Lumenen uudet Invisible Illumination-meikit

lumene_invisible_illumination_tuotteet

Lumenen uusien tuotteiden lanseerauksessa ehkä eniten huokailuja sai aikaan uusi meikkilinja Invisible Illumination. Luonnolliseen ja hohtavaan lopputulokseen tähtäävät Invisible Illuminationit ihastuttavat paitsi söpöillä pipettipakkauksillaan, ne myös hoitavat ihoa. Kaikki tuotteet sisältävät ihoa kirkastavaa lakkauutetta. Olen testaillut näitä Lumenelta saamiani uutuuksia jonkin aikaa ja haluan sanoa oman mielipiteeni näistä.

lumene_invisible_illumination_tuotteet_

Arvosteltavakseni päätyi Instant Glow Beauty Serum-sävyseerumi, Nordic Light Serum Concealer-seerumipeitevoide, Instant Glow Watercolor Blush-poskipunapisarat sekä Nordic Light Instant Illuminizer-valopisaroiden sävyt Rosy Dawn ja Shimmering Dusk.

lumene_invisible_illumination_serum_concealer

Aloitetaan seerumipeitevoiteesta. Nordic Light Serum Concealerin ainoa sävy on monelle vaaleaihoiselle varmasti liian tumma. Tämän on mainittu sopivan parhaiten esim. silmänalustummuuden peittoon, näpyt kannattaa peittää jollain muulla tuotteella. Sanon suoraan että minusta ja tästä tuotteesta ei vain tullut kavereita. En saa tätä millään levittymään vähääkään tyydyttävästi. Ongelma on sama kuin Lumenen Beauty Base-sarjan Under Eye Concealerin kanssa. Kun tuotetta levittää ja häivyttää paikalleen, se jämähtää kököiksi ihollani ja lopulta paras tulos tulee siten että koko kökön pyyhkii pois.

lumene_invisible_illumination_nordic_light_serum_concealer_swatch

Liekö vika käyttäjässä, ihotyypissäni vai tuotteessa koska en ole huomannut eroa levitin tuotteen sitten sormin, Beautyblenderillä tai siveltimellä. Ei vaan onnaa minulla, harmi. Ajatus hoitavasta peiteaineesta silmänympärysiholla oli ihana, tosi monet peiteaineet kun päätyvät korostamaan silmänympärysihon kuivuutta.

lumene_invisible_illumination_serum_concealer_inci

Seerumipeitevoiteen hinta, 25,90€ / 10 ml (Sokoksella) tuntuu kyllä tosi kovalta, tuplasti enemmän kuin mitä Beauty Baset kustantavat. Toki tuotteeseen on ympätty enemmän ihonhoidollisia ainesosia, ja tuotetta myös on tuubissa tuplasti enemmän kuin Beauty Base Under Eye Concealerissa, joten on luonnollista että se on arvokkaampi. Mutta silti.

Instant Glow Beauty Serum on jännä tuote. Tätä voi käyttää yksinään hoitavana meikkipohjana, tai sitten meikin alla tuomaan sävyä, lisäpeittoa ja hehkua. Sävyjä on vain yksi. Ensivilkaisulla ajattelin sen olevan itselleni ihan liian tumma. Sävy kuitenkin mukautuu ja blendautuu ihoon tosi hyvin ja sain tällä tosi kauniin meikkipohjan tehtyä. Tuote ei ole kovinkaan peittävä, oman ihon sävy kuuluukin kuultaa läpi. Tämä tuo kuitenkin aivan mahtavaa eloa kasvoille. Haamunkalpea ankea naama saa tervettä väriä ja hehkua millaista en ole oikeastaan muilla meikkipohjatuotteillani saanut aikaan.

lumene_invisible_illumination_instant_glow_beauty_serum_swatch

Paketissa neuvotaan levittämään tuote sormin tai siveltimellä. Beautyblenderillä sain itse myös hyvän tuloksen. Sormin levitettynä tämä näyttäisi liian tummalta kasvoillani. Tuotetta voi myös kerrostaa lisäpeittoa halutessaan.

lumene_invisible_illumination_instant_glow_beauty_serum_inci

Instant Glow Beauty Serum on Invisible Illumination-meikeistä arvokkain, (Sokoksella) 34,90€ / 30ml.

lumene_invisible_illumination_instant_glow_watercolor_blush

Instant Glow Watercolor Blush oli näistä yksi eniten itseäni innostuttaneista tuotteista. Tykkään voidemaisista poskipunista, niillä saa tosi freshin, luonnollisen ja kestävän tuloksen. Voidemainen poskipuna levitetään iholle ennen puuterointia. Annostelun kanssa saa olla tarkkana, yleensä todella pieni määrä riittää. Näin on myöskin Lumenen poskipunapisaroiden kanssa. Sormin levitettynä yksi tippa riittää molempiin poskiin, mutta itse tykkään levittää tuotteen joko siveltimellä tai sillä Beautyblenderillä.

lumene_invisible_illumination_instant_glow_watercolor_blush_swatch

Ylhäällä näette kuinka yksikin tippa tuo sävyä reilusti! Sävy itsessään on tosi kiva ja sopii moniin meikkeihin. Aloittelijalle tämä voi olla kuitenkin aika haasteellinen kun pigmenttiä on noinkin paljon. Olen itse tykännyt tästä ihan hurjan paljon.

lumene_invisible_illumination_instant_glow_watercolor_blush_inci

Instant Glow Watercolor Blush maksaa (Sokoksella) 29,90€ / 15ml. Vaikka tätä käyttäisi päivittäin, pullo riittää varmasti yli vuoden mikä on suositeltu aukioloaika. Hurjan riittoisa tuote kyseessä.

lumene_invisible_illumination_instant_illuminizer

Sitten mennään näihin ylisöpöihin hohdetippoihin eli Nordic Light Instant Illuminizereihin! Nämä ovat selkeästi Lumenen harppaus meikkitrendien maailmaan, ns. tavismeikkaajalle tälläiset hohdetipat ovat ehkä vähän hifistelyä. Näitä valopisaroita voi sekoittaa meikkivoiteeseen tai taputella iholle ihan pelkältään. Yksin käytettynä annostelun kanssa saa taas olla pihi, yksi tippa riittää pitkälle. Roosansävyinen Rosy Dawn on näistä luonnollisempi, helmenvaalealla Shimmering Duskilla saa sitten jo näyttävääkin hohdetta aikaan. Sitä suosittelisin ehkä vain hyvin vaaleaihoiselle. Olen käyttänyt sitä meikkivoiteeseen sekoitettuna ja kun yhden tipan sekoitti niin hohto ei ollut selkeästi näkyvää mutta meikkipohjasta tuli luonnollisempi ja valoaheijastavampi.

lumene_invisible_illumination_instant_illuminizer_swatches

Hohdetta oli hiukan vaikea vangita kameraan aidon näköisesti. Shimmering Dusk kyllä yllätti hohtonsa voimakkuudella. Superriittoisia nämäkin. Instant Illuminizerit ovat saman hintaisia kuin poskipunapisaratkin eli (Sokoksella) 29,90€ / 15ml.

Alla meikkikuva jossa olen käyttänyt meikkipohjana sävyseerumia, taputellut poskipäille hiukan Rosy Dawn-valopisaroita ja käyttänyt poskipunana poskipunapisaroita. Päällä irtopuuterihuntu. Muuta ihomeikkiä ei ole, paitsi silmien alla ja leuan alla muutaman finniarven päällä käytin Sensain peiteainetta.

lumene_invisible_illumination_meikki

Tosi luonnollinen, kuultava ja fresh meikkipohja! Käytin sekä hohde- että poskipunatippoja maltillisella kädellä, tarkoituksenani olikin tehdä luonnollinen meikki.

Nämä pienet pipettipullot ovat aivan valtavan suloisia, mutta ovatko ne sitten arkikäytössä kuinka käteviä? Uudet meikit ovat myös selvästi Lumenen totuttua hintatasoa arvokkaampia. Mielenkiinnolla seuraan miten Lumenen kasvojenkohotus etenee ja miten kuluttajat ottavat sen vastaan. Mielelläni kuulisin myös teidän ajatuksianne aiheesta, ja onko näistä meikeistä jotakin mielipiteitä?

Ja huomasin muuten suureksi ilokseni Sokoksella että uudistuksen myötä Lumenelle on vihdoinkin tullut niitä vaaleampia meikkivoidesävyjä! Kuvassa Blur- ja CC-meikkivoiteiden uutta testerivalikoimaa. Huippua!

lumene_new_shades

lumene_invisible_illumination_cat
Kuvausapuri ja behind the scenes 🙂

Tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

3 thoughts on “Lumenen uudet Invisible Illumination-meikit

  1. Beauty Serum, Shimmering Dusk, Blush ovat näistä uutuuksista ehdottomasti omat lempparini. Kaikki käytössä melkein aina kun tee meikkiä, poskipuna hieman harvemmin. 🙂

  2. Kiitos hyvästä postauksesta, tällaista olin kaivannutkin. Näitä tuotteita on hehkutettu monessa blogissa niin että itsellä on jo ehtinyt syntyä epäily voiko näin moitteettomia tuotteita olla. Hinnat ovat tosiaan melko korkeat enkä hehkutuksista huolimatta ole näitä hankkinut ainakaan vielä. Poskipunapisarat kiinnostavat ja ehkä se menee ostoslistalle. Lumenen uuden tehokosteuttavan geelinaamion hankin, en pitänyt eikä sopinut mulle. Kirvely ja kuumotus olivat iholla sitä luokkaa, että taisi jäädä kertakokeiluksi. Naamion piti sopia kaikille ihotyypeille. Mainosmyllytys näistä on ollut huikeata ja alkaa jo vähän ärsyttää. Olisi mielenkiintoista tietää kuinka paljon näissä uusissa tuotteissa (ihonhoitotuotteet mukaanlukien) on näitä ns. vaikuttavia aineita kuten lakkaa. Ainakin näissä hehkutuotteissa silikonit ovat incin alussa. Hinnat saavat varmasti kuluttajat miettimään kaksi kertaa näiden hankintaa. Iso satsaus Lumenelta, kannattavuus jää nähtäväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *