Lumene True Mystic Volume Waterproof

Lumene lanseerasi keväällä näyttävästi True Mystic Volume-ripsivärin joka tuntui ihastuttaneen monia. Oman näytekappaleeni lahjoitin kaverilleni, koska en käytä vesiliukoisia ripsivärejä. Ne suoristavat ripsieni taivutukset. Kaverillani True Mystic varisi silmien alle eikä hän siitä pitänyt, mutta blogeissa olen nähnyt monia ylistäviäkin arvioita.

lumene_true_mystic_waterproof

Vedenkestävää versiota jäin siis odottelemaan ja nyt kesäkuussa sellainen vihdoin tuli. True Mystic Volume Waterproof lupaa tähdenmuotoisen Mystic Wand-ripsiväriharjan avulla tuuheuttaa ja nostaa ripsiä ylöspäin. Ripsiväri sisältää suomalaita mustikan siemenöljyä jonka kerrotaan hoitavan ripsiä. Tuote ei sisällä parabeeneja, formaldehydin luovuttajia, alkoholia tai hajusteita. Tuloksena pitäisi saada dramaattisen mustat ripset joissa on maksimaalista volyymia. Noh, katsotaan.

lumene_true_mystic_waterproof_

Pahvipakkaukseen pakattu True Mystic on mielestäni mukavan arvokkaan näköinen. Erottuu markettimaskaroista kyllä. Sopii toivoa että pahvipakkaus hillitsee myyntikappaleiden availijoita myös. Jatkuvasti näkee nimittäin tätä että ihmiset avaavat ripsivärejä eivätkä osta niitä. Testerit ovat sitä varten, people.

lumene_true_mystic_waterproof_1

Tähden muotoinen harja on aika suuri. Ensivaikutelma siitä oli epäsiisti. Harjaan nimittäin jää aivan liikaa ripsivärimassaa kököiksi. Ripsiväri on ollut käytössäni jo pari viikkoa ja niitä tulee edelleen. Ripsiin päätyessään kököt jättävät arvatenkin tosi epäsiistin jäljen joten näitä saa kaapia maskaraputkilon suulle. Paperiin en jotenkin raaski ripsivärimassaa lääppiä.

lumene_true_mystic_waterproof_wand

Massa myös kuivuu aivan turkasen hitaasti. Saan ihan joka ikinen kerta yläluomilleni ripsivärijälkiä kun oletan ripsarin olleen jo kuiva ja meikkaan kulmakarvat. Nope, ripsienkärjistä tarttuu ihoon väriä ja sitten putsaillaan. Näin hitaasti kuivuvaa massaa en ole kyllä hetkeen kohdannut.

lumene_true_mystic_mascara_wp

Alla vertailukuvat ilman ripsiväriä ja sen kanssa. Ennen-kuvassa ripset on taivutettu. Normaalisti ne sojottavat siis alaviistoon.

lumene_true_mystic_waterproof_ennenjalkeen

Allaolevassa kuvassa teille vasemmalla näkyvässä silmässä on kerros enemmän ripsiväriä kuin oikeassa. Tulos siis myös jo hiukan tönkömpi. Oikealla näkyvän silmän kaksi kerrosta on tämän ripsivärin tapauksessa hyvä määrä.

True Mystic Waterproof tuo mielestäni ihan kivasti tuuheutta. Omat vaatimukseni ripsivärille ovat aika korkeat. Minua ihastuttaakseen ripsivärin tarvitsee nimittäin pitää taivutukset, pidentää sekä tuuheuttaa. Pituutta jäin aavistuksen tämän ripsivärin kanssa kaipaamaan lisää mutta toisaalta, tämä lupaakin olla nimenomaan tuuheuttava. Taivutukset pysyvät hyvin ja vedenkestävyys on myös toteutunut.

lumene_true_mystic_waterproof_mascara

Lumene True Mystic Waterproof maksaa noin 18,90€ / 11ml. Pakko muuten sanoa tähän väliin että markettiripsivärien hinnat ovat vuosien varrella nousseet aika korkeiksi. Lorkunkin ripsarit ovat tätä samaa hintaluokkaa. Esim. selektiiviseen Clarinsiin verrattuna hintaeroa on enää muutama euro. Ostan itse ripsarini aina alennuksesta, onneksi sekä Lumenesta että Lorkusta on usein varsinkin Citymarketeissa hyviä tarjouksia.

Mitä vaatimuksia teillä on lemppariksi muodostuvalle ripsivärille? Tuuheus, pituus, erottelevuus, hinta?

Pamela ja Marilyn lempipuuhissaan
Pamela ja Marilyn lempipuuhissaan

Tuote saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

13 thoughts on “Lumene True Mystic Volume Waterproof

 1. Marketeissa on kyllä ripsivärit kalliita! Enkä olekaan vuosiin ostanut ripsaria sieltä. Sensain erottelevan/pidentävän ripsarin saa laivalta reilulla 20€:lla.

 2. Kuulin että tota Lumenen ripsarin tuubia olisi paranneltu saadun palautteen takia niin, ettei massaa pitäisi tulla niin paljon kerralla harjaan. Ei taida siis toimia siltikään? 😀

  No, saatan kokeilla, jos sattuu hyvä tarjous vastaan, muuten luotan HG-ripsariini Maybellinen Lash Sensationalin vedenkestävään versioon! 🙂 Erottelee, antaa tuuheutta ja vedenkestävä kun on niin ripset pysyy kivassa kaaressa aamusta iltaan. Hintakin on vähän kohtuullisempi kuin noissa Lumenen tai vaikka Lorkun ripsareissa. 🙂

  1. No ei ainakaan minun putkilossani ollut, voihan olla että tulevissa erissä pullon suuta on tiivistetty. En ole muuten ehkä kokeillutkaan tuota lash Sensationalia, voisi testata joskus 🙂 Kiitti vinkistä!

 3. Mun ehdoton ykkösvaatimus on kestävyys ja se ettei ripsiväri sottaa. Ei ole mikään kovin helppo juttu toteuttaa mun silmiin. 😀

 4. Itse odotan etenkin erottelevuutta ja tuuhentavaa vaikutusta, eikä se pidentyminenkään haitaksi ole. Mulla ei ripsarit yleensä pahemmin varise tai sottaa (paitsi ihan vasta-avattuina saa isolla harjalla tuhruja aikaan, yleensä ripsari on parhaimmillaan oltuaan hetken avattuna ja pyyhin ihan surutta paperiin niitä suurimpia könttejä). Vedenkestävistä en niin pidä, juuri tuon märkyyden takia ja yleensä lopputulos on paljon pliisumpi kuin perinteisessä. Plussaa tulee jos taivutus pysyy ripsissä, tosin taivuttelen aika harvoin, kun hyvällä ripsarilla saan taivutusefektin melkeinpä vain harjan avulla. Tätä ei muuten tapahtunut ennen, mutta ripsille tapahtui jotakin Revitalash-kuurin aikana, ne alkoivat taipua, ja vaikka en enää kuukausiin ole ko. ainetta käyttänyt, tuntuu taipumisvaikutus jääneen O_o Mun oma suosikki on myöskin tuo Lash Sensational, ja vahingossa viimeksi ripsariostoksilla otin hyllystä vedenkestävän ja huomasin sen vasta kotona ripsarin avatessani, ja olin positiivisesti yllättynyt ettei se ollut lainkaan niin surkea kuin nää vedenkestävät versiot yleensä. Eli peukut sille! 🙂

 5. Hmm, aluksi ku tuntu joka blogissa olleen tästä arvosteluja, meinasin hankkia tuon. Hinta kuitenki kirpasee sen verran etten oo ostanu ja oon tyytyny Essenceen, joka on muuten kyllä hyvä. Nyt mua ei oikiastaa enää kiinnosta ostaa tuota, jännä. 😀 Määki kaipaan pituutta, tuuheutta ja taivutusten kestoa. Mulla on aikalailla justiinsa samanlaiset ripset ku sulla. x)

 6. Ah, ihanaa, että on joku muukin, jolla tämä mystic ei toimi! Kaikkialla sitä on vain niin kovasti hehkutettu. Ostin ensin normiversion ja totesin, että tulee ihan kivat ripset, mutta karisi tosi paljon. Sitten tuli tämä vedenkestävä ja ajattelin, että jes, se ei ehkä karise! Mutta juurikin tuo hidas kuivuminen on ihan superärsyttävää, pitkän aikaa luomet sottaantuu ripsiväriin meikkaamisen jälkeenkin. Sen sijaan olen ollut jo pitkään supertyytyväinen Maybellinen vedenkestävään Rocket-ripsiariin (ykkössuosikki, vaikka koitan aina testata jotain uutta), sekä uutena ihastuksena Lorealin False Lash Wings Sculp. Sen omistan vain normiversiona, mutta toimii.

 7. Mitäh?! Onko ripsareissakin formaldehydin vapauttajia?
  Lumenen mascarat ei oo mulla koskaan toimineet. Taivutukset suoristuu alta aikayksikön. käytän Isadoran Build Up Volumea vedenkestävänä ja senkin massa kuivuu aika hitaasti
  Mut sen aikaa ehtii käyä vaik laittamassa hiuksia tms. Kokeilen aina sormella, josko olisi jo kuivaa.
  Mulle tärkein kriteeri on vedenkestävyys ja taivutusten pitokyky,joka yleensä kulkee käsikädessä vedenkestävyyden kanssa,sitten tuuheutus ja varisemattomuus.

 8. Mää hankin tämän lopultakin kokeiltavaksi ja ilmeisesti putkiloa on muutettu, koska mulla oli aluksi vaikeuksia saada tarpeeksi massaa harjaan. Pyörittelin harjaa vähän putkilossa, niin sain kuitenkin sitten tarpeeksi ripsiin asti ja ainakin näin ensivaikutelma on hyvä!

  En tiedä oisko itse ripsarin koostumustakin muutettu. Mulla nimittäin ei kestänyt ollenkaan kauaa kuivua. Oikeastaan ainoa ongelma näin ekalla kokeilulla oli se, että suttasin harjalla luomille, mutta toivottavasti sitä oppii käyttään tuota harjaa niin, ettei kovin töki luomille ripsaria.

  Pitää kirjoitella itsekin blogiin arvostelu, kunhan vaan on vähä enemmän käyttökokemusta.

  1. No jopas sulla oli erilainen kokemus! Mut tosi hyvä jos ovat korjanneet noita epäkohtia, sithän tota vois hankkia uudelleenkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *