Nyt on joulukalenterit!

Sain viime viikolla vihdoin käsiini innolla odottamani Baremineralsin joulukalenterin. Tilasin sen Eleveniltä, ovat tainneet huveta aika vaudilla. Kalenterin päällä oli pahvi jossa oli näkyvissä sisällä olevat tuotteet. Sen näkemiseltä en ole voinut välttyä, mutta onneksi sen sai pois ettei tarvitse aina kalenteria avatessa varoa.

bareminerals_countdown_to_gorgeous

Silkkinauhalla suljettu koivukuvoinen rasia on tosi nätti. Se on jämäkän tuntuinen käteen. Fiilis muuttui hiukan kun raotin kalenteria auki.

bareminerals_countdown_to_gorgeous_auki

Jämäkän päällysrasian sisällä oleva, tuotteet sisälleen kätkevä sisus ei ollut kunnolla kiinni. Sen saisi varmaan vetämällä helposti kokonaan irti. Jos kalenteria avaa ja käsittelee vaakatasossa tässä ei ole mitään ongelmaa, mutta pystyasennossa sisus lähti irtoamaan kuvassa näkyvällä tavalla.

bareminerals_countdown_to_gorgeous_advent

Avattuna kalenteri näyttää tältä. Reunoja katsomalla huomaatte ehkä saman ilmiön kuin aiemmassa kuvassa. Mutta vitsit, en malta odottaa että pääsen availemaan luukkuja!

Tämä ei kuitenkaan jäänyt ainoaksi joulukalenterikseni. Toki meinasin ostaa Veikkauksen arpakalenterin myös, mutta on vielä yksi…

Muumi-figuureja sisältävä kalenteri! Tämä oli pakko saada!

muumit_joulukalenteri_2016_

Kalenteri sisältää 24 muumihahmoa ja on tarkoitettu yli 3-vuotiaille. Hyvin käy myös 29-vuotiaalle. Ostin kalenterin Lahden kauppakeskus Karisman Hobby Hall popup-liikkeestä, mutta näitä voi myös tilata suoraan Hobbyhallilta. Kalenteri maksoi 23,90€. Googlettamalla löysin tätä kalenteria myös Prisman verkkokaupasta (26,90€).

muumit_joulukalenteri_takakansi

Kalenterin takakansi on kaunis talvinen kuva jonka voi sitten laittaa vaikka seinälle.

Miten maltan odottaa koko pitkän marraskuun ennen näiden luukkujen avaamista!

joulukalenterit_2016

Oletteko te jo hankkineet joulukalenterin? Millaisen? Onko ihan överiä hankkia useampi kalenteri? Minulla on hiukan huono omatunto siitä, vähän turhan yltäkylläistä mutta en voinut vastustaa 😀

tuitui

Postaus sisältää mainoslinkin.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

10 thoughts on “Nyt on joulukalenterit!

 1. Kalenterit ovat kyllä houkuttelevia, mutta en kuitenkaan sellaista osta. En vaan raaski laittaa roposiani kalenteriin. Mutta ihan intona luen kalenteripostauksia, ja Baremineralsin kalenteri kiinnostaakin kovasti. Jos joskus pyörrän päätökseni, voisin sellaisen hommata:)

  1. Onhan nää hirmu kalliita että kyllä sitä voi rahansa fiksumminkin käyttää 😀 Ihanaa hömppää!

 2. Vitsit miten söpö tuo Muumi-kalenteri! 😀
  Itsekin pohdin ja pähkäilin tuota BareMinerals-kalenteria, mutta satuin sitten bongaamaan Kosmetik4Less:ltä essencen joulukalenterin ja laitoin sen tilaukseen – nyt pidän sormet ja varpaat ristissä, että se saapuu minulle ongelmitta 😀

  1. No eikös ookkin! Essence on varmaan myös kiva 🙂 Värikosmetiikkaa enemmän, mut onhan niillä kynsille hoitotuotteita jota saattaa meikkien lisäsi olla.

 3. Aikaisempina vuosina olen ihaillen lukenut postauksia näistä kosmetiikkakalentereista! Tänä vuonna sitten repäsin ja tilasin itselleni The Body Shopin ultimate- kalenterin. Olihan se törkeän hintainen ja myös yllättävän iso kooltaan 😀 Vielä kun jaksaisi odottaa joulukuuhun!!

  1. Noniin jes, joulukuusta tulee varmasti kivempi kalenteria availlessa! Mä olin ainakin ihan pähkinöinä kun hommasin ekan kosmekalenterini!

 4. Mä päädyin tänä vuonna Kicksin kosmetiikkajoulukalenteriin. Viime vuonna availin The Body Shopin kalenterin luukkuja ja on kyllä kiva nousta joulukuussa aamuisin innoissaan ylös kun ei malta odottaa mitä sen päivän luukusta paljastuu 🙂

  1. Mä saan ainakin ihan koko rahan edestä iloa siitä luukkujenavausjännityksestä, monesti olen noussut sängystä ripeämmin vain kalenterin luukun innostamana 🙂 Toivottavasti Kicksin kalenterin sisältö ois hyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *