!

 29. Useamman vuoden olen mukana ollut. Mieleen on erityisesti jäänyt teidän reissu Amerikassa, ja siellä Elviksen luona vierailu.

 30. Vanha lukija, erityisesti postaukset Jolie boxeista kiinnostavat. Tykkään näistä kosmetiikan yllätysboxeista 🙂

 31. Roadtrip oli mielenkiintoinen juttusarja! Olen seurannut blogiasi jo pari vuotta.

 32. En kyllä muista kauan olen blogiasi seuraillut, en ole tuore seuraaja mutta en alkuajoiltakaan. Mieleen on jäänyt raskausaikasi ja tietenkin vauvan syntyminen. Myös kissojen ja vauvan yhteiselosta on ollut kiva lukea ja katsoa kuvia.

 33. Olen seurannut blogiasi ehkä vuoden ajan. Vaikka kosmetiikan takia tätä seuraankin, niin kisut vie aika usein huomion. Ihanaa kuvausrekvisiittaa 😀 Ja toi palkinto, wau! Onnea blogisynttäreiden johdosta!

 34. Olen löytänyt blogisi purkkimafian kautta. Kosmetiikka-addiktina olen tykännyt lukea kosmetiikkapostauksia, mutta myös kissojen omistajana kissajutut ovat jääneet hyvin mieleen 🙂 Onnea nelivuotiaalle!!

 35. Minä eksyin blogiin jo aikaa ennen purkkimafiaa. Samanlainen meikkimaku, vaikka ikäeroa onkin. Nyt minulla olisikin sopivasti loppumassa tuo palkintona oleva huulipuna, Lumenen 1 on aivan täydellinen nide ! Ja mieleenpainuvin asia varmaankin se että meillä on sama kotikaupunki. Lienetkö ainoa lahtelainen meikkibloggaaja?

  1. Oot meikannut! ja My Personal Galaxy vaikuttavat myös Lahdessa 🙂

 36. Olen seurannut blogiasi reilut kaksi vuotta.
  Monta hyvää tuotevinkkiä olen saanut blogistasi.

 37. En muista miten blogiisi eksyin, ehkä pari vuotta sitten, mutta siitä lähtien olen seurannut. Pidän tyylistäsi kirjoittaa ja uskon että seisot suosittelujesi takana. Tuntuu ettet ole ns. ostettu eri firmojen markkinointiin.
  Berliinipostaukseen olen monesti palaillut ja ostoksiisi. Ihanaa kun kirjoitat myös hinnat. Sinun kauttasi olen tutustunut luonnonkosmetiikkaan. Ja ihastunut siihen. Tällä hetkellä tunnen pientä ikävää, kun postaukset vähentyneet. Mutta hyväähän kannattaa odottaa.

 38. Täällä vanha lukija 🙂 Oisinkohan reilu kolme vuotta sitten löytänyt tämän blogin. Monikin asia on jäänyt mieleen : kissat, armeija, matka USA:han….

 39. Olen lukenut blogiasi pari kolme vuotta! Luulen, että eksyin tänne jostain toisesta blogista. Olen tykännyt kovasti ihanista kissakuvistasi! 🙂

 40. Vau mikä palkinto! Olen aivan uusi lukija, löysin blogisi Facebookin Kauneusblogit-ryhmän kautta. Jään selailemaan muita postauksiasi seuraavaksi!

 41. Onnittelut!
  Vanhana lukijana mukaan.
  Luonnonkosmetiikan ystävänä siihen liittyvät postaukset on tullut luettua tarkasti.

 42. Hei, uusi lukija tässä ☺️ Löysin sinut kun luin muita kauneusblogeja missä sinut aina välillä mainittiin. Luin ensin kaikki vanhat postauksesi läpi (teen aina niin kun alan seuraamaan jotain blogia) ja olinkin sitten jo koukussa :mrgreen: Ihailen jokaisessa seuraamassani bloggaajassa jotain piirrettä ja sinussa ne ovat upean kauniit kasvosi ja huulet sekä tyylisi ❤️ Haluaisin itsekin pukeutua mekkoihin ja olla naisellisempi. Reissupostaukset ja odotusaikasi ovat olleet todella mielenkiintoista seurattavaa 🙂 Onnea siis 4-vuotiaalle ja katsotaan josko onnetar potkaisisi uutta lukijaa 👍😁

 43. Onnea! 🙂

  Olisinko pari vuotta seuraillut? Muistan erityisesti ainakin vauvamasun paljastuksen ja miten kerroit jalkojen turpoamisesta. Se oli hyvää vertaistukea, kun tulin itse raskaaksi muutamaa kuukautta myöhemmin ja jalkani turposivat myös.

 44. Vanhahko lukija, ja pakko sanoa, kissit ovat jääneet parhaiten mieleen ? plus luonnonkosmetiikka ?

 45. Olen löytänyt blogiisi alunperin etsiessäni Jolie boxin arvosteluja. Olen lukenut erityisen mielelläni juurikin kaikkia boksi-arvosteluja ja ylipäätään kosmetiikka-aiheisia postauksia. Mukana ihanassa arvonnassa!

 46. Ooh! Oon vanha lukija ja muistan vieläkin, että päädyin tänne, kun halusin lukea kokemuksia Anastasian Dipbrow pomadesta! 🙂

 47. Onnea! Oon lukenut aika alusta asti. Hää jutut kiinnosti ja se usa.n matka oli hieno. Toki kissajutut on ihania myös.
  Eniten mieleen jäi vinkki vaahtoputsaripullon uusiokäytöstä tiskiainevaahtoon. Nerokasta!

 48. Hmm, kuinkahan kauan olen lukenut. Kohta kaksi vuotta? USA:n matka oli mahtavaa luettavaa!

 49. Siitä Usan- matkasta se alkoi. Olen asunnut Missourissa aikoinaan. Kosmetiikkapostauksia en voi vastustaa!

 50. Olen uusi lukijasi. Löysin blogisi toisen blogin sivuilta ja päätin liittyä lukijaksesi luettuani muutamia postauksiasi. Mukana upeassa arvonnassa.

 51. Paljon onnea 4-vuotiaalle! Olen vanha lukija, seuraillut useita vuosia.
  Ensimmäisenä pulpahti mieleen USA:n matka ja sitten Facebookissa antamasi alennusvinkit esim. Body Shopiin, ellen nyt ihan väärin muista 🙂
  Mukana arvonnassa!

 52. Paljon onnea! Olen seuraillut blogisi pari vuotta nyt ehkä? Melkein kaikki postaukset ovat kiinnostavia, mutta eniten tykkään Jolie Box-jutuista, kissoista (mullakin on kaksi kissaa), tyhjät-postauksista.

 53. Olen seurannut blogiasi noin kaksi vuotta. Parhaiten on jäänyt mieleen luonnonkosmetiikka arvostelut, road trip ja tietysti ihanat siamilaiset.

 54. Olen uusi lukija, seuraan facebookin kautta. Erityisesti minua kiinnostaa kosmetiikkatuotteiden arvostelut, sillä tavoin olen tänne eksynytkin 🙂

 55. Mahtavasti onnea blogille! Olen lueskellut blogiasi lähemmäs kolme vuotta. Kissaihmisenä kisuleidit ovat tietenkin mieleenpainuvimpia ja loistava tapasi liittää tyypit osaksi jokaista postausta. Viime aikoina parhaiten on jäänyt mieleen postaus kissojen ja vauvan totuttelusta toisiinsa. Vuosien varrella mieleen on painuneet upeat ja lukuisat huulimeikkijutut.

 56. Onnea upealle 4-vuotiaalle! Itse olen lukenut blogiasi aktiivisesti noin vuoden. Hävettävän harvoin tulee kyllä kommentoitua mitään.. Parhaiten on jäänyt mieleen raskauden ajan pukeutumisesi, sinulla oli monia upeita mekkoja! Itsekin olin osittain samaan aikaan raskaana (esikoinen syntyi maaliskuun lopulla), joten siksikin raskausajan jutut jäivät hyvin mieleen 🙂

 57. Minä olen lueskellut sinun ja kisujen (ja nyt pienen prinsessanne) kuulumisia reilun kahden vuoden ajan. Olen tykännyt paljon sinun kosmetiikkajutuista, minkä lisäksi on ollut mahtavan mielenkiintoista päästä lukemaan ja oppimaan optometristin työstäsi sekä roller derby -harrastuksestasi (jota haluaisin itsekin päästä koittamaan vielä joskus!) 🙂 kiitos ihanasta blogista ja onnea neljästä vuodesta!

 58. Onnea kivalle 4-vuotiaalle blogille! 🙂
  Olen melko uusi lukija, mutta olen nyt lukenut vanhoja postauksia systemaattisesti läpi, tällä hetkellä menossa heinäkuu 2014. Löysin tänne edesmenneen Purkkimafian kautta. Jos täytyy valita, ehkä eniten tykkään meikkikuvista, ostosesittelyistä ja kuukauden loppuneet-arvosteluista, mutta kaikki muukin sisältö kiinnostaa. Olisi kiva nähdä vaikka meikkivarastojesi ja meikkauspisteen esittelyä, tai montaako kosmetiikkatuotetta käytät päivässä. Asukuvia ja vaatejuttuja voisi olla enemmänkin, niin, ja rillivarastojesi esittelykin voisi olla hauska. 🙂

 59. Olen aika uusi lukija, viime vuoden alussa luonnonkosmetiikkaan siirtyessäni jossain vaiheessa vuotta googlen hakutulosten perusteella tänne päädyin ja luonnollisesti eniten tykkään lukea luonnonkosmetiikkaan liittyviä postauksia 🙂 Onnea 4-vuotiaalle! 🙂

 60. Olen vanha lukija, muistaakseni ensimmäinen postaus jonka luin oli hääkampauksestasi! 🙂 Tämän jälkeen oma elämäkin muuttunut kiireisemmäksi, joten nykyään luen blogiasi noin kerran viikossa. Tykkään lukea paljon tuotteista, joita olet testannut – etenkin huulipuna-aiheiset postaukset ovat mieleeni. 🙂

 61. purkkimafiasta sinut löysin aikoinaan. 🙂 kosmetiikkajutuista seuraan mielelläni mm. boxien arvosteluja. muista aiheista fodmap-ruokavalio kiinnostaa, pitäisi koittaa sopisiko se itselle.
  kauniit kuvat kera kauniiden kissojen on pisteenä iin päällä!

 62. Seurannut blogiasi olen jo vuosia. Sinun ansiostasi hurahdin Korresin kirsikantuoksuisiin huulikiiltoihin. Välillä olen etsinyt niitä kaikkialta kissojen ja koirien kanssa. Nyt niitä saa Stokkalta suolaiseen 18 euron hintaan!

 63. Hei,Purkkimafiahan se minut tänne kuljetti ja jäin seuraamaan.
  Mieleen on jäänyt tietysti ihanat kissat ja mineraalimeikit.
  Myös ihonsävyni on melko samaa luokkaa,niin vinkkejä on löydetty:-)

 64. Onnea! Onnea! Olen ollut seuraaja ihan alusta asti 🙂 muistan alussa hämmästelleeni mihin ihmeeseen pystyt kuluttamaan tuon määrän tuubeja ja purnukoita 😀 olen saanut monta hyvää vinkkiä sinulta ja aion pysyä täällä jatkossakin!

 65. Olen seuraillut muutaman vuoden ajan 🙂 Etenkin heti Jolie boxin ilmaannuttua klikkailen tieni blogiisi, on kiva tarkistaa tuotteiden arvo sekä lukea mietteitäsi boksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *