Liian pitkät kynnet

Huu ensimmäinen postaus uudella blogipohjalla! Näkyyköhän tämä nyt edes kenellekään. Blogin ulkoasua ja ihan kaikkea tulen hiomaan sitten kun on aikaa, onneksi äitiysloma häämöttää jo muutaman viikon päässä… Jättäkäähän kommentti jos postaus teidät tavoitti 🙂

Nyt seuraa postausaihe sieltä järkevimmästä päästä, eli siitä että kynteni pääsivät kasvamaan liian pitkiksi. Siis joo, tää naurattaa muakin 😀 Mutta kyllä aihe on postaamisen arvoinen, en ole nimittäin koskaan saanut kynsiäni kasvamaan näin pitkäksi! Ne alkoivat olemaan jo vähän tielläkin mutta en vain raaskinut lyhentää. Ajattelin että no sitten kun joku noista lohkeaa. Eipä lohjennut, ja lopulta loman loppuessa oli kynnet pakko napsaista. Näillä kotkankynsillä en kovin mielelläni lähtisi nimittäin piilolinssisovitusta tekemään…

Olen kirjoittanut aiemmin kuinka kynsilakattomuus teki hyvää kynsilleni. En ole lakannut kynsiäni tänä vuonna kuin muutaman kerran, joten se saattaa vaikuttaa. Luulen että raskaushormoneilla on kuitenkin suurin vaikutus, ne kun saattavat tehdä erinäisille ruumiintoiminnoille vaikka mitä. Joillain tukka harventuu, joillain kynnet kasvavat, toisilla finnejä pukkaa ja toisella iho kuivuu. Kynteni kukoistavat, ripsille taas ei kuulu yhtä hyvää.

kynnet_07_2016

Raskausvaivoistani yksi on puutuneet sormenpäät, joten se yhdessä ylipitkien kynsien kanssa teki esim. näppiksellä kirjoittamisen haasteelliseksi. Typoja pukkasi ihan huolella.

Mutta heippa vaan lomakynnet, olisitte olleet kauniit kynsilakankin kanssa mutta nakuna mentiin. Se sopivin mitta itselleni on niin että vaalea, kynsivallin yli menevä osa on noin puolet siitä mitä nyt näiden lomakynsien kanssa.

Mikä teillä on se mukavin pituus kynsille?

pamuliini

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

10 thoughts on “Liian pitkät kynnet

    1. Jes! Käsitin että joillekin Bloglovinin esikatselukuva näkyi epäselvänä, joten jotain fiksausta kaivannee vielä. Kyllähän ne lyhyet kätevämmät ovat 🙂

  1. mä tykkään lyhyistä kynsistä, sellasista suunnilleen sormenpäähän ulottuvista. lyhyet kynnet näyttää aina hyviltä vaikka olisi kuinka näyttävä lakka kynsillä kun taas ”kotkan kynsillä” joku erikoisempi kynsilakka olisi jo liikaa. siis mun käsissä. en tarkoita arvostella pitkäkyntisiä. 🙂

    1. Riippuu tietenkin varmaan kynnen mallistakin. Joillain ihmisillä ihan lyhyeksi leikattu kynsi on pitkän mallinen ja ne ovatkin kauniita niin. Omat kynteni koen kuitenkin aika töpöiksi jos leikkaan ne aivan lyhyiksi asti, mutta tietenkin rajansa kaikella. Ja totta, lakkaukset muuttavat lookia hurjasti aina myös!

  2. Minulla kanssa raskausaika kynnet kasvoi ja pysyivät nättinä, eivät lohkeilleet kuten normaalisti. Nyt imetyksen myötä ollaan palattu takaisin siihen mistä lähdettiin, eli lohkeileviin kynsiin. Harmi, sillä kovasti tykkäsin pitkistä kynsistäni, vaikkeivät ne noin pitkiksi kasvaneet, eli vau! 🙂

    Ja pikku vinkkinä, kannattaa lyhennellä kynsiä ennen synnytystä. Itse puristin mieheni kädet verille :’D voi johtua täysin siis siitä etten pitkillä kynsillä osaa varoa enkä vain muistanut leikata kynsiä lyhyeksi. Mies ei arvostanut, vaikka itse sain kyllä suuren tuen hänestä ? Tsemppiä loppuraskauteen <3

    1. Mietin kyllä joo että pitkäkyntisenä voi vauvan pepunpesu olla riskaabelia hommaa että paras lyhentää kynsiä oikeasti ennen sitä 😀 Nyt nämä ovat kasvaneet taas vähän turhan pitkiksi, olen siis näiden kuvien ottamisen jälkeen leikannut ne mutta näyttävät kasvavan niin innokkaasti että pituus saavutetaan sukkelasti. Olisi kyllä ihanaa jos pysysivät jatkossakin näin vahvoina mutta tiedostan riskin että näin tuskin tulee olemaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *