Lumenen syksyn 2016 True Passion Lip Color-sävyt

lumene_fall_2016_true_passion_lip_color

Lumenen syksyn 2016 Nordic Neutrals-kokoelmassa oli ihania syyssävyjä sekä kynsille että huulille. True Passion Lip Colorit olen esitellyt niiden ilmestyessä jo täällä, ja punat ovat olleet mieleeni. Käytän niitä viikottain ja sävyt ovat olleet tosi ihania. Nyt esittelen näiden punien syyssävyt teille swatcheina. Kynsilakkasävyt näette esim. Mustaa kajalia-blogista.

lumene_nordic_neutrals_swatches

Hokasin vasta punat Lumenelta saadessani, että sävyt 1 ja 2 kuuluvat normivalikoimaankin. Ihan uusia sävyjä ovat siis nuo 7 ja 8. Ne jäävät syksyn jälkeen vakiovalikoimiin. Hyvä juttu, koska tämäntyyppiset neutraalimmat sävyt näistä vielä uupuivatkin.

lumene_nordic_neutrals_true_passion_lip_colour_swatches

True Passioneiden levitysmekanismi on helppo, tarkkarajaisella kärjellä on vaivatonta punata huulet. Punan koostumus on mukavan huulirasvamainen. Koin nämä uudet sävyt aika läpikuultaviksi, normivalikoimassa on muutama sävy jotka näkyvät pienellä hipaisullakin mutta kuvassa näkyvän intensiteetin saadakseen punaa sai kerrostaa muutaman kerran.

lumene_fall_2016_lipsticks

Tummien sävyjen (erityisesti tuo sävy 2) kanssa rajaus on tarpeen, samoin kirkkaanpunaisten.

Lumene True Passion Lip Colorit maksavat noin 13,90€ / 2,5g.

halikisut
Haliterkut kisuilta!

Tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

6 thoughts on “Lumenen syksyn 2016 True Passion Lip Color-sävyt

  1. Ostan aika harvoin Lumenen huulipunia, mutta nämä lip colorit vaikuttavat kivoilta kynämäisen muotonsa vuoksi. Värisävy Vanamo on nätti. Lumene tuppaa jäämään muiden kiinnostavampien meikkimerkkien varjoon.

    1. Joo, kieltämättä se jääkin. Minulla on tosi paljon ihania Lumenen punia (erityisesti viime syksynä tuli tosi upeita sävyjä!) mutta viime aikoina ne ovat taas vähän unohtuneet. Näitä True Passioneita olen kyllä muistanut käyttää, ehkä värikkäät pakkaukset saavat ne erottumaan edukseen punavalikoimastani? 🙂

    1. Kyllä, muistelen viime vuoden punakokoelmaa erityisen lämmöllä 🙂

  2. Saatoin keväällä ostaa tuon sävyn 1 Valon leikki ( en jaksa mennä tarkistamaan asiaa 😀 ) ja se on upea, mutta harmi kyllä en oikein osaa käyttää sitä, koen ettei se väri oikein sovellu mulle 😛 Mutta muuten näissä on käyttöliittymä kohdillaan!

    1. Juu luultavasti se oli tuo nro 1 kun ei silloin tainnut tulla muita samanoloisia vaaleita sävyjä noihin. Minäkään en oikein osaa käyttää noin vaaleita sävyjä, joskus nuorempana joo mutta nykyisin haluan että huulet erottuvat 🙂 Mä pidän myös tuosta terävästä kärjestä, korkit vaan saisivat pysyä hiukan napakammin kiinni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *