Joulukalenterit Elevenillä!

Hei nyt kiiruusti klikkailemaan jos halajat Eleveniltä Baremineralsin, Ciatén tai Decleorin joulukalenteria! Nyt ne nimittäin ovat tilattavissa ja määrät ovat varsin rajatut.

Itse tilasin Baremineralsin kalenterin nyt kuitenkin, se maksaa 78,90€ ja esikatselukuva hiukan spoilaa mutta sen perusteella tiedän että sisältö on mieluisa. Kalenterin tuotteiden arvoksi mainitaan 257,90€. En malta odottaa että se saapuu! Iih!

bareminerals_advent_calendar

Kynsilakkafaneille tuo Ciatén kalenteri olisi kyllä unelma… Hintaa 24 kynsituotteen kalenterilla on 86,80€. Sävyt näkee halutessaan tuoteselosteesta. Värilakkoja kalenterissa on 17.

ciate_advent_calendar

Mietin ihan vakavasti myös tuota Decléorin kalenteria myös mutta päädyin kuitenkin BM:n. Decléor maksaa 95,20€ ja tuotteiden arvoksi ilmoitetaan 203,90€. Merkki on arvokas ja tuosta pääsisi kätevästi kokeilemaan.

decleor_advent_calendar

Aiempaa pohtimistani eri joulukalenterivaihtoehdoista tässä postauksessa 🙂

Oliko joku muukin kärppänä klikkailemassa kalentereita ostoskoriin?

martsujoulu
Throwback toissajouluun, Marilyn tykkää noista koristeista 😀

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

11 thoughts on “Joulukalenterit Elevenillä!

 1. Haluan Makeuprevolutionin ja Essencen kalenterit ja toivottavasti ne myös saan. Ärsyttää vahtia monta viikkoa milloin ne tulee myyntiin.

  1. Mistä Mili näitä saa? Niin tiedän mistä paras kytistellä Essenceä 😀

 2. Oijoi tuo Decleor kyllä houkuttais kovasti, enpä ollu tuosta tiennykään! Kalenterivalikoimaa on kyllä nykyään huimasti! Itse oisin viime vuonna halunnu sen L’Occitanen ja Kicks kiinnostais ehkä vähän myös, mut tän hetken rahatilanne on se, että taitaa jäädä kaikki kalenterit hankkimatta… 🙁 TBS:n oon pari kertaa saanu toiveesta synttärilahjaks ku on synttärit kätevästi marraskuun lopussa. ;D

  1. Niin ja tuo Rituals… josta Miss Piggy’s Pearls kirjotti ois kyllä ehkä sittenkin suosikkini nro 1. 😀 Ja nyt vasta ekaa kertaa ikinä katoin millasta Look Fantasticin kalenterissa on ja voi apua… Tahdon senkin! 😀 Olin siis luullu et siellä on vaan meikkejä eikä sitä sitten oo kiinnostanu edes vilkasta mut nyt… Voi ei!

   1. No mä vähän kuulin ettei sitä varmaan olekaan saatavilla, oli epävarmaa alunperinkin :/ Ota se LF, se on varmasti hyvä! 😀

 3. Mä en ole vielä saanut päätettyä mihin kosmejoulukalenteriin oikein päädyn tänä vuonna 😀 Yankee Candlen joulukalenterin itselleni jo hankin – tämä tosin taitaa olla viime vuoden, mutta ei haittaa 😀

  1. Onneksi vielä ehtii päättämään jos kosmekalenterinkin haluaa. Yankeen kalenteri on kynttiläfanille varmasti ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *