Zuii Flora Sheerlips Lipstick Begonia

Murskattuja kukkien terälehtiä meikkiensä raaka-aineina käyttävä australialainen Zuii lanseerasi jonkin aika sitten uuden huulipunalaadun. Aiemmin valikoimissa oli mattapuna ja nestemäinen satiinisen pinnan jättävä puna. Mattapunat olen arvioinut aiemmin täällä ja Organic Flora Satin Lip Colour-punan täällä. Nyt valikoimiin saatiin Flora Sheerlips Lipstick. Se on nimensä mukaisesti sheer eli läpikuultavampi ja huulilla kosteuttavamman tuntuinen.

zuii_organic_flora_sheerlips

Sävy Begonia on hurmaava pinkki, ja minulle tuli siitä niin vahvasti pinkit tulppaanit mieleen että niitähän oli saatava. Sävyjä Sheer-punissa on peräti 18!

zuii_organic_flora_sheer_lipstick_begonia

Tämä koostumus on ehdottomasti Zuiin punista eniten mieleeni. Tähän voin sanoa aivan ihastuneeni! Puna tuntuu huulilla todella miellyttävältä ja pysyy hyvin. Se myös kuluu kauniisti pois. Mattapunissa tämän suhteen koin vähän ongelmaa.

zuii_flora_sheerlips_lipstick_begonia_lipswatch

Puna on kevyesti levittyvää ja hyvin pigmenttistä. Tuntu huulilla on kevyt mutta vahamaisen huulirasvamainen. Tuoksu on hyvin samanlainen kuin muissakin Zuiin huulimeikeissä. Kevyen kukkainen.

zuii_flora_sheerlips_lipstick_inci

96% raaka-aineista on luomua. Zuiin meikkien kohdalla luomuraaka-aineiden prosentit ovat aina tavallista korkeampia. Kaikissa tuotteissa prosentti on 95% tai yli.

zuii_sheerlips_begonia_lips

Zuiin punia voi tilata mm. merkin omasta verkkokaupasta hintaan 28,52€ / 2g (ei postikuluja) sekä Joliesta ja Biodellystä joissa puna maksaa 28,50€. Muut jälleenmyyjät näet täältä.

P.S. Vielä tämä ja huominen päivä aikaa osallistua synttäriarvontaan!

marilyn_uninena
Uninenä!

Tuote saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

6 thoughts on “Zuii Flora Sheerlips Lipstick Begonia

  1. Mulla on Lily -sävyinen puna ja laatu on niin ihana kun kuvailit. Kivempi kuin mattapunat joille kyllä on myös käyttötarkoituksensa 🙂 pinkki puna sopii sulle kyllä hyvin, minulle punapäälle ei sovi sitten ollenkaan..

    1. Kukaan ammattilainenhan ei minulle tälläisiä sävyjä tarjoa vaan jotain persikkaista ja oranssia, jotka eivät imartele ihonsävyäni lainkaan. Ei ne säännöt aina kaikkiin tapauksiin päde 🙂

  2. Ihana puna! Mä luulen, että tämä laatu toimisi paremmin munkin huulilla. Ne peruspunat kun kökkööntyy helposti 😛 Tosin, oon huomannut että ne kannattaa ehdottomasti levittää siveltimellä. Tällöin saa ohuemman kerroksen ja kökkööntyminen on minimaalisempaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *