Joulukalenterien luukut 1-10: Bareminerals ja Muumit

Tämä on ollut vähän erilainen joulukuu. Joulukalenterien luukkujen avaaminen on ollut usein rästissä pariltakin päivältä, kun käteni ovat olleet niin täynnä vauvan kanssa etten ole ehtinyt kalenteria miettiäkään. Mutta nyt kun bebe nukkuu myöhään, kurkataanpa mitä ensimmäisistä kymmenestä luukusta tuli. Tänä vuonna minulla on Baremineralsin kalenteri ja Muumi-figuureja sisältävä kalenteri, ne esittelin aiemmin täällä.

Bareminerals-kalenterista on tähän mennessä tullut minikokoisina Pop of Passion-sävyhuulirasvojen sävyt Nude Passion ja Pink Passion, Marveous Moxie-huulikiiltojen sävyt Trail Blazer ja Crowd Pleaser, Lash Domination-ripsiväri, Skinlongevity Vital Power Infusion-seerumi, Tinted Mineral Veil-viimeistelypuuteri, All-Over Face Color sävyssä Glee Radiance, poskipuna sävyssä Tropical Sunset ja luomiväri sävyssä Allspice.

Pahoittelut epätarkasta  kuvasta. Poskipuna on tosi kirkas kylmä pinkki ja luomiväri tosi ihana täyteläisen ruskea, nämä pääsevät varmasti käyttöön. Noiden kasvopuutereiden käyttöfunktiota en ole ihan sisäistänyt vielä, en ole oikein koskaan löytänyt mineraalimeikeissä alustus- tai viimeistelypuutereita. Mutta testaillaan!

Noita Pop of Passion-sävyhuulirasvoja olen katsellut kaupassa aiemminkin joten odotin niitä innolla. Molemmat kivoja sävyjä. Marvelous Moxie-kiillot eivät ole suosikkejani niissä olevan mentholfiiliksen vuoksi, omistan muutaman minikokoisen. Nyt tuli neutraaleja nudesävyjä ja tuo Crowd Pleaser on ihan kultaista glitteriä.

Lash Domination-ripsiväri on vesiliukoinen joten voi olla etten tule sitä ottamaan käyttöön ollenkaan. Raskausaikana minulta lähti aika paljon ripsiä joten aloin harventamaan kertoja kun taivutin ripsiäni. Ripseni sojottavat siis alaviistoon joten eivät ne näy mihinkään jos eivät ole taivutettuna. Näinä päivinä olen kyllä saattanut laittaa vesiliukoista ripsiväriä tuomaan hitusen väriä, joten voi olla että tämä ripsari päätyy tähän käyttöön.

Skinlongevity Vital Power Infusion-seerumi oli iloinen ylläri! Minulla on muutama Baremineralsin uudistuneen ihonhoitosarjan tuote par’aikaa testissä ja olen pitänyt niistä kovasti. Kiva kokeilla myös tätä seerumia vaikka seerumin käyttöni on vähän kausittaista. Innostun niistä aina välillä ja sitten ne unohtuvat.

Muumi-kalenterin pahvi on tosi jämäkkää ja pelkään jokaista luukkua avatessani kynsieni puolesta. Onneksi mukana tuli lappu jossa on hahmojen nimet, en olisi nimittäin itse muistanut kaikkia.

Tui tui pienet muumit!

Joulukuu tuntuu etenevän kauheaa vauhtia. Kiitän itseäni lämpimästi siitä että hankin ja paketoin joululahjat jo marraskuun alussa ennen vauvan syntymistä. Olisin ihan hajoilemassa stressistä jos pitäisi niitäkin ehtiä nyt miettimään 🙂

Ruuhkaa hoitoalustalla!

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

8 thoughts on “Joulukalenterien luukut 1-10: Bareminerals ja Muumit

  1. Voi miten mahtavia figuureja Muumikalenterista, Baremineralsista tosi kivasti monipuolisesti tavaraa. Paras on kuitenkin vikan kuvan hoitoapulainen, osaako vaihtaa jo vaipat? 😀 <3

  2. Kivoja juttuja tullut BareMineralsin kalenterista. Jostain syystä ajattelin että siitä tulisi vaan pelkkiä puutereita enkä siksi ollut kovin kiinnostunut kyseisestä kalenterista. Jälkeenpäin kun miettii niin en tiedä mitä olen ajatellut, 24 puuteria olisi eeehkä ihan pikkasen liikaa xD

    Olisi muuten kiva kuulla miten kissat ovat suhtautuneet uuteen perheenjäseneen? 🙂

    1. Jep, merkillä on aika paljon kaikenlaista että onneksi ei kalenterissa ole vain meikkipohjia 😀 Juu voisin kirjoittaa aiheesta kyllä, tuntuu että asia muuttuu mitä enemmän aikaa kuluu 🙂 Mutta yllättävän hyvin ovat tottuneet jo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *