Jolie box huhtikuu 2017

Huhtikuun Jolie boxista spoilattiin Jolien Facebook-sivulla jo ennakkoon sen olevan hiuspainotteinen. Siispä boksin paino ei yllättänyt, tämä oli siis normaalia painavamman tuntuinen. Hiusteema ei ennakkoon saanut minua innostumaan, miten kävi kun boksin avasin? Tältä näytti  sisältö.

Naturativ Regeneration Hair Mask 250ml (OVH 30,60€ / 250ml)
Täysikokoinen hiusnaamio, tälläistä osasin hiukan odottaa. Naturativin hiusnaamion erikoisuus on että se laitetaan hiuksiin ennen shampoopesua. Tuotteen voi levittää joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja ihan päänahkaan asti. Nähtäväksi jää onko hoitoaineelle shampoon jälkeen tarvetta. Tosi ison oloinen purkki. Naturativia on tullut jo muutaman kerran Jolie boxista joten hyvä että merkki on rantautunut nyt myös Jolien omaan verkkokauppaan. Naamio on muuten alennuksessa maahantuojan verkkokaupassa.

Neal’s Yard Remedies Lavender Bath Salts 200g (OVH 18€ / 200g)
Painavan paketin pääsyy on tässä. NYR:n lasinen kylpysuolapurkki painaa tosi paljon. Kylpysuola on itselleni tuotteena aika njääh koska asunnossamme ei ole ammetta, ja jalkakylpyyn minulla on suoloja vaikka kuinka. Vieläpä näin iso pakkauskoko. Pahoin pelkään että tämä jää nurkkiin pölyyntymään ja vanhentuu ennen kahden vuoden määräaikaansa. NYR:n tuotteelle se on kyllä pitkä käyttöaika, voidemaisissa mitä olen katsonut säilyvyydeksi ilmoitetaan muutama kuukausi avaamisesta.

Unique Haircare Deep Cleansing Shampoo 50ml (OVH 14,30€ / 250ml joten tämän arvo 2,86€)
Aiemmin tullut Uniquen hiussuihke lähti eteenpäin joten merkki on vieläkin itselleni vähän vieras eikä kovin kiinnostava. Syväpuhdistavaa shampoota tulee kuitenkin käytettyä säännöllisesti joten voisihan tälläistä ekoversiota testata. Nyt käytössäni on ollut L’Anzan syväpuhdistava. Uniquen shampoossa on aika tymäkkä unisex-tuoksu. Uniqueta ei Jolien verkkokaupasta löydy, hinta katsottu Biodellyltä.

Dabba Baltic Sea Spray 30ml (OVH 7,50€ / 30ml)
Viime boksissa tullut Dabban kasvosuihke on ollut käytössäni aamuin illoin ja olen siitä pitänyt kovasti. Nyt tuli suolasuihke jonka pullo on tosi saman näköinen kuin kasvosuihkeessakin. Ilahduttavaa on että hinta on noin edullinen, pullokin toki pikkuinen mikä on kätevää reissussa. Aiemmin Jolie boxissa tullut John Masters Organicsin suolasuihkekin on vielä korkkaamatta, en ole oikein löytänyt näitä suolasuihkeita muotoilurutiinissani. Tämä ei siis varsinaisesti saanut minua hyppimään innosta. Kiinnostava yksityiskohta on että tuote sisältää veden sijaan männynneulasvettä jonka luvataan hillitsevän rasvoittumista. Sinänsä järkevää laittaa suolasuihkeeseen hoitavia ainesosia kun tuotetta annostellaan tyveen.

Sóley Organics GRÆÐIR Healing Shampoo (pullossa ei tietoa tilavuudesta mutta arvioin että 20ml) (OVH 29€ / 250ml eli tämän arvo 2,32€ )
Joliessa uusi merkki valikoimassa, islantilainen Sóley Organics vaikuttaa ihan kiinnostavalta. Islantilaisia luomuyrttejä sisältävä shampoo lupaa hellävaraista pesua ja oikukkaan päänahan hoitamista, eli sopii meikäläiselle. Ilahduttavan neutraali tuoksu, odotin yrttisempää. Minipullossa ei lukenut paljonko siellä on joten insinöörini päätyi mittailemaan tätä ja yhdessä päädyimme arvioon että 20ml siellä on 😀

Neal’s Yard Remedies Nurturing Rose Shampoo 7ml ja Conditioner 7ml (OVH 19€ / 200ml joten näiden arvo 1,33€)
Värjätyille ja vaurioituneille hiuksille tarkoitettu duo ovat Jolien hiustuotteista ne kaikkein myydyimmät. Odotan erityisesti hoitoaineelta paljon.

Huhtikuun Jolie boxin tuotteiden yhteenlaskettu arvo 62,61€. Aiempien Jolie boxien sisällöt, arvostelut ja toteutuneet arvot näet täältä.

Jolie bokseja voi tilata joko 3kk tai 6kk tilauksella. 3kk tilaus maksaa 72€ eli hintaa jää 24€ per boksi. Puolen vuoden boksisatsi maksaa 120€ eli 20€ per boksi. Itse tilasin heti boksin ilmestyessä puolen vuoden satsin ja jatkoin sitä toiset puoli vuotta. Muutama boksi on siis tullut nähtyä jo!

Tuotelupaukseen kuuluu että boksi sisältää aina vähintään kaksi täysikokoista tuotetta ja lisäksi näitä minikokoja ja näytteitä. Jolie boxin voi tilata täältä.

Nyt oli muutama todella timanttinen Jolie box ennen tätä eikä tämä nyt valitettavasti ollut minulle mitenkään erikoisen innostava boksi. Sellainen perusjees. Kylpysuola olisi saanut olla matkakokoinen ja jokin shampoo täysikokoinen. Mitä mieltä te olitte sisällöstä?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

15 thoughts on “Jolie box huhtikuu 2017

 1. Mun kylpysuolan BBE-päiväys on jo 5/17 ja pitikin laittaa siitä Jolielle tai Facebookiin kyselyä että onko muilla näin. Tuli fiilis että onko boksiin laitettu jotain jämätuotteita. Tuo vähän laski intoa, koska tosiaan jättipurkki kyseessä, minullakin tulee yltiöharvinaiseen jalkakylpykäyttöön muiden jatkoksi. :/

  Muuten en ole oikein innostunut luonnonkosmetiikan hiustuotteista mutta kiva päästä kuitenkin kokeilemaan! ?

  1. Oi mä en huomannutkaan siinä parasta ennen-päiväystä, vain sen että kauanko säilyy avattuna! Siis kyllä kuulostaa joo jämätuotteelta jos ensi kuussa päiväys! Mur.

    1. No voi ei. 🙁 Onkohan se kaikilla sama… Kun vähän random-tuote tuossa boksissa. Tosi harmi. :/

  2. Hyvä kun mainitsit tuosta päivämäärästä. En olisi huomannut katsoa. Minulla on sama eli 5/17. Aion laittaa palautetta asiasta.

 2. Tän kuun boksi oli kyllä vähän pettymys. Kylpysuolan päiväyksestä tuli juurikin tunne siitä, että se oli tukittu boksiin vain jotta päästäisiin varastoista eroon. Minikokoisista shampoista ei kauheasti käyttökokemusta saa irti. Suolasuihkeenki saa pitkiin hiuksiin suihkuteltua muutamassa käyttökerrassa. Joku näistä tuotteista olisi kyllä saanut olla täysikokoinen.

  Hiusnaamiota kokeilin heti, enkä laita sitä enää uudestaan suoraan kuiviin hiuksiin. Tuntuma oli inhottava, ehkäpä kosteissa hiuksissa toimii paremmin. Hoitoainetta hiukset ei vaatinut, että kyllä siinä tehoja oli. Ja jätti kivan tuoksunkin.

  1. Suolasuihke oli ihan se normaali myyntikoko, se vain on noin pieni 😀 Täysikokoinen shampoo ois ollut kyllä kohdallaan. Kiva kuulla tuoreeltaan sun naamiokokemus!

 3. Naturativin hiusnaamio olisi kiinnostava, muuten vähän liikaa hiusosastoa tällä kertaa. Tosiaankin outoa, että mukana on noin jättis kylpysuolaputeli. Kuka nykyään mitään kylpysuoloja enää käyttää, kun ei ole ammeitakaan? 🙁 Ja päiväyksetkin näemmä paukkuu ihan kohta:(

  1. En ole itse oikein koskaan välittänyt tälläisistä teemabokseista että kaikki olisivat voimakkaasti vain yhteen asiaan liittyviä. Ja olet oikeassa, ammeet ovat harvassa nykyään!

 4. Tämän boxin kohdalla itselleni tulee helpotus kun ei ole tällä hetkellä tilauksessa eli ei olisi sisältö oikein natsannut; kylpysuoloja ei täälläkään tule oikein käytettyä ja suolasuihkeita minulle on kertynyt aivan järjetön kasa – pitäisi opetella käyttämään tai laittaa eteenpäin 😀

  1. Mulla on myös useampi suolasuihke hyllyssäni. Niistä saisi hyvän vertailupostauksen tehtyä jos tosiaan vain osaisi niitä käyttää 😀

 5. Samanlaisia joojajaa-fiiliksiä tästä boksista. Suolasuihketta jo kokelin ja tuntui olevan jees. Hiusnaamio kuulostaa kivalta! Mieluummin pidän naamiota hiuksissa ennen suihkua kuin suihkun jälkeen, jolloin pitää mennä vielä uudelleen huuhtelemaan. Ja sama juttu kylpysuolan kanssa: päiväys 5/17, mikä ei ole kiva juttu ollenkaan.

 6. Näytti Joliella olevan nettikuapassa kyseinen boksissa ollut kylpysuola tarjouksessa. Jämätuote lyöty pakettiin mukaan, melko selvästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *