Luonnonkosmetiikan yllätysboksi, vihdoinkin!

Jes! Jo oli aikakin että Livbox sai kotimaisen kilpailijan. Vieläpä erittäin hyvältä kuulostavan, ainakin minua tämä kiinnostaa huomattavasti enemmän kuin Niveaa, Lumenea ja hammastahnaa tarjoava verrokkinsa 🙂 Kesäkuun alusta alkaen alkaa nimittäin ilmestyä kuukausittainen luonnonkosmetiikkaa sisältävä yllätysboksi Jolie box. Arvaattekin varmasti että boksin takana on luonnonkosmetiikan verkkokauppa (ja kivijalkamyymälä) Jolie.

Ooh, olen innoissani!

Jolie_BOX

Tässä Jolien esittely bokseista:

”Jolie box on aitoa ja ehdottoman laadukasta luonnonkosmetiikkaa sisältävä versio joka kuukausi kotiin saapuvasta yllätysboxista kosmetiikkaa. Jolie box on jännittävä ja monipuolinen tapa tutustua luonnonkosmetiikan ihmeellisen ihanaan maailmaan. Jolie box sisältää kuukausittain ajankohtaiseen teemaan liittyvää luonnonkosmetiikkaa. Mukana on aina 4-6 kosmetiikkatuotetta, joista osa on matka- tai näytekokoja. Joka kuukausi paketti sisältää kuitenkin vähintään kaksi normaalikokoista tuotetta.

Jolie boxin tilaajana saat ihania uutuuksia, limited edition -tuotteita sekä erikoistuotteita, jotka eivät välttämättä normaalisti kuulu Jolien tuotevalikoimaan. Jolie box on tilaisuus testata myös Jolien Bestsellereitä ja klassikkoja sekä itselle parhaiten sopivia tuotteita. Jolie boxin tilaajana olet myös osa Jolien testiryhmää, joka saa kokeiltavakseen uusia Jolien valikoimaan pyrkiviä laatutuotteita, joista pyydämme palautetta boxin tilaajilta. Jolie box sisältää myös erityisiä tarjouskoodeja ja lahjakortteja Jolie shopiin, Jolie webshopiin ja Jolie spahan. Jolie box on aina vähintään kaksi kertaa hintansa arvoinen.

Jolie boxissa on kuukausittain mukana kirje, jossa kerrotaan boxin sisältämistä tuotteista, raaka-aineista ja käyttötarkoituksista. Voit luottaa boxin sisältöön, sillä mukaan pääseen aina vain ehdottoman puhdasta ja erinomaista luonnonkosmetiikkaa. Joskus saatamme sujauttaa mukaan yllätyslahjaksi vaikkapa raakasuklaata tai muita herkkuja.

Tilaa nyt Jolie box kolmen kuukauden tai kuuden kuukauden jaksoksi Jolie webshopista. Kuukausihinta on 24 euroa, ja kuuden kuukauden jaksosta maksat ainoastaan viiden kuukauden hinnan. Jolie box lähetetään ilman erillisiä toimituskuluja tilaajan pyytämään osoitteeseen. Jakson päättymisen jälkeen jatkotilausvelvoitteita ei ole. Halutessasi jatkaa tilaajana jakson jälkeen, voit tilata tuotteen uudelleen Jolie webshopista.

Lanseeraamme ylpeinä ja kunnianhimoisina ensimmäisen Jolie boxin kesäkuun alussa 2016, jolloin ensimmäiset myyntijaksot käynnistyvät. Jolie box lähetetään aina jokaisen kuukauden ensimmäisen viikon aikana. Tule mukaan jännittämään postista putoavia iki-ihanuuksia. Lupaamme, että yllätyt ja ihastut!”

Kolmen boksin tilauksen päälle näkyi tulevan 4,90€ postikulut eli kolmen kuukauden tilaus maksaa yhteensä 76,90€ eli 25,63€ per boksi. Edit klo 22.36 Jolien mukaan tämä postikulujuttu olikin tekninen vika ja että niitä ei tule 3kk tilauksenkaan kohdalla! Eli 3kk tilaus on 76€ eli 24€ per boksi.

Puolen vuoden boksisatsi maksaa 120€ eli 20€ per boksi.

Joliessa saa yli satasen tilauksen postikulut ilmaiseksi, siksi varmaan tämä hintaero. Kuvailusta käsitin kyllä itse alunperin ettei tuohon tulisi toimitusmaksua enää päälle.

madara_timemiracle_pamu

Kallishan tämä on, mutta toisaalta, Joliessa ei kauhean paljon ns. halpismerkkejä myydä ja boksissa luvataan aina olevan vähintään kaksi täysikokoista tuotetta. Olen elänyt nyt aika pitkään ilman ylläribokseja ja tässä olisi kyllä houkuttavaa hemmottelua arkeen. Luulen että pamautan suoraan puolen vuoden tilauksen tulille.

Mitenkäs te, houkuttaako? Jolie boxin voi siis tilata täältä.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

14 thoughts on “Luonnonkosmetiikan yllätysboksi, vihdoinkin!

 1. Kiinnostaisi kovastikin mutta harmi kun ei ole kuukusi kerrallaan tilausmahdollisuutta.
  Aika kirpaisevan suurista summista kerrallaan kun puhutaan noissa pidemmissä tilausjaksoissa.

 2. Tästä boksista kiinnostuneena oli jo tilausta tekemässä mutta ei päästä etiäpäin kun kyselee jotain yritystä ja y-tunnusta..mitäs se meinaa?

   1. Sain kun sainkin tilauksen vetämään,ehkäpä joku ylempi taho oli sitä mieltä että ei tartte mitään;D.

 3. Joo, tähän sitten repsahdin itsekin ja saman tien tilasin 6kk satsin…
  Onneksi ostohyvityksen kautta saa vielä muutaman euron takaisin :D.
  Vaan on ehkä hyvä tapa tutustua luonnonkosmetiikkaan kunnolla, kun kovin tuttua ei vielä se puoli ole itselleni (yksittäisiä tuotteita on tullut toki tilattua) :).

 4. Taidan ensin seurata vähän minkä näköisiä boxeja sieltä tulee (ja toivoa samalla että tulisi joku alennuskoodi). Minulla on nyt harkinnassa LoveLula Beauty Box. Toistaiseksi en ole tehnyt tilausta, mutta aika ahkerasti kyllä sivuilla käynyt… 🙂

  1. Uusi tuttavuus mulle tuo LoveLula, alkoi todellakin kiinnostaa kun katsoin boksien sisältöjä. Vain hinta hidastaa…

   Jolien boksi kiinnostaa kovasti, mutta aion tsekata ekojen boksien sisällön blogeista ennen ostopäätöstä: jos bokseissa on meikkejä, jätän väliin (meikit on kivoja, mutta olen tosi nirso värien ja sävyjen suhteen).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *