Heinäkuussa loppuneet tuotteet

Heinäkuun loppuneiden määrä näyttää tosi pieneltä. Reissussa loppuneita en kantanut tähän mukaan, niiden kanssa olisi tullut näyttävämpi loppuneiden kasa 😉 Heinäkuussa loppui muutama suursuosikkinikin. Katsotaanpa näitä tarkemmin!

Idun Minerals Mineral Foundation Freja 4,8g toimi minulla kesäsävynä. Olen voittanut tämän Kissiksen blogiarvonnasta, ja onneksi voitinkin koska Idunin myötä maailmani aukeni mineraalipohjille. Talvella käytän sävyä Saga. Tämä pohja on sopinut herkälle ja oikuttelevalle iholleni täydellisesti ja on myös koostumukseltaan riittoisampaa kuin monet muut (esim EDM, TBS ja Alima). Suruissani olen kun tämä loppui, täytyy ensi kesäksi varmaan saada uusi tilalle. Olen postannut tästä jo pari vuotta sitten täällä.

Davvi Natural Lift Restorative Facial Cream 15ml on normaalia puolet pienempi näytekoko, jonka sain bloggaajakollegaltani. Olen huisin ihastunut tähän Davvin kasvovoiteeseen, olen käyttänyt tätä jo täyskokoisen 30ml ja tämän näytekoon. Onneksi nyt on käytössä taas uusi täysikokoinen, olen todellakin koukussa 🙂 Näin kosmetiikan suurkäyttäjänä, kun käyttövuoroa odottamassa on useita voiteita, saman tuotteen heti perään uudelleen hankkiminen on meriitti jo sinällään. Postaus täällä.

loppuneet_07_2016_2

LV Täyteläinen jalkavoide* oli peruskiva tuote jonka käytin mielelläni. Pieni tuubi tuntui kyllä hupenevan aika nopeasti.

Rituals Happy Buddha Foaming Shower Gel 50ml tuli osana Rituals-tuotesettiä jonka sain joululahjaksi. Olin halunnut tutustua kehuttuun Ritualsiin jo pidempään ja setin myötä merkki tuli vähän tutummaksi. Valitettavasti en tykännyt tästä niin paljon kuin olisin kuvitellut. Mandariinin tuoksu ei ollut niin raikkaan hedelmäinen kuin olin ajatellut. Partavaahtoa muistuttava suihkusaippua on kyllä erikoisuudessaan hauska juttu, voisin ehkä toisessa tuoksussa hankkia uudelleenkin jossain vaiheessa. Ritualsia ei Suomessa myydä, mutta laivalla ja nettikauppojen kautta tämä on meillekin saatavilla.

Nurme Skin Nourishing Avocado Body Butter 50ml* oli todella, todella tuhti voide. Tämä suli sormissa öljymäiseksi ja imeytyi iholle hitaasti. Korppukuiville säärille todella hyvä. Virolainen luonnonkosmetiikkamerkki Nurme ihastuttaa kyllä myös kauniilla pakkauksillaan.

Redken Color Extend Magnetics Shampoo 50ml kului pääasiassa reissukäytössä. Täyteläinen shampoo tuntui pesevän hiukset hyvin puhtaaksi. Värin erityisestä säästymisestä en ole niin varma, ihan samaa vauhtia tuore hennaus kului kun normishampoonikin kanssa. Ei jäänyt tätä mitenkään suuremmin ikävä kuitenkaan.

loppuneet_07_2016_4

Sitten ne reissussa loppuneet. Kuva otettu kännykällä hotellin vessassa juuri ennen check outia 🙂

Redken Color Extend Magnetics Conditioner 30ml tuntui ensikokeilulta turhan siloittavalta, mutta nyt kun hiukseni ovat kasvaneet ja sen myötä vaativat selvästi tuhdimpaa hoitoa, tämä ei oikein riittänytkään. Tuntui että tätä sai annostella aika reilusti jotta vaikutus parani.

Bio-Oil* on raskausmahani venymäjälkien ennaltaehkäisyyn ja paranteluun. Ostinkin reissusta jo uuden tilalle. Tämä 60ml pullo loppuu mahan hoitamisessa jo alle kuukaudessa joten isompi pakkauskoko olisi tosiaan parempi.

Primavera Organic Ginger & Lime Energizing Body Lotion 100ml oli Berliinin ostoksiani. Ihanan tuoksuinen voide joka oli hoitotehoiltaan aika jees. Koostumus oli lotionia, olen ehkä enemmän tuhtien voiteiden suosija. Onneksi minulla on vielä saman tuoksun suihkusaippuaa jäljellä.

Ajatuksia loppuneista? 🙂

*tuote saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

8 thoughts on “Heinäkuussa loppuneet tuotteet

  1. Mun pitäis varmaan kans pikkuhiljaa alkaa löträämään tolla bio-oililla. Masu alkaa kasvamaan jo ihan hyvin 😀
    Mutta tuo Davvi, se on ihan munkin ykkönen. Harmi, kun just nyt ei oo sitä 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *