Huulirasvasuosikin täydennystä

Kun aloitin blogini kolmisen vuotta sitten, minulla oli heti mielessä muutama tuote mistä minun on aivan pakko päästä kirjoittamaan. Niiden erinomaisuus oli ehdottomasti kuulutettava maailmalle. Yksi näistä oli Nuxen Rêve de Miel Ultra-Nourishing Lip Balm eli hunajahuulirasva. Olen käyttänyt tätä tuotetta uskollisesti nyt jo ehkä viiden vuoden ajan enkä tosiaankaan pärjää ilman. Luulen että te kaikki ette kuitenkaan ole lukeneet blogin alkumetrien postauksia (luojan kiitos) joten ehkä on kertauksen paikka tästä lempituotteestani.

nuxe_reve_de_miel_lip_balm

Nyt kun hunajapurkkini oli jo uhkaavasti loppumassa, kävin ostamassa täydennystä. Blogin loppuneet-postauksista on kätevä tarkistaa kauanko tuote kesti, edellinen loppui elokuussa 2014 joten silloin olen tämän nyt loppuvan korkannut. Purkki riitti siis käytössäni noin 1,6 vuotta. Käytän hunajahuulivoidetta vain iltaisin.

nuxe_revedemiel_lipbalm

Huulivoiteen koostumus on helposti levittyvää mutta vahamaista. Tämä on ainoa huulivoide joka säilyy huulillani aamuun asti ja näin estää niiden kuivumisen. En yleensä päivän aikana liiemmin käytä huulirasvaa. Aamuisin laitan hampaidenpesun jälkeen punaraitaista Bepanthenia ja muuten sitten sipaisen esim. EOS:n tai Laveran huulivoidetta tarvittaessa. Olen joskus kokeillut sinnitellä ilman Nuxea korvaten sen jollain muulla voiteella, mutta se näkyy huulten kunnossa oitis.

nuxe_hunajapurkit

Purkin ulkoasu on näköjään hiukan muuttunut sitten edelliskerran. Hinta oli myös muuttunut. Meinasin lentää persiilleni Sokoksella kun hintalappu näytti 16,90€. Stockmannin 14,90€ oli sitten kohtuullisempi. Viimeksi tilasin hunajat ulkomailta nettikaupasta edukkaasti joten suomihinta oli päässyt unohtumaan. Tuolla alkuperäisessä postauksessa hinta näkyi olevan vuonna 2013 14,30€. Käyttöajan ja tehokkuuden huomioiden hinta ei ole kuitenkaan mielestäni paha.

nuxereve_de_miel_lip_balm_inci

Puikossa olevaa versiota en ole kokeillut joten en tiedä onko samaa kamaa.

"Huomenta!"
Tälläinen unikaveri 🙂

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

7 thoughts on “Huulirasvasuosikin täydennystä

  1. Ooooo, kiitos tästä vinkistä! Menee kyllä kokeiluun, vaikka olen ollut tosi tyytyväinen Hurraw’n voiteisiin jotka mulla pysyy ihan aamuun asti. Kuivimpina aikoina levitän niiden päälle kerroksen Carmexia, jolloin teho on taattu 🙂

    1. Carmex on ehkä lähimpänä koostumukseltaan sellaista joka pysyisi mullakin pisimpään. Olen jotenkin sellainen huulienpyörittelijä että ei nuo normaalit puikkoversiot pysy suojaavana kerroksena edes kahta tuntia. Tosin Hurrawilta oon testannut vain sitä teentuoksuista, en tiedä onko koostumuksissa eroja.

  2. Tää on myös mun lemppari!? Tosin nyt ei oo käytössä, koska miljoona muuta huulirasvaa avattuna ja varastossa. Iltaisin käytän tällä hetkellä Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamea ja sekin on toiminut tosi hyvin. Aamulla huulet kiiltää vielä rasvasta ja ovat ihanan pehmoiset. ? Tätä pitää kyllä hankkia lisää kunhan saan käytettyä noi puikkorasvat pois!

    1. Mulla on sitä 8Hour Creamia joka on tuubissa ja punaista, mulla ei toiminut huulilla ollenkaan. 8Hour-sarjan purkissa oleva huulivoide taasen on koostumukseltaan aika mukavaa, en ole sitä ostanut mutta testerista kokeillut muutaman kerran. Se olisi ehkä ensimmäinen vaihtoehto mihin kääntyisin jos Nuxe esim. lopetettaisiin.

      1. Mullakaan ei ekan tuubin kanssa natsannut, niin annoin sen iskälle, joka tykkäs talvella käyttää sitä käsivoiteena (en ymmärrä, kun niin tahmeeta). Annoin 8Hourille uuden mahiksen ja nyt toimii. Purkissa oleva ja huulille suunnattu vois tosiaan olla tehokkaampi kuin tuo tuubissa oleva ? Itse en ole sitä vielä kokeillut.

  3. Mulla kesti tuo samainen huulirasva kanssa jotain pari vuotta. Ja nimenomaan yökäytössä. Tuoksukin on minusta aivan ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *