Joulukalenterihöpinää!

Kyllä näin lokakuun alussa on jo aivan ajankohtaista alkaa miettiä joulujuttuja! Tai ainakin minun mielestäni. Ostin ensimmäiset joululahjat jo syyskuun lopussa ja kovasti olen miettinyt myös joulun joulukalenteriasioita.

Olen viime vuosina hankkinut itselleni kosmetiikkaa sisältävän joulukalenterin enkä aio olla ilman tänäkään vuonna. Toissavuonna minulla oli Body Shopin kalenteri, viime joulu meni L’Occitanen luukkuja availlessa. Tämän vuoden kalenteri on hiukan vielä pohdinnassa, Lookfantasticin kalenteri on tosi potentiaalinen vaihtoehto vaikkakin se on arvokas.

The Body Shopin kalenterit ovat muuten nyt ennakkovarattavissa myymälöissä, tarjolla on kolmen eri hintaista kalenteria (79€, 99€ ja 129€) joista ilmeisesti tuo edullisin tulee myymälöihin ihan hyllylle myyntiin. 17. lokakuuta kalenterit sisältöineen ovat nähtävissä Body Shopin verkkokaupassa. Itse en TBS:n kalenteria aio hankkia, sisältöä on kierrätetty viime vuosina niin paljon että pelkään että ainakin puolet olisi ihan samoja kuin silloin viimeksikin.

tbs_kalenteri

Miss Piggy’s Pearls-blogissa on muuten tosi mainio listaus tämän vuoden joulukalenterivalikoimasta, käykäähän kurkkaamassa! Minua noista postauksen kalentereista himotti LF:n kalenterin lisäksi Kiehl’s. Elevenille on tulossa myös useampia kalentereita (Ciatén, Decleorin, bareMineralsin ja mahdollisesti Kerastasen, sekä ehkä Ritualsin kalenteri) ja niiden kanssa saa olla kyllä kytiksellä koska rajatut erät myydään loppuun nopeasti. Kalenterien saapumisesta tiedotetaan uutiskirjeessä joten sellainen kannattaa klikkailla sähköpostiinsa saapuvaksi Elevenin sivuilta. Noista Decleor olisi kyllä kiva, niitä on jo nyt myös Lookfantsulla. Merkki on minulle ennestään ihan tuntematon ja kalenterista saa tosi laajalti testattavaa.

tee_se_itse_joulukalenteri_valmis

Viime vuonna askartelin myös itse kosmetiikkaa sisältävän joulukalenterin lahjaksi. Käytin siihen kierrätysmateriaaleja eli kenkälaatikkoa ja vessapaperirullia. Vielä ei ole liian myöhäistä alkaa keräämään rullia, joten jos DIY-kalenteri innostaa niin tarkemmat ohjeet tästä postauksesta.

tee-se-itse-joulukalenteri_

Säästin muuten viime vuoden L’Occitane-kalenterin kuoret, ajattelin että niitä voisi vielä hyödyntää. Ja näin tulee käymään, keksin nimittäin täyttää kalenterin kivalla pikkusälällä ja antaa mieheni 4-vuotiaalle kummitytölle. Sinne olen haalinut mm. ponnareita, ksylitolpastilleja, kivoja Kinder-munayllätyksiä ja joulukoristeita. Takakannen päälle pitää vain liimata joku paperi mihin kirjoitan joulunodotustervehdyksen. Nythän siellä on listattuna mitä kalenteri on sisältänyt. Onneksi neljävuotiaan silmä ei ole tämän asian suhteen ehkä ihan niin kriittinen kuin aikuisen. Luulen että hän tykkää kalenterista, se on varmasti erilainen kuin mitä hänellä aiemmin on ollut.

loccitane_christmas_calendar_2015_3

Aiotteko te panostaa ja hankkia kosmetiikkajoulukalenteria? Nythän on myös tarjolla myös kynttilöitä, teepusseja ja olutta sisältäviä kalentereita. Ihanaa että valikoima laajenee 🙂

joulukalenteri_apuri_marilyn
Joulukalenterintekoapulainen

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

10 thoughts on “Joulukalenterihöpinää!

 1. Kosmetiikkajoulukalenteri on kiva juttu, mutta minusta ne ovat aika kalliita, enkä halua pistää paljon rahaa mihinkään ”yllätyspaketteihin”. Mieluummin ostan täsmätuotteita:)

  Omille lapsilleni tein joskus muinoin joulukalentereita ja niistä ajoista on hauskat muistot. Samoin kuin piparkakkutalojen värkkäilystä ja muista joulujutuista. Ihana, että ilahdutat kummityttöäsi joulukalenterilla.

  1. Joo, hintahan näissä on aivan karsea. Halvimmatkin kalenterit ovat 40€ hintaluokkaa mutta sisältö ei ole yhtä hyvä kuin näissä kalliimmissa.
   Joulu on kyllä ihanaa aikaa juuri tuon yhdessä tekemisen ja yllättymisen kannalta. Lapset vielä tekevät joulusta spesiaalimman intonsa kautta 🙂

 2. Samaa mieltä Sarin kanssa. Minulla ei ole rahaa eikä halua pistää lähemmäs satasta kosmetiikkapakettiin, jossa on kuitenkin tuotteita, jotka eivät ole minulle sopivia tai mieluisia. Mieluummin ostan vähemmän tuotteita, mutta ne ovat sitten tarkoin harkittuja ja tulevat varmasti käyttöön. On myös luontoystävällisempi tapa. En kuitenkaan missään nimessä tuomitse niitä, jotka haluavat kosmekalenterin ostaa. Onhan se kiva tapa hemmotella itseään, ja minusta on kiva lukea kalentereista postauksia, vaikken sellaista itse haluakaan. 🙂

  Lapsena mullakin oli kalenteri, johon äiti pisti kaikkea pientä. Olin siitä kyllä niin täpinöissäni joka aamu! 😀

  1. Olen kyllä monesti miettinyt että olisi varmasti fiksumpaa ostaa ne muutamat arvokkaat tuotteet mitkä oikeasti haluaa kuin että pettyy sitten itselle epäsopiviin joita kalenterista tulee. Mutta olen niin innoissani aina näistä ja se avaamisen jännitys on niin ihana!
   Minulla on ollut lapsena vain suklaa- ja arpakalentereita, tosi tylsää 🙂

 3. Ei hitto, mä haluan sen Ciaten kalenterin. En haluaisi haluta jo ihan hinnan takia, mutta kun silti…

 4. Huh, hyvä kun muistutit tuosta TBS joulukalenterista, varasin sen jo itselleni. Kuulemma vain kahta kokoa, tuo 79€ ja 99€, eivät tienneet mitään tuosta kalleimmasta..? No, pääasia että sain edes tuon keskikokoisen, viimevuotinen oli tosi ihana!

  1. Se kallein taitaa olla vain verkkokaupassa. Mut luulis että myymälässä tietäisivät mitä pulju puuhaa noin niinkun muutenkin kuin myymälätasolla 😀 Toivottavasti kalenterin sisältö on mieluisa!

 5. Mä olen ollut jo monta viikkoa ihan kahden vaiheilla, että hankinko tuon halvimman TBS:n kalenterin vaiko en. Nyt kävin äsken katsomassa luukkujen sisällöt heidän nettisivuiltaan ja huh onneksi en ostanut kalenteria. 😀 Luulen, että säkin olisit ollut pettynyt, jos sulla oli tuo vuoden 2014 kalenteri.

  Mä olen hamstrannut tänä vuonna kyllä muuten sitten kalentereita ja vieläkin pitäisi joku saada. 😀 Miehelle tilasin tietenkin olutjoulukalenterin.

  1. Voi hitsit, tosi ankeaa. Minusta tuntuu että noi TBS:t ovat olleet tosi samanlaisia monena vuonna, nyt kun on eri hintaisia niin se tuo vähän variaatiota. Ne kalleimmat sisältävät enemmän täysikokoisia tuotteita ja vähemmän krääsää 🙂 Olen kuullut noista olutkalentereista, mä tilasin miehelleni partaöljykalenterin! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *