Parasta just nyt

parastajustnyt9_2016

Kuukauden suosikit-postaukset ovat rästissä keväästä asti, kuukausittainen suosikkien listaaminen ei näemmä ollut minua varten. Jatkossa siis aikamääreisiin sitomatta suosikkeja juuri siltä hetkeltä. Ja nyt niitä pesee tähän väliin! Osa on ollut tehokäytössä koko kesän, osa vain muutaman viikon. Mutta kaikki ihku-ihania!

sebastian_dark_oil

Sebastian Dark Oil* on kampaamosarja Sebastianin uutuustuote, jota mainostetaan siloittavana ja muotoilevana hiusöljynä. Raskaus on kuivattanut hiuksistoani, ja se yhdistettynä harvennettuun leikkausväliin sai tukkani varsin karuun kuosiin. Korkatessani tämän öljyn huokailin miehelleni koko päivän kuinka mielettömän ihanalta hiukseni tuntuivat. Ihan kyllästymiseen asti melkeinpä, miesparka. Öljy teki suorastaan ihmeitä hamppukasalleni. Hiuksista tuli kauniisti laskeutuvat, sileät, suorat, ilmavat, just hyvät. Mainittakoot että tämän hiuskriisin vallassa Moroccanoil esimerkiksi oli liian kevyt. Eli te karheatukkaiset, tsekatkaa tämä! 95ml puteli maksaa 36,90€ mutta tämä kyllä on riittoisaa.

aco_shower_cream_white_flowers

ACO White Flowers Shower Cream* on ollut tämän kesän suosikkisuihkusaippuani. Sen tuoksu on tosi hurmaava, ruusuinen mutta persoonallisella tavalla. Päältä kierrettävä annostelumekanismi on myös tosi kiva. Omistan myös saman tuoksuisen vartalovoiteen, mutta koin sen vähän kevyehköksi. White Flowers on kesän kausituoksu, mutta kyllä näitä taitaa vielä apteekeissa olla. Apteekkituotteet.fi:ssä ainakin on, hintaa 7,40€.

Mádara Nokkonen Daily Defence hoitava nokkossuihke on kotiutunut minulle Purkkis-mimmien illanvieton vaihtariläjästä, ja olen jäänyt ihan koukkuun tähän. Moitin aiemmin kuinka Mádaran anti-aging-sarjan kasvosprayn annostelu oli liian tiheä mutta tässä nokkosessa asiaa on kehitetty ja sumu on juuri sopiva. Aivan ihana suihke, käytän tätä kasvojen puhdistuksen jälkeen ennen hoitotuotteita. Tätä täytyy saada lisää sitten kun tuote loppuu. Täydennystä saan onneksi mm. Biodellystä, jossa tämä maksaa 16,90€.

patyka_madara

Patyka Almond Blossom Moisturizing Body Milk tuli viime kuun Jolie boxin mukana ja minä kyllä ihastuin tähän. Miten näin juokseva voide voikin olla niin kosteuttavaa! Tuubin kanssa saa olla tarkkana ettei voidetta hulahda ulos liikaa, mutta pienikin määrä riittää. Oikeasti riittoisat vartalovoiteet ovat harvassa ja tässä on yksi mainio sen kategorian edustaja. Erityisesti saunan ja kuorinnan jälkeen tällä on niin ihana helliä ihoa. 26€ vartalovoiteesta on aika suolainen hinta mutta tämän kanssa ehkä voisin löysätä kukkarini nyörejä. Voide löytyy Jolien verkkokaupasta täältä.

Joliesta saa muuten tämän viikonlopun ajan (4.9.2016 asti) 15% alennusta koko valikoimasta alekoodilla juhla15 (ei koske May Lindstrom Skinia, Jolie boxia, Pai Skincarea, Kjaer Weisia ja lahjakortteja). Alen saa myös myymälästä 🙂

revlon_ultra_hd_matte_lipcolor_605

Revlon HD Matte Cream Lipcolor on Kanadan shoppailuita, ja tämä on ehdottomasti suosikkipunani hetkeen. Puna ei kuivu aivan mataksi, mutta pinta kuluu sellaiseksi himmeäksi. Vastalevitettynä puna näyttää hyvinkin kermaiselta. Se tuntuu tosi mukavalta huulilla ja mikä pysyvyys! Minulla harvoin mikään puna pysyy ruokailun ajan mutta tätä ei välttämättä tarvitse edes lisätä. Eikä kuitenkaan tahri leukaa (kai jollain muullakin välillä haukatessa tarttuu huulipunaa alaleukaan?). Revlonia ei harmi vaan enää Suomesta saa, mutta merkkiä saa kätevästi tilattua eleveniltä. Nämä ihanat HD-matte-punat ovat tulossa eleveniin myyntiin syyskuussa, ja itse kärkyn lisää sävyjä aivan takuulla. Tämä sävy 605 Obsession on syötävän ihana!

loreal_lakka_revlon_puna

 L’Oreal Nail Lacquer 226 Nymphea on myös tuliaisia Purkkis-iltamista. Kranaatin näköinen puteli veti minua puoleensa magneetin lailla, ja päädyin lakkaamaan tällä kynnet lähtiessäni juhlimaan tuttavapariskunnan häitä. Ei alus- tai päällyslakkaa ja tämä pysyi moitteettomana kynsilläni kuusi päivää! Siis kuusi! Uskomatonta! Seitsemäntenä päivänä lohkeili jo palasia pois mutta kesto on kyllä totaalisen hämmentävä. Mistä vetoa että tämä on jotain raskauskynsijuttuja taas…

covergirl_katy_kat_matte_kitty_purry

 

Covergirl Katy Kat Matte Lipstick on myöskin Kanadasta ostettu ja tämä on ollut tosi ahkerassa käytössäni erityisesti töissä. Puna pysyy huulilla megahyvin ja tuntuu miellyttävältä. Tuntuu vähän ankealta hehkuttaa tuotetta jota ei Suomeen saa kuin ehkä eBaysta korkeintaan (en ole tarkistanut) mutta rehellisyyden nimissä tämä oli nostettava tämän hetken suosikkituotteiden joukkoon, koska sitä tämä on. Mauvelila sävy Kitty Purry sopii alkusyksyyn ihan mahtavasti. Harmi vaan että mattaisen valkoinen hylsy imee likaa itseensä turhankin hanakasti.

covergirl_katy_perry_kitty_purry

katvond_tattooliner

Kat Von D Tattoo Liner on Kanadan Sephoran ostoksia ja voi juku miten olen hurahtanut tähän. Pitkällisenä tussieyelinerien käyttäjänä täytyy sanoa että tässä on paras tussiliner jonka olen kohdannut. Kärki on NIIN tarkka, tällä saa halutessaan oikeasti ohutta tai juuri niin näyttävää jälkeä kuin haluaa. Raskaus on harventanut ripsirivistööni ”tosi ihania” aukkoja, mutta eipä niitä juuri huomaa koska tällä linerillä saan rajauksen oikeasti niin lähelle ripsirajaa että se hämää loistavasti. Tämä on vieläpä vedenkestävää, ja senkin paikkansapitävyys on testattu useampien raskaushormoni-itkujen aikana. Ei leviä, ei murustu, ei hievahda. Kuulin muuten huhua että Kat Von D:n meikit olisivat vihdoin rantautumassa Suomeenkin, täytyy toivoa että näin on koska en ehkä enää osaa ilman tätä. Tällä hetkellä lähin jälleenmyyjä on Tukholman Sephora.

invisibobble

Puhelinjohtoponnarit eli Invisibobblet* ja Muumi-ponnarit* ovat olleet todella ahkerassa käytössä kun hiukseni kasvoivat siihen mittaan että ne sai kiinni. Olen koko kesän tykännyt laittaa hiuksia kiinni, kasvoilla lepattavat hiukset ovat tuntuneet jotenkin niin kuumilta ja tukalilta. Tuntuu että olen ihan todella jälkijunassa että olen löytänyt nämä vasta nyt, mutta enpä toisaalta ole käyttänyt mitään ponnareita vuosiin joten armoa pliis. Invisibobblelta on nyt tullut normiversioiden rinnalle paksuille hiuksille tarkoitetut vahvemmat Power-versiot ja sitten miniatyyrikokoiset Nano-ponnarit. Nanoja käytin aika ahkerasti arjen lempparikampauksessani, joka kestää muutaman minuutin tehdä mutta on vaihtelua perusponnarille. Alla näkyvässä kampauksessa ylimmät kaksi ponnaria ovat siis Invisibobble Nanoja ja alimmainen on Muumi-ponnari. Olen täysin lahjaton kampauksien tekijä joten tämänkin teko tuntui saavutukselta 😀

invisibobble_hairdo
Kännykkälaatua mutta saatte idean!

Noista Muumi-ponnareista on muuten olemassa myös hyttyskarkoitetta haihduttava versio, jonka toimivuuden bloggaajakollegani Kissis on testannut. Itse olen välttynyt hyttysten seuralta tänä kesänä, mikä ei sinänsä haittaa yhtään. Muumi-ponnareita saa salon24-nettikaupasta.

muumi_hyttyshatistin

Bongasitteko tuttuja tapauksia? Mikä on teidän tämän hetken suosikkituotteenne?

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

Marilyn_aco_white_flowers

*Tuote saatu blogin kautta.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

10 thoughts on “Parasta just nyt

 1. Aluksi, onnea uuteen kotiin 🙂 Sitten, haluanhaluan noita Revlonin mattapunia, näyttää ja kuulostaa upealta!… Syksyllä alan aina himoita kaikkea uutta ja kivaa. Koko vuosi on mennyt totaalisessa kosmetiikkaähkyssä ja olen myynyt/antanut/heittänyt paljon jemmojani pois ja keskittynyt käyttämään niitä mistä tykkään. Eli suosikkeja on löytynyt.

  Ripsiväreistä Shiseidon Full Lash Volume on saanut kestopaikan arjessani, koska se kestää treenit ja pienet sateet ja kyyneleet tosi hyvin. Rajaustuotteista luotan Lumenen nestemäiseen wp-lineriin, vaikka se putkilo jumittuukin aina ärsyttävästi… Samoin Chanelin wp automaattirajauskynä harmaana on lähes joka päivä käytössä. Meikkivoiteissa olen nyt jumittunut Diorin Foreveriin ja Lauderin Double Weariin, kestävät nättinä pitkään. Puutereista paras on YSL:n valkoinen kivipuuteri, sitä en enää vaihda!

  Mitäs muuta… 😀 Huulituotteista intoilen nyt YSL:n uudesta Vinyl -huulilakasta, ihan superkiilto ja kestävyys, testasin eilen iltariennoissa.. Hajuvesistä Armanin Code Satin on tällä hetkellä suosikkini, sopii viileneviin syyspäiviin. Ihonhoidossa fanitan nyt Lumenen hyaluronitiivistettä ja uutta pikakasvohoitoa. Ja superyllättäjänä Nivean protect&care deo roll-on!

  Tulipas pitkä tarina 😀 Innostuin nyt oikein miettimään pitkästä aikaa..

  1. Ihanaa pohdiskelua, näitä on kiva kuulla! 🙂 En ole YSL:n vinyylilakoista kuullutkaan, täytyypi tsekata!

 2. Hei, mulla on aina alaleuassa punainen juova, kun olen syönyt jotain. Ei tarvitse kovinkaan suurta haukkausta ottaa, kun huulipunaa lämähtää alaleukaan. Ärsyttävää.

  Myös Acon White Flowers vartalovoide on aivan ihana. Acolla oli pari vuotta sitten yhtä ihania joulukausituotteita, ainakin vartalovoidetta tuli lutrattua viimeisen päälle, mutta en enää muista nimeä. Vartalovoide oli todella hyvän tuoksuinen ja vei melkein kielenkin mennessään:)

  1. Oi hyvä etten ole ainoa! Noissa ACOn kausituotteissa on useimmiten tosi nätit pakkaukset, niin tälläkin kertaa.

 3. Noi normi Invisibobblet ei toimi mulla yhtään, liekö syynä sitten paksu ja pitkä tukka. Täytyy testata noita power-versioita josko ne jaksais kannatella hiuksiani paremmin. Ja tuota nokkossuihketta täytyisi kokeilla myös. Tuohon Patykan voiteeseen ihastuin myös.

  1. Sitten kannattaa kokeilla Power-versioita, ne on just tarkoitettu paksuille ja vahvoille hiuksille. Patyka oli tosiaan ihastus <3

  1. Sebastian oli kyllä todellinen yllätys! Suosittelen lämpimästi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *