Laiskan mutsin meikki

Jo raskausaikana äitiyslomalle jäädessäni aloin vähän lintsaamaan meikkaamisesta. Kotona hengaillessa en kasvojani paklaa, mutta ihmisten ilmoille lähtiessä on kiva hiukan ehostaa. En kuitenkaan jaksanut nähdä ihan hirveän paljon vaivaa, ja nyt kun vauva on syntynyt on myös aika todella kortilla. En kovin usein postaa meikkikuvia, mutta nyt näytän millainen tämä minun noin viidessä minuutissa syntyvä ”laiskameikkini” on.

Ilman meikkiä – Pikameikin kanssa

Käytännössä meikkini pikaversiossa skippaan luomivärien ja rajausten tekemisen sekä jätän ripset minimihuomiolle. Aloitan mineraalimeikkipohjalla, tässä meikissä olen käyttänyt Idunin pohjaa. Silmänalusien tummuutta häivyttelen Everyday Mineralsin peiteaineella. Sudin hiukan varjostusväriä Isadoran varjostuspaletista poskiluun alle ja saman paletin korostusväriä nenänsillalle, poskipäille ja ohimoille. Poskien korkeimpaan kohtaan hiukan poskipunaa, tässä käytin Illamasquan ihanaa pinkkiä poskipunaa. Kulmakarvojen skarppaus on myös oleellista, luottotuotteeni on Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomade (postaus).

Hyvin oleellinen ilmeen instant freshaaja on huulipuna. Kesällä olen tehnyt myös usein niin että laitan pelkän meikkipohjan, huulipunan ja aurinkolasit ja ilme on heti huoliteltu.

Huulipunan on hyvä olla huulilla pitkään pysyvä. Tässä meikissä sävy on näyttävä punasävy, mutta sellaiset my-lips-but-better-punasävyt ovat myös erinomaisia ja aika huolettomia. Pari hyvää sävyä muuten löytyy Isadoran kevätkokoelmasta, postaus niistä tulossa. Vauva huitoo menemään käsillään joten punattuja huulia saa vähän varoa. Kotona en punaa laita myöskään siksi että vauvaa voi rauhassa suukotella!

Mistä te tingitte meikkaamisessa kun aikaa on vähän?

Päikkärikamut!

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

3 thoughts on “Laiskan mutsin meikki

  1. Voi apua, mun normi bilemeikissäkin on vähemmän tuotteita kun sun pikameikissä! ??? Itse en edes tunne käsitettä ”pikameikki”, koska mun meikissä taivutetut ripset on ”se juttu” ja siinä mulla menee äärimmäisen jäykissä ja itsepäisissä ripsissäni aina väh. 10-15 min. Sitten väh. toinen vartti jotta saan ihan perusmeikit lärviin. Huulet meikkaan aniharvoin kunnolla, mutta jos meikkaan, jo siinäkin menee 5-10 min. Jos ei ole puolta tuntia aikaa meikkiin, en siis ehdi taivuttaa ripsiäni, niin jätän mielummin kokonaan meikkaamatta, näytän muuten ihan joltain viiden tähden urpolta. ? Mielestäni näytän vaan naturelliakin tosi paljon rumemmalta meikillä mutta ilman taivutettuja ripsiä.

    1. Raskausaikana multa alkoi lähteä ripsiä normaalia enemmän joten pyrin harventamaan taivutuksia. Se tässä mun pikameikissä on myös että ripset saavat olla vain kevyesti ripsaroituna 🙂 Sun kannattaisi kokeilla ripsien kestotaivutusta! Oon siitä postannut muistaakseni lokakuussa 2015.

      1. Totta! Aina toisinaan harkitsen ripsipermanenttia tai kestotaivutusta, mutta sitten taas unohdan koko asian. Kiitos muistutuksesta! ?Ripsipermanentti ollut kerran muttei se pysynyt, ehkä kesäksi voisikin kokeilla tuota kestotaivutusta. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *