Vauvamahan bodypainting-maalaus

Youtubevideoistaan tuttu kauneusbloggaajakollegani Mizz Annie ehdotti minulle viime viikolla että voisiko hän tehdä vauvamahaani body paintingia. Ajatus oli tosi hauska ja olin iloinen että Annie moista ehdotti, olin ihan messissä tietenkin! Tällä viikolla hän tuli käymään ja kaivoi maalit esiin.

bodypainting_colors

Annie kysyi minulta etukäteen onko minulla ajatuksia tai toiveita teeman suhteen. Ei ollut, annoin hänelle ihan vapaat kädet. Marilyn seurasi maalaussessioitamme varsin kiinnostuneena ja vaati meitä jatkuvasti heittämään sille hiirilelua.

bodypaint_marilyn

Viisi tuntia myöhemmin masu oli maalattu!

masumaalaus

masumaalaus_kisu

Se, että Annie oli ideoinut maalaavansa kissan mahaani oli tosi hauskaa. Minulla on jo vuosia mennyt unissa kissa- ja ihmisvauvakuumeet sekaisin ja olen nähnyt monta kertaa unta että olen synnyttänyt kissanpentuja. Kissankuva vauvamahassa oli siis hyvinkin osuva 😀

masumaalaus_kissi

Maalaukseen oli töpötelty myös glitteriä ja hohdepuuteria, harmi että niiden loistetta oli tosi vaikea vangita kameran kuviin. Masu oli tosi hyväntuulisen näköinen! Hauska muisto raskausajasta tämäkin 🙂 Kiitos Annie!

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

9 thoughts on “Vauvamahan bodypainting-maalaus

    1. Kannattaa todellakin, tälläiset ovat hauskoja muistoja 🙂

  1. Kiitos itsellesi! 🙂 Oli ilo kaivaa siveltimet pitkästä aikaa esiin ja vielä kun bonuksena oli kissimirrejä rapsuteltavana niin <3<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *