Mitä ihanin yövoide!

Lavera lanseerasi luonnonkosmetiikkamessujen aikaan todella kiintoisan uutuuden. Re-Energizing Sleeping Cream lupaa tehdä suorastaan ihmeitä yöunien aikana. Tuote on NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja sopii myös vegaaneille.

lavera_re-energizing_sleeping_cream

5in1 over night effect paketissa tarkoittaa Laveran tuotelupausta siitä, mitä kaikkea voide tekeekään yön aikana lepäävälle iholle.

lavera_re-energizing_sleeping_cream_1

Voiteen luvataan tukevan ihon luonnollista uudistumista, estävän väsymyksen merkkejä sekä virkistävän, kosteuttavan ja siloittavan ihoa.

Itse tykkään että yövoide saa olla sellainen tuhdin kosteuttava, mutta kovin rasvaisen tuntuiseksi jäävä pinta taas tarrautuu inhasti tyynyliinaan ja hiuksiin. Laveran univoide on kosmeettiselta miellyttävyydeltään kyllä aika hyvä. Itse voide on tosi täyteläistä ja kermaista ja se levittyy iholle ihanan kosteuttavana. Imeytyessään se jättää kuitenkin hiukan mattaisen pinnan. Ihon pinta ei siis kuitenkaan jää kuivan tuntuiseksi mutta se ei ole rasvan kyllästämän oloinen.

lavera_re-energizing_sleeping_cream_marilyn

Ihoni on vuodenaikaan nähden tavallista kuivempi, ja lääkitsen tätä kuivuutta aika ahkeralla kosteusseerumin käytöllä. Kun Laveran voiteen kanssa laittaa seerumia, sillä tyydyttyy kyllä kuivinkin iho. Näkisin tämän sopivan hyvin monille ihotyypeille. Oma ihoni on varsin herkkä, ja tätä yövoidetta käyttäessä iho on aamulla ilahduttavan tasavärinen. Tuoksu on samantyylinen kuin monissa muissakin Laveran kasvotuotteissa, sellainen pehmeä.

lavera_re-energizing_sleeping_cream_2

Purkkimuotoon pakattu kasvovoide ei saa minua kiljahtelemaan ilosta, spaattelilla kaivelu tuntuu vaivalloiselta ja sormia käyttäessä voiteeseen päätyy pöpöjä. Paras olisi ilmatiivis pumppupullo mutta ilmeisesti kaikki eivät niistäkään pidä.

lavera_re-energizing_sleeping_cream_inci

Voide sisältää mm. manteli-, jojoba- ja oliiviöljyä, sheavoita, aloe veraa ja viinirypäleuutetta. Alkoholi on aika korkealla INCIssä, se varmaan saa osaltaan sen nopean imeytymisen aikaan. Luonnonkosmetiikassa alkoholi toimii myös säilöntäaineena.

lavera_re-energizing_sleeping_cream_martsuu

Laveran yövoiteen hinta on noin 20€ / 50ml. Tuote on sen verran uusi että ihan kaikilta jälleenmyyjiltä ei ehkä vielä löydy. Nettikaupoista tämä löytyy jo Hyvinvoinnin tavaratalosta, Biodellystä ja Sokoksen verkkokaupasta.

Tuote saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

7 thoughts on “Mitä ihanin yövoide!

  1. Mä olen tätä pari kertaa ehtinyt kokeilla ja kokemukset on kyllä positiiviset. 🙂 Ulkomailla ihmiset tykkää enemmän purkeista (ostetuimpia), suomalaiset taas pumppupulloista.

  2. Mäkin tykkäsin tästä ja ainoa miinus tuleekin kans tuosta purkista. Pumppupullo olisi parempi

  3. Hei kiitos vinkistä! Miten oonkin onnistunut missaamaan tän postauksen! Menee ehdottomasti kokeiluun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *