Meikkipöytäni ja säilytysratkaisut

Vauvan syntymistä odotellessa sain vihdoinkin aikaiseksi a) siivota tietokone/meikkipöytäni ja b) tehdä tämän ikuisuuksia mielessä olleen postauksen jossa näytän miten säilytän meikkejäni. Normaalistihan pöytää valtaa kaaos, mutta siitä nyt ei ole kiva ottaa kuvia. Jos haluatte, voitte kuvitella pöytän pinnan piiloon ja siihen papereita, juomalaseja, silmälaseja, kameran, kosmetiikkapakkauksia ja muuta krääsää. Nyt siistittynäkin ollaan kaukana sisustuslehtilookista mutta harvan koti kai sellainen onkaan.

meikkipoyta

Aloittaessani meikkaamisen, nostan vasemmalla meikkipakin päällä näkyvän peilin läppärin päälle ja otan tarvittavat tuotteet hollille. Katsotaanpa nyt tarkemmin mitä kaikkea tänne on saatu jemmattua. Aloitetaan läpikäyminen pöydän vasemmalta laidalta.

meikkipoyta_1

Veljeni ja minun lapsuuskuvan takana ulkoisen kovalevyn päällä on vitamiineja ja ensikokeilua odottava Beautyblenderin Liner Designer*. Niiden vieressä silmälasikotelorasiassa pari Beautyblenderiä* ja Beautyblusher* rasioissaan sekä meikkipuuteri, pari puuteria ja Zuiin neutralointiväri. Edessä nököttää kissojen jyrsimä TBS:n greippikäsivoide.

meikkipoyta_3

Isot luomiväripaletit ovat myös pystyssä tässä, siinä on Urban Decayn Vice, Make Up Storen 12 sävyn paletti ja Z Paletteni. Läpinäkyvä vetolaatikosto on Glitteristä, sen päällä oleva sydämenmuotoinen lokerikko Tigeristä ja siinä vieressä olevan Palasetin lokerikon olen ostanut kirpputorilta.

meikkipoyta_2

Palasetin lokerikossa on joko tuotteita joita käytän päivittäin tai sellaisia joita en käytä tarpeeksi mutta joita yritän muistaa ottaa käyttöön. Siinä on poskipunia, varjostussetti ja pari luomiväripalettia. Tigerin sydänlokerikossa säilytän silmänrajauskyniä, tuubimaisia peiteaineita ja pumpulipuikkoja. Pointtina taas että ne ovat helposti saatavilla.

Tässä Glitterin vetolaatikosto avattuna. Rehellisyyden nimissä kerrottakoon että täällä olevia tuotteita käytän aika harvoin, ne vähän unohtuvat tuonne.

meikkipoyta_4

Ylimmäisessä vetolaatikossa on kestopunia (ns. huulimaaleja), Cliniquen Chubby Stickit ja voidemaiset puikkoluomivärit. Keskivetolaatikossa muutamat sololuomivärit ja huulikiiltoja. Alimmaisessa on ripsivärit joita en oikeastaan käytä (mutta joita kuitenkin syystä X hilloan) sekä Illamasquan voidemaiset poskipunat.

meikkipoyta_5

Nurkassa oleva kirkas hyllykkö on ollut edellisessä elämässään ex-työpaikkani sovituspiilolinssihylly. Minulla on tälläinen myös CD-levyjen telineenä. Tämän telineen edessä on meikkipakkini.

meikkipoyta_6

Piilarihyllykön päällä on isossa mukissa siveltimet ja käytössä olevat ripsivärit sekä eyelinerit. Tämän nostan aina peilin viereen meikatessani. Se vieressä on Tigeristä ostettu lokerikko, jossa on primerit, pari sivellintä ja harvemmin käytettäviä meikkituotteita. Takanurkassa lasipurkissa on huultenrajauskynät ja huulipunasiveltimet. Lokerikon edessä nököttävät EDM:n neutralointiväri ja peiteaine, Lumenen uudet hohdetuotteet* ja meikkini vakkarituote Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomade. Alemmilla hyllyillä on luomiväripaletteja, mineraalimeikkisampleja, vitamiineja ja sivellinrullani.

meikkipoyta_7

Sitten kurkataan meikkipakkiin. Pakkini on Biltemasta ostettu työkalupakki joka on toiminut meikkipakkikäytössä aivan mainiosti.

meikkipoyta_8

Lähimpänä meikkipöytää pakista löytyy mineraalipohjat ja hohdetuotteet sekä irtopuuteri ja pari poskipunaa. Alaosassa keskellä meikkivoiteet, dymoilla nimetyt luomiväripaletit sekä TBS:n kabukit yhdessä muutaman irtopuuterin kanssa. Siitä vasemmalle löytyy tummia huulipunia ja sololuomivärejä, ja ylähyllyllä vasemmalla on poskipunien saareke sekä pitkiä ja kapeita luomiväripaletteja.

meikkipoyta_9

Tuossa meikkipussissa säilytän ripsientaivuttimia, pinsettejä ja muutamia reissutuotteita. Kaivelen sieltä siis päivittäin jotain ulos mutta se on myös nopeasti koottavissa reissuun sopivaksi.

Suurinta osaa huulimeikeistäni säilytän meikkipöydän vieressä olevassa kirjahyllyssä.

meikkipoyta_huulimeikit

meikkipoyta_huulimeikit_

Huulipunat ovat Tigeristä ostetuissa kahdessa lokerikossa ja huulikiillot ovat vanhoissa säilykelasipurkeissa.

Sitten jos siirretään katse takaisin pöytäni oikeaan laitaan, siellä näkyy tälläisiä tavaroita. Kuinka monta käsivoidetta täytyy naisella olla hollilla? Aika monta näköjään.

meikkipoyta_10

Lisäksi käden ulottuvilla on useampi huulirasva, kynsiviila, kynsinauhavoidetta ja silmätippoja. Metallipurkissa on hiusharja, misellivettä, lähdevesisprayta ja tuoksuvaa bodysprayta. Tuo herätyskello on muuten ollut käytössäni jo ala-asteella. Aamutoimissa on aika tärkeää että näkee kellon kulun.

Tältä näyttää siis meikkipöytäni ja sinne jemmattua tuotearsenaalia. Herättikö postaus ajatuksia? Joo, tuotteita on paljon, mutta pitäähän sitä olla valinnavaraa 😀 (köh köh)

cuddles

*tuote saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

2 thoughts on “Meikkipöytäni ja säilytysratkaisut

  1. Säilytät meikkejä aivan eri lailla kuin minä! 😀 Mulla on työpöydällä siveltimet ja arkimeikkipussi, vasemmassa vetolaatikossa luomivärit, kynät sekä ripsarit ja ison lipaston laatikoissa loppu kosmetiikka. Välillä kyllä tuntuu että tuollainen meikkipakki olisi ihn omiaan!

    hanna
    http://www.hannamariav.com

  2. Ihana katsoa toisten säilytysjuttuja. Itse tungen kaiken mahdollisen piiloon lipastoon ja laatikoihin. En oikeastaan tykkää että meikit on näkyvillä, paitsi eniten käyttämäni tuoksut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *