Lumene Lähde-ihonhoitotuotteet

Lumenen uudistuneesta brändi-ilmeestä intoilin aiemmin täällä, ja nyt kurkataan tarkemmin ensimmäisen uudistuneiden tuotteiden aallossa lanseerattua Lähde-sarjaa. Lähde-ihonhoitotuotteet ovat ihon tehokosteuttajia ja linjasta löytyy voiteet sekä kuivalle että rasvoittuvammalle iholle. Mutta pakko sanoa alkuunsa että vau tuota ulkoasua! Niin raikkaan ja ihanan näköiset pakkaukset!

lumene_source

Lumenen Arctic Aqua-sarja oli suosikkini, ja jotenkin aistisin että tämä Lähde on tulossa sitä korvaamaan. Sama sinivalkoinen värimaailma, kosteuttava painopiste ja tuoksukin on samanoloinen, joskin parfyymimaisempi. Olen käyttänyt näitä uutuuksia nyt pari viikkoa ja voisin kertoa niistä hiukan tarkemmin.

Testattavakseni sain Lumenelta Pure Arctic Miracle-miselliveden, Matte Hydration 24 Cream Gel-päivävoiteen, Hydration Recharge Overnight Cream-yövoiteen, Pure Arctic Hydration Spring Water Mist-kasvosuihkeen sekä Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask-kasvonaamion.

lumene_source_mist_micellar_water

Lumene Lähde Pure Arctic Hydration Spring Water Mist on sinisyydessään hyvin viehättävä ja raikkaan näköinen. Superhienojakoisena sumuna ulos tuleva kasvosuihke täydentää ihonhoitorutiinia voiteiden alla ja sitä voi käyttää myös meikin päälle pitkin päivää. Suihke tuo iholle kosteutta ja virkistävän tunteen. Tuoksu tässä on hyvin selkeä ja hajuvesimainen, ei kuitenkaan ärsyttävä.

Lumenella on ihana tapa merkata nykyään paljon tietoa pakkauksiinsa, ja näissä Lähde-tuotteissa on havainnollistettu paitsi pahvipakkauksiin tuotteen oikea koko mutta myös eritelty luonnosta tulevien ainesosien osuus. Tämä suihke on 92% lähdevettä ja 5% luonnollisia ainesosia kuten koivunmahlaa, kokonaisluonnollisuusprosentti 97%. Tälläiset meikin päälle suihkautettavat sumumaiset suihkeet ovat ihonhoitorintamalla olleet pop jo hyvän aikaa, joten tosi kiva että Lumenekin lanseerasi näitä. Kasvosuihke löytyy myös C-vitamiinia sisältävästä Glow-sarjasta jota esittelen myöhemmin.

Tämä kasvosuihke maksaa Sokoksen verkkokaupassa 19,90€ / 100ml.

lumene_source_mist_micellar_

Misellivedet tulivat ryminällä ja jäädäkseen jokunen vuosi sitten, ja minäkin olen ihan vallan siirtynyt käyttämään aamuisessa ihonpuhdistuksessani misellivettä. Sillä on myös kätevää poistaa vesiliukoista meikkiä. Lumene Lähde Pure Arctic Miracle 3 in 1 Micellar Cleansing Water on pakattu juomapulloa muistuttavaan pakkaukseen, mikä lanseeraustilaisuudessa heti kiinnitti huomioni. Hajusteeton misellivesi on 92% luonnollinen ja sisältää myös ihoa ravitsevaa koivunmahlaa. Tuote on tarkoitettu sopimaan myös herkälle iholle. Tämä on toiminut käytössäni mainiosti, ei valittamista. Mikään rauhoittavin kokeilemani misellivesi tämä ei ole mutta en ole kokenut tuotteen myöskään ärsyttävän herkkää ihoani. Flippikorkki on tukeva mutta helppo avata ja tuotetta on helppo annostella. Misellivedestä on tämän kuvassa näkyvän 500ml pullon (15,90€) lisäksi myynnissä myös pienemmät 250ml (9,90€) ja 50ml (5,90€) pakkauskoot. Huippuhyvä juttu!

lumene_source_matte_hydration_24h_cream_gel

Lumene Lähde Matte Hydration 24h Cream-Gel on tarkoitettu rasvoittuvalle ja sekaiholle. Cream-Gel kyllä kuvaa koostumusta täydellisesti. Voide on paksun geelimäistä ja se levittyy iholle sileästi. Tuotteen luvataan auttavan pitämään ihon mattapintaisena, supistamaan ihohuokosia ja kosteuttamaan 24 tunnin ajan. Voide imeytyy ihoon nopeasti ja jättää himmeän mattapinnan. Voide on öljytön ja iho jää sileäksi ja rasvattoman tuntuiseksi. On vähän siinä ja tässä kaipaisiko ihoni vähän rasvaisemman pinnan jättävää tuotetta jo tähän vuodenaikaan. Kevät- ja kesäaikaan tämä on varmasti todella hyvä pintakuivalla sekaihollani.

Tämä on kokeilemistani Lähde-tuotteista voimakkaimman tuoksuinen. Kun laitoin voidetta ensimmäistä kertaa kasvoilleni, mieheni tuli kysymään olenko laittanut jotain uutta hajuvettä. Tuoksu siis todella erottuu, mutta se on miellyttävä, muistuttaa vesituoksuparfyymiä. En itse vain välitä kovin voimakkaasti hajustetuista kasvojenhoitotuotteista, joten tähän on ollut vähän totuttelemista.

lumene_source_matte_hydration_cream_gel_inci

Kasvovoiteen vesipitoisuudeksi ilmoitetaan 70% ja luonnollisia ainesosia (vesi mukaan lukien) on 75% voiteen ainesosista. INCIssä heti veden jälkeen komeileva Dimethicone tekee voiteeseen sen primermaisen siloittavuuden, mutta olisin toivonut sen olevan hiukan alempana INCIssä. Voide on parabeeniton ja mineraaliöljytön. 50ml kasvovoide maksaa 19,90€.

Lähde-sarjassa on tämän lisäksi kaksi muutakin päivävoidetta, kevyt mutta kosteuttava Intense Hydration 24h Moisturizer joka voisi myös sopia tosi hyvin talvi-iholleni sekä täyteläisempi Hydration Rescue Ravitseva 24h Nourishing Balm joka on kehitetty oikein kuivalle iholle.

lumene_source_hydration_recharge_overnight_cream

Lumene Lähde Hydration Recharge Overnight Creamista olen tykännyt tosi paljon! Yövoide on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja se onnistuu olemaan samaan aikaan ihanan kosteuttava ja raikas. INCI-lista on myös päivävoidetta mieluisampaa luettavaa, 88%:sti luonnollisilla ainesosilla varustettu voide sisältää sarjan pääainesosan koivun mahlan lisäksi sheavoita ja manteliöljyä. Silikoniton tämäkään voide ei ole, mutta Dimethicone löytyy vasta 14. ainesosana INCI-listalta. Voide sisältää myös xylitolia!

Yövoiteen hinta on sama kuin muissakin Lähde-kasvovoiteissa eli 19,90€ / 50ml.

lumene_source_hydration_recharge_overnight_cream_inci

lumene_source_creams

Minulla on ollut vähän ennakkoluuloja geelimäisiä naamioita kohtaan, joten lähdin testaamaan Lumenen tehokosteuttavaa uutuusnaamiota jännityksensekaisin tuntein.

lumene_source_hydration_recovery_gelmask

Lumene Lähde Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask on pakattu hulppean kokoiseen 150ml purkkiin. Geelinaamion luvataan parantavan ihon hapensaantia, tukevan ihosolujen uusiutumista ja saavan ihon näyttämään ja tuntumaan sileämmältä. Geelinaamion neuvotaan joko annettavan olla iholla 5-10 minuuttia jonka jälkeen viileällä vedellä huuhtelu, tai sitten yön yli käytettävänä. Geelimäisen tuhti koostumus vähän selittää myös isoa pakkauskokoa, tätä on varmaankin tarkoitus annostella paksumpi kerros iholle. Yönylikäytössä toki ohut kerros on parempi, ettei tuotetta ole pitkin petivaatteita.

Ennakkoluuloni geelinaamioita kohtaan johtuu pitkälti siitä, että todella monet sellaiset ovat ärsyttäneet ihoani. Jotenkin myös tykkään siitä että tuote imeytyy ihoon, ja geelinaamiot eivät välttämättä niin tee. Tämä Lumenen naamio kihelmöi iholla aluksi aika selvästi, mutta se laantui hetken jälkeen. Olin varma naamioita pois huuhtoessani että kasvot punoittaisivat ärsyyntyneenä, mutta näin ei ollutkaan. Iho oli tasavärinen ja kosteutettu. Testikertoja on nyt jo useampia ja voin todeta että ennakkoluuloni osoittautui siis vääräksi. Kasvonaamion hinta on 19,90€ / 150ml.

lumene_source_marilyn

Pakkausuudistuksen myötä kohonneista hinnoista on ollut jonkun verran keskustelua. Itse pidän tuota kasvosuihketta arvokkaana, mutta geelinaamion iso pakkauskoko taas tekee tuotteesta silmissäni edullisemman. Tokihan tuotekehitys maksaa jotakin, ja hintojen nousu voi olla Lumenen tapa nostaa brändi-ilmeensä tasoa myös ihmisten mielikuvissa. Lumene ei ole enää markettihuttua vaan lähentelee semi-selektiivistä tyyliltään ja myös hinnoiltaan.

Miltä Lähde-sarjan uutuudet vaikuttivat teistä? Oletteko jo kokeilleet näitä? Kauppojen hyllyillä uutuudet ovat olleet jo muutaman viikon.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

lumene_source_martsu

Tuotteet saatu blogin kautta.

19 thoughts on “Lumene Lähde-ihonhoitotuotteet

 1. En ole vielä kokeillut Lumenen uutuuksia, mutta misellivesi on kiinnostava, samoin kuin geelinaamio. Naamio vaikuttaa aika erikoiselta, enkä ole senkaltaista ennen käyttänyt, niin nyt aion ottaa kokeiluun:)

  1. Kyllä, tuo naamio on vähän erilainen! Mainoskuvissa siinä näkyy kuplia mutta livenä ei niitä valitettavasti ole. Kivan näköisiä olisivat kyllä!

  1. Se pikkupullo onkin kätevä kun voi sitten reissuun täyttää myös mukaan 🙂

 2. Livboxista tuli tosiaan tuo misellivesi ja nakkasin sen laukkuun duunireissulle mukaan. Yllätyin mielettömän positiivisesti! En ole aiemmin ihan päässy sisään misellivesihypeen, mutta tämä kyllä vakuutti ja helpotti rutiineja hotellihuoneessa. Tykkään kyllä uudesta lookista. Nauratti ihan sikana tuo ”Lähde [source]”. Näköjään joihinkin tuotteisiin on jo korjattu(?) ”[spring water]”.

  1. Source noissa kaikissa näkyy lukevan nettisivuillakin että luulen sen olevan ihan tarkoituksella. Lumenen käyttämä lähdevesi muuten tulee Lapista ja sen ph pitäisi olla iholle jotenkin normaalia optimaalisempi.

  1. Toi kasvosuihke on kyllä ihanan luksus fiilikseltään! Kesäkuumalla ihana ja kuivailmaisessa toimistossa talvella myös.

 3. Nämä näyttävät niin ihanilta 🙂 Livboxista tullut misellivesi odottaa mulla vielä testaamista, käytän Garnierin ison putelin ensin loppuun. Mutta tuota naamiota pääsin testaamaan juuri tällä viikolla, kun Sokoksen verkkokaupan pakettiin oli sujautettu siitä näytepussukka. Tykkäsin tuosta kovasti, mutta mua jäi hirmuisesti vaivaamaan tuon naamion tuoksu! Tuli joku hämärä flashback siitä, että olisin joskus nuorempana käyttänyt jotain täsmälleen samantuoksuista Lumenen tuotetta, mutta mikä ihme se on voinut olla?! Tosi häiritsevää 😀

  1. Onpa kiva että pääsit näytteestä kokeilemaan! Mun mielestä noiden tuoksu on tosi sama kuin Arctic Aqua-sarjassa, mutta onhan Lumene tainnut käyttää tuollaista merellisen raikasta tuoksumaailmaa tuotteissaan jo pidempään.

 4. Mä en ole korkannut kasvovoidetta, mutta jännä, että siinä on noinkin erottuva tuoksu. Itseäni ei tuoksu haittaa, kunhan se ei jää elämään nenän eteen pitkäksi aikaa, jos niin on, niin jää kasvovoide käyttämättä. Tulee yliannostus, kun käytän kuitenkin myös tuoksua joka päivä.

  1. Juu nämä tuoksujutut ovat kyllä useille meistä tarkkoja. Totun kyllä tuoksuviinkin kasvotuotteisiin mutta en erityisemmin pidä siitä että tuoksu on voimakas.

 5. Uudistus kyllä hyvään suuntaan, raikkaampi ilme! Cittarissa oli vähän edullisemmat hinnat kuin esim. Sokoksella.
  Olen nyt 2,5 viikkoa käyttänyt tota misellivettä. Tykkään, mutta ei silti voita Biodermaa 🙂

  1. Prismassa on muuten ainakin aiemmin ollut Lumenet tosi edullisia, normaalihinnat samoja kuin Sokoksen kampanja-alennuksissa. En vain päässyt postausta kirjoittaessa tarkistamaan hintoja mistään muualta kuin Sokoksen verkkokaupasta. Bioderma on kyllä hyvä, itsellänikin käytössä 🙂

 6. Itse ostin tuon geelinaamion myyjän hehkutuksen takia ja joo kyllähän se kosteuttaa ja viilentää/rauhottaa kivasti kuorinnan ja puhdistavan naamion jälkeen, mutta mulla se kanssa ekat puoli minuuttia levityksen jälkeen kirvelee aika rajusti, mutta ei kuitenkaan jätä mitään ärtymyksen merkkejä pois huuhtelun jälkeen. En nyt ollut ihan hirveän vakuuttunut tästä eikä varmaan tule ostettua uudestaan, kun itse tykkään enemmän, että kosteuttava naamio on joko tosi kermaista ja täyteläistä tai sitten kangasnaamion muodossa. Plussaa kyllä hauskasta koostumuksesta ja isosta purkista kuitenkin 🙂 Olis myös kiva tietää, mistä tuo kirvely johtuu, kun en näköjään ole ainut jolle sitä tulee? Eihän se onneksi kauaa kestä, mutta ei se mitenkään kivallekaan tunnu…

  1. Eli sulla sama reaktio kun mullakin! Eräs kauneusbloggaajatuttuni sanoi myös että hetken oli alkuun kihelmöinyt. Aika ikävä juttu kyllä, herkkäihoisena itse ainakin pelästyin. Mutta mulla kirvelee alussa myös Lumenen herkän ihon naamio… Mä olen samoilla linjoilla kanssasi koostumuksen suhteen, tykkään kermaisesta ja imeytyvästä koostumuksesta mutta toisaalta ehkä varsinkin kesäkuumalla tälläinen raikas geeli voi olla parempi. Aurinko kun kuitenkin kuivattaa mutta iho kuitenkin rasvoittuu herkemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *