Maaliskuussa loppuneet tuotteet

Maaliskuussa loppuneiden tuotteiden saldo oli vähän nihkeä mutta näillä mennään. Meikkipakin pesun myötä roskiin päätyi taas myös vanhentunutta tavaraa.

loppuneet_03_2016

Käydäänpä tämä maltillinen läjä arvioineen läpi.

loppuneet_03_2016_1

Dr.Hauschka Hand Creme oli miellyttävä tapaus. Metallituubi ei toki ole kovin kiva laukussa mukana kannettava koska siihen kuluu aina jossain vaiheessa reikiä. Itse voide imeytyi nopeasti ja tuntui sopivan hoitavalta. Voisin ostaa uudelleen (alennuksesta), tämän kappaleen olen saanut lahjaksi.

Lumene Arctic Aqua Hand Cream kuuluu kestosuosikkeihini, olen käyttänyt näitä useammankin tuubin. Tuoksuu ihanalta, imeytyy nopsaan ja kosteuttaa todella hyvin. Mainio duunikäsivoide talveen. Kaiken lisäksi tämä on edullista.

loppuneet_03_2016_2

Herbina Gloss Kiiltoa ja hoitoa Muotovaahto* oli hiukan pettymys. Olen yleensä pitänyt Herbinan muotovaahdoista mutta tälle en lämmennyt oikein missään vaiheessa. Vaahto teki hiuksista jämeät, harja ei föönatessa meinannut kulkea kunnolla läpi. Tuuheutta ei kuitenkaan tullut erityisen hyvin. Makean marjaisa tuoksu ei myöskään kuulu suosikkeihini mutta muotovaahdossa se ei jää tuoksumaan niin selkeästi hiuksiin kuin esimerkiksi hiuslakassa. Vihreäpulloinen Herbina on aiemmin ollut itselläni se mieluisin, voisi kokeilla onko asian laita edelleen näin.

The Body Shop Hawaiian Kukui Cream oli ihanan riittoisa ison purkkinsa ansiosta. Ostin tämän lahjaksi saamallani lahjakortilla, en ehkä muuten raaskisi törsätä 27€ vartalovoiteeseen (vaikkakin tämän litrahinta on huokeampi kuin body buttereissa). Hawaiian Kukui Cream on osa TBS:n Spa of the World-sarjaa, jossa on omat tuoksumaailmansa Japanille, Tahitille, Polynesialle sekä Havajille. Hawaiian Kukui Cream tuoksuu juuri siltä miltä voisikin kuvitella, eli rannalle ja hiukan kookoksiselle. En ole mikään kookosfani mutta tätä olen hyvin voinut käyttää. Tuoksu ei ollut liikaa. Voide on ihanan kermaista ja kosteuttavaa. Hiukan jopa öljyistä. Tykkäsin tästä kyllä!

loppuneet_03_2016_6

Salcura Antiac Daily Face Wash on kyllä ollut suosikkikasvoputsarini jo pitkään. Tämä on ihanan hellä mutta onnistuu ennaltaehkäisemään epäpuhtauksia tosi hyvin. Käytän ongelma-alueille päivittäin myös Antiacin kasvosuihketta. Tämä pääsi viime vuoden parhaiden tuotteiden listaukseenikin. Todellinen suosikki!

Mádara SOS Moisture Cream oli viime talvena todellinen ihoni pelastaja. Koin todella suuria tunteita tätä voidetta kohtaan. Keväämmällä voide siirtyi yövoidekäyttöön. Kieltämättä ikävä jäi. Uudistunut SOS-voide lanseerattiin juuri viikonloppuna Luonnonkosmetiikkamessuilla ja todella toivon että se on vähintään yhtä hyvä kuin edeltäjänsäkin. Hehkutusta voiteesta täällä. Kuivaihoisten kannattaa ehdottomasti tsekata!

Pieni Tuoksukauppa Kookosöljy on aivan ikivanha joten hyvä että se vihdoin tyhjeni. Käytin nestemäistä kookosöljyä dödönä ja muutaman kerran myös meikinpoistossa. Kookosöljy on kyllä todellinen monitoimituote, monet käyttävät tätä ihonsa kosteuttamiseenkin.

loppuneet_03_2016_3

Resultime 5 Expertise Eye Cream 3ml*  oli aika tuhdin täyteläinen silmänympärysvoide. Pikkutuubista oli lopulta aika hankala saada puristamalla tavaraa ulos joten leikkasin sen auki. Iso määrä voidetta pääsikin harmikseni kuivahtamaan pakkaukseen vaikka yritin sulloa yläosan tiiviisti kiinni. Ei tästä jäänyt mitään pakko saada lisää-fiilistä.

Everyday Minerals Colour Corrector Mint Jojoba on saanut suitsutusta täällä useampaan otteeseen ja käytän tätä nykyään ihan päivittäin mineraalipohjan alla. Neutralisoi punoitusta oikein kivasti. Purkin pieni koko vain harmittaa. Käytän varmaan tämän tyhjentyneen purkin uudelleen, sinne voisi täyttää vaikka mineraalimeikkien näytepussukoita joita ei muuten tule käytettyä. Postaus Mintistä täällä.

loppuneet_03_2016_4

Dermosil Nature Hand&Nail Cream vaikutti näytepussukasta riittäneen kahden käyttökerran perusteella ihan kivalta ja tuoksukin miellytti. Voisin tilatakin seuraavassa Dermosilin tilauksessa lisää.

Dr.Hauschka Rejuvenating Mask rauhoitti ihoani ja tuntui ihan mukavalta. Hauschkan naamiot ovat tuntuneet järjestään sopivan iholleni hyvin.

loppuneet_03_2016_5

Madre Bees Organic Honey Lip Balm on iHerbin kaupanpäällisiä. Koostumus oli jankkiintunut ja tuoksu muuttunut joten tämä päätyi roskiin. Oli tällä ikääkin jo pari kolme vuotta. Ihan kelpo huulivoide muistaakseni, sellainen hiukan vahamainen.

Sierra Bees Organic Cocoa Butter Lip Balm on samaten iHerbistä ilmaiseksi saatu. Kaakaon tuoksu ei jotenkin ihan napannut eikä tätä tullut kauheasti käytettyä.

Lumenen ikivanha huulipuna lensi myös roskiin. En ole käyttänyt tämän sävyisiä enää vuosiin joten en tiedä miksi olen tätä hillonnut varastoissani.

Näkyikö loppuneissa tuttuja tuotteita? Aurinkoista sunnuntaita kaikille! 🙂

*tuote saatu blogin kautta.

loppuneet_03_2016_pamsu

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

6 thoughts on “Maaliskuussa loppuneet tuotteet

  1. Mun pitää harjoitella vielä tuon Everyday Mineralsin Mint:n kanssa – olen saanut aikamoisen vihreät kasvot tuolla aikaan = annostellut tuotetta kasvoille aivan turhan paljon 😀

  2. Vähän OT, mutta kun mainitsit kookosöljyn dödönä… Olen jo vuosia lukenut blogiasi, ja susta on mun silmissä tullut aikamoinen dödöasiantuntija 🙂 Joten kysyn sulta nyt vinkkiä/apua: mä olen jo pitkään käyttänyt alumiinittomia dödöjä, koska alumiinillisista tuli kirvelyä ja kutinaa. Tänä keväänä myös useammat eri merkkiset alumiinittomat ovat alkaneet aiheuttaa samanlaisia oireita. Osaatko sanoa jotain muuta kuin alumiini, mitä pitäisi incistä osata katsoa, joka voisi oireita aiheuttaa? Vai onko nyt vaan todettava, etteivät mitkään kaupan dödöt enää sovi mulle?

    Voisitko siis suositella jotain? Käytät siis itse joskus kookosöljyä? Mitä merkkiä, vai käyvätkö kaikki? Ihan ilman dödöä kun ei viitsisi kylillä juosta haisemassa… 🙂

    1. Vau, dödöasiantuntija! Nyt oon aika imarreltu 😀 Luulen että alkoholi voi olla myös yksi ihoa ärsyttävä ainesosa joka on deoissa yleinen. Olen itse epäillyt ihoni herkistyneen ihonhoitotuotteiden säilöntäaineille ja sen huomaan eniten kasvoilla. En oikein marketista keksi mitä suositella kun en itse sieltä juuti mitään ottaisi käyttöön. Kookosöljyjä olen käyttänyt kahta erilaista enkä ole huomannut merkin vaikuttavan mitenkään. Voisin kyllä melkein tehdä postauksen tästä aiheesta kun se vähän mielessä on ollut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *