Uudistuva Lumene!

lumene_valkoinen_sali

Tämän vuoden kutkuttavin juttu Suomen kosmetiikkarintamalla lienee Lumenen uudistuva brändi-ilme. Pääsin ihastelemaan uudistuneita purnukoita ja uutta lookia viime viikolla Lumenen järjestämässä lanseeraustilaisuudessa Helsingissä Valkoisessa salissa. Tilaisuus oli erittäin tyylikäs ja upeasti järjestetty, tämä ei ole Lumenellekaan todellakaan mikään pikku juttu.

lumene_new

Uusi logo on erilainen ja näyttävä. Slogan ”Beauty born of Arctic light” kertoo tuotteissa käytettyjen marjojen voimasta. Kesän valoisa aika on lyhyt ja marjat ottavat siitä kasvukaudellaan kaiken irti. Antioksidanttirikkaat marjat ovat olleet Lumenen ihonhoitotuotteiden aktiiviaineita jo pitkään, ja tämä on myös jatkossa Lumenen tapa erottautua kosmetiikkamarkkinoilla. Uutena juttuna Lumenen kosmetiikkatuotteissa tulee olemaan Lapissa sijaitsevasta lähteesta kerätty lähdevesi, jonka ph on normaalia matalampi. Se on siis lähempänä ihon ph:ta ja tukee näin ihonhoidollisesti aktiiviaineita.

lumene_aktiiviaineet

Logon lisäksi Lumenella tulee muutoksia mainoskasvoihin. Jatkossa uusia tuotteita mainostetaan Suvi Riggsin (os. Koponen) ja Anna Piiraisen kasvoilla.

lumene_suvi_riggs

Kansainvälisille markkinoille voimakkaasti laajentunut Lumene on Suomen ulkopuolella hiukan erilainen merkki, Lumene kun haluaa korostaa luonnollisuutta mainonnassaan. Mainoslauseet, joita oli näkyvillä seinillä tuolla lanseeraustilaisuudessa, pitivät sisällään ajatuksia kuten ”It’s your skin not a canvas” ja ”Don’t ne someone else’s idea of beautiful”. Suomalaisille naisille tämä ei ehkä ole mitenkään ihmeellinen ajatus mutta suuremmilla markkinoilla linja on ilmeisesti poikkeuksellinen, että luonnollinen aito ilme on se kaunein.

lumene_tj

Yllä olevassa kuvassa Lumenen toimitusjohtaja kertoo uudesta linjasta ja ajatuksesta sen takana.

lumene_new_products

Ihonhoidossa linjoja esiteltiin kolme. Sinisissä pakkauksissa oleva kosteuttava Lähde ja oransseissa pakkauksissa oleva kirkastava Valo juuri saapuneet kauppoihin (löytyvät jo esim. Sokoksen verkkokaupasta), vasemmalla näkyvä urbaania ihoa suojaava Sisu lanseerataan marraskuussa. Meikit tulevat uudistumaan ensi vuoden alussa ja hiljalleen oikeastaan koko muukin Lumenen valikoima. Huikean jännää! Uudistus ulottuu monissa tuotteissa sisältöön asti. Esimerkiksi suosikkituotteeksi noussut Hyalyronihapposeerumi on Valo-sarjassa kokenut INCIltään pientä päivitystä.

lumene_invisible_illumination

Tulen käymään näitä eri tuotelinjoja tarkemmin läpi myöhemmin, sain nimittäin hiukan uutuuksia testattavaksi. Erityisen suuren kiinnostuksen itselleni aiheuttivat Lähde-sarjan misellivesi ja kosteuttava kasvosuihke (sen sumu muuten on juuri niin hienojakoinen kuin meikin päällekin käytettävässä suihkeessa tulee olla), Valo-sarjan kasvosuihke sekä meikkien puolelta sävyttävä seerumi, seerumipeiteaine, nestemäiset hohdetipat ja nestemäiset poskipunatipat. Niistä tarkemmin myöhemmin lisää!

lumene_hohde

Uudet pakkaukset ovat aivan ihanan näköisiä ja minut valtasi tosi suuri Lumene-innostus tuon illan jäljiltä. Näin koko seuraavan yön unta uusista Lumene-purkeista 😀 Näin raskausaikana menneen päivän tapahtumat ovat tulleet tosi voimakkaasti uniini.

lumene_koivut

Oletteko te nähneet jo uusia Lumene-tuotteita kaupoissa? Innostaako tämä teitä puoliksikaan yhtä paljon kuin minua? Mitä mieltä uudesta ilmeestä? (pahoittelut muuten kännykkäkuvien laadusta, en kyennyt raahaamaan kameraa mukaani)

Tälläiset karvakääryleet olivat kotona vastassa <3
Tälläiset karvakääryleet olivat kotona vastassa <3

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

 

18 thoughts on “Uudistuva Lumene!

 1. Mua kiinnostaa tosi paljon nää uutuudet, olen ihastunut Lumenen ihonhoitotuotteisiin ja uusi ulkoasu on erittäin tyylikäs. Mahtavaa, että meillä on Suomessa näin hieno brändi <3

  1. Kyllä tämä uudistus ehdottomasti virkisti Lumenea, se oli tarkoituskin! En malta odottaa mitä vielä tulee jatkossa 🙂

 2. Uusi ilme näyttää oikein modernilta ja tyylikkäältä. Kaupoissa en ole näitä vielä nähnyt. Kiva olisi päästä puteleita hiplaamaan 🙂

  1. Taitavat olla par’aikaa tulossa kauppoihin, livehypistely on toki aina parasta. Uudistuneet tuoksut ovat myös tosi kivoja näissä!

  1. Kyllä, kieltämättä menty luksuksempaan suuntaan! Mitä Sokoksen verkkokaupasta katsoin hintoja niin kyllä se on tainnut hiukan hinnassakin näkyä. Tuo kasvosuihkeen 20€ on musta aika arvokas.

 3. Voi ei, toivottavasti Nude Perfection Fluid – meikkivoiteelle ei tapahdu mitään. Ei ole kauaa, kun rakastuin siihen, sillä niin kauan kuin olen meikannut, olen etsinyt ongelmaiholleni sopivaa meikkivoidetta ja tämä sopii aivan ihanasti. Itken kyllä mustaa verta, jos tuo meikkivoide jonnekin katoaa. Tämän takia en pidä muutoksista, mutta muuten tämä Lumenen muutos vaikuttaa mielenkiintoiselle ja varmasti käyn tutkimassa uusia purkkeja, kunhan ne myyntiin tulevat.

  1. Jep, tiedän tunteen, uudistusten myötä tuntuu että ne omat suosikit katoavat. Ihan kaikkia tuotteita ei uudisteta mutta katsotaan mitä tuleman pitää!

 4. Näin kaupassa ja ostinkin miselliveden. Lumenen ihonhoitotuotteet ovat valitettavasti sellaisia joita en vain pysty käyttämään, koska ihoni on hyvin herkkä. Sainkin huomata, että ihoni reagoi myös tuosta misellivedestä vaikka toivoin tuon korvaavan Garierin vastaavan puhdistustuotteen 🙁

  1. Voi ei, onpa ikävää! Siinä taitaa hajusteita kyllä olla jonkun verran. Pullon muotoilu on muuten musta tosi hauska, kuin vesipullo (jonkun mieleen tuli kai viinapullokin :D).

 5. Tämä oli tervetullut asia Lumenelta! Olen nyt ostolakossa, mutta innolla odotan että jokin tuote pääsee multa kokonaan loppumaan jotta pääsen testaamaan jotain näitä uutuuksia! ?

  1. Tarpeeseen ostaminen on kyllä meille purkkihamstereille harvinaista herkkua 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *