Jolie box maaliskuu 2017

Kylläpä Jolie box yllätti ja tuli heti näin alkukuusta! Viime kuun boksi oli todellinen menestys ja tämäkin oli varsin hyvä.

L’Atélier des Délices Hydra Masque 50ml (OVH 32,90€ / 50ml)
Jes kosteuttava naamio! Tykkäsin siitä aiemmin tulleesta saman merkin kangasnaamiosta tosi paljon. Tämä menee testiin heti seuraavalla ihonhoitokerralla.

Flow Kosmetiikka Sheavoi 150ml (OVH 15,40€ / 150ml)
Iso purkki! Olen aiemmin käyttänyt raakaa sheavoita jalkavoiteena. Flown tuotteilla on avainlippu mikä on hieno juttu. Purkin takana lukee että sopii jo vauvoillekin, täytyypä kokeilla jos kuivumia ilmaantuu beben hipiään.

Dabba Peppermint Floral Water 50ml (OVH 16,60€ / 100ml joten tämän arvo 8,30€)
Dabban kukkaisvesiä olen halunnut kokeilla jo todella kauan eli olin tästä innoissani! Olen tykännyt hirmuisesti Flow Kosmetiikan ruusuvedestä, nyt käytän Madaran Nokkos-suihketta. Dabban kanssa tuntui kyllä vähän kuin olisi suuvettä sumutellut kasvoille. Virkistävän tuntuinen on, kesällä ja aamuisin varmasti erityisen ihana. Sumu tulee aika laajalle alueelle, kaulan ihokin saa osansa.

Weleda Nail Care Pen 2,2ml (OVH 13,90€ / 2,2ml)
Valokynämainen pakkaus kynsinauhavoiteelle, jännää. Itse kyllä inhoan kyseistä pakkausmuotoa. Yleensä siinä käy niin ettei meinaa tulla mitään ja sitten aikojen päästä tuleekin liikaa. Käsittääkseni sitä sivellinpäätä pitäisi olla myös pesemässä aina. Kyllähän tätä reilusti sai käännellä alkuun mutta siveltimen sisältä pystyi hyvin tiiraamaan että milloin voidetta alkaa tulla. Olihan sillä kätevää levittää tuote kynsinauhoille ja itse voide tuntuu hyvältä.

Mukana oli myös kaksi näytepussia.

Novexpert Booster Serum 0,7ml (OVH 50€ / 30ml joten tämän arvo 1,16€)
Ihan uusi merkki minulle. Tätä myydään Sokoksilla ja Yliopiston apteekeissa. Tehokosteuttavat seerumit ovat aina tarpeeseen. Mielenkiintoinen tieto on että tämä sisältää suurimman sallitun määrän puhdasta hyalyronihappoa mitä kosmetiikkatuotteessa saa olla. Harmi että näyte on noin pieni.

Estelle & Thild Biohydrate All-In-One Tinted Moisturizer 02 Medium 2ml (OVH 29,90€ / 50ml joten tämän arvo 1,20€)
Olen muistaakseni swatchannut tästä vaaleimman sävyn ja sekin oli liian tumma, joten Medium-sävyisenä tämä lähtee eteenpäin. Olen kyllä muutenkin ihan hirmu huono käyttämään sävytettyjä päivävoiteita. Eivät vain tunnu luontevilta.

Maaliskuussa tuotteiden arvo yhteensä 72,86€. Aiempien Jolie boxien sisällöt, arvostelut ja toteutuneet arvot näet täältä.

Jolie bokseja voi tilata joko 3kk tai 6kk tilauksella. 3kk tilaus maksaa 72€ eli hintaa jää 24€ per boksi. Puolen vuoden boksisatsi maksaa 120€ eli 20€ per boksi. Itse tilasin heti boksin ilmestyessä puolen vuoden satsin ja jatkoin sitä toiset puoli vuotta. Tämä on siis oleellinen osa kuukauteni alkua! 🙂

Tuotelupaukseen kuuluu että boksi sisältää aina vähintään kaksi täysikokoista tuotetta ja lisäksi näitä minikokoja ja näytteitä. Jolie boxin voi tilata täältä.

Maaliskuun boksi oli minulle mieluinen. Naamio ja kasvosuihke pääsevät heti käyttöön ja sheavoikin jossain vaiheessa. Mitä mieltä te olitte sisällöstä?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

13 thoughts on “Jolie box maaliskuu 2017

 1. Minusta tosi mukava boxi, vaikken olekaan tilaaja. On kuitenkin todella kiva lukea tuotteista ja saada vinkkiä uutuuksista yms. Ehkä sitä kautta innostuu ostamaan jonkin tuotteetn:) Eniten kiinnostaa L’Atélier des Délices’in kasvonaamio. Kosteuttavat naamiot ovat nyt minulla tapetilla, kun ollut aika monta huonoa (kuivakkaa) ihopäivää viime aikoina:)

  1. Kosteusnaamiot ovat minullekin oikein tervetulleita!

 2. En ole kyllä kertaakaan pessyt kynsinauhaöljykynän päätä, omassa käytössähän ne on 😉 periaatteessa kun pöpöt ei kulkeudu kynän päästä aineeseen ja sama idea on kynsiöljyssäkin, ei niidenkään siveltimiä pestä 🙂

  1. Mulla meni yksi Lumenen valokynä pilalle kun en pessyt ekan käytön jälkeen. Alkoi ihan haista. Jäi vähän traumat!

 3. Minutkin yllätti, että boksin sai noutaa jo viikonlopuksi. Kiva juttu! Olin itsekseni ajatellut, että ensi viikolla taas… Ja kiva boksi. Kaikki tuotteet tulevat omaan käyttööni 🙂
  Dabbaa olen nyt parina päivänä suihkutellut. Löydän siitä ei-niin-miellyttävän kurkkuisen tuoksun, mutta se haihtuu nopeasti eikä haittaa. Kosteuttava naamio oli kovin mieluinen. Naamioita on nyt muutama kulumassa, joten korkkaan tuon myöhemmin. Sheavoi on niin monitoimituote, että on järjenvastaisesti vaarassa jäädä unohduksiin. Täytyy tehdä jokin strategia sen käyttöön (ainakin pöllyävät sääret), jottei iso purkillinen pääse vanhenemaan. Kynsinauhakynän otan varmaan töihin. Ja samaa mieltä: nyt jo toivon, että tehokosteuttavaa seerumia olisi ollut enemmän.
  Mahtoiko tällä kerralla olla miten paljon vaihtelua sisällöissä? Omassani oli muuten samat tuotteet, mutta kissa puuttui. 🙂

  1. Se unohtuikin mun kirjoittaa että käyttöaikaa tuossa on oliko nyt 2 vai 3kk. Ei kestä ihan kesähelteille asti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *