Helmikuussa loppuneet tuotteet ja ostolakkokuulumiset

Heti alkuunsa julistan miten kävi helmikuulle julistetussa kosmetiikan ostolakossa. Minä kuulkaas pystyin siihen! Hyvä minä! Ainoa tiukka paikka oli Citymarketin L’Oreal-meikit -40%, teki ihan kauheasti mieli ostaa yksi Double Extension WP varastoon. Sen pohjustajaa käytän muidenkin ripsivärien alla. Mutta hillitsin itseni ja helmikuun ostossaldo oli pyöreä nolla. Äsken Berliinin reissun lennot ja hotellit sekä uuden moottoripyöräkypärän makseltuani päädyin siihen että parempi lakkoilla vielä maaliskuun loppuunkin. Siellä Berliinissä saan sitten shopata. Poikkeuksena kuitenkin jos Mádara järkkää 40% alen ennen sitä niin saan tilata, sieltä olisi muutama tuote tarvelistalla.

loppuneet_02_2016

Helmikuussa siis tuli kai keskityttyä hyvin olemassaoleviin purnkoihin koska niitä tyhjeni vallan mainio määrä. Minun oli itse asiassa tarkoitus tuutata nämä kuun vaihteen vakipostaukset eli loppuneet ja suosikit jo viikonloppuna, mutta oikea elämä voitti. Kävin kuntosalilla, kävelyllä, järjestelin valokuvia kansioon, menin ajoissa nukkumaan ja sen sellaista. Ja huis niin se viikko kiiri jo pitkälle eteenpäin ilman että ehdin avatakaan läppäriä. Harventuneesta postaustahdista voitte päätellä että olen harrastanut tuota oikeata elämää vähän enemmänkin viime aikoina.

loppuneet_02_2016_1

Tammikuussa en julkaissut kuukauden suosikit-postausta, koska siinä olisi ollut vain nämä kaksi Mádaran tuotetta. Rakastin niitä kyllä ihan koko kuukauden edestä! Nyt surettaa että ne loppuivat. Nämä ovat juuri niitä minkä takia kärkyn Mádara-alea.

Mádara Time Miracle Total Renewal Night Cream* oli todella ihana yövoide. Imeytyi hyvin mutta ravitsi ihoa selvästi. Olen postannut näistä molemmista aiemmin täällä.

Mádara Time Miracle Cellular Repair Serum* oli aivan ihmeainetta. Iho tuntui uudistuvan yön aikana aivan silminnähden. Siitä konkreettinen osoitus oli paranemassa oleva finnijälki joka aamulla oli kuivahtanut irti. Parhaiten nämä Time Miraclet tuntuivat toimivan yhdessä. Pakko saada lisää!

loppuneet_02_2016_2

Mádara Multi Action Micellar Water* ei poistanut meikkejä mielestäni riittävän hyvin. Aamuputsarina tämä kuitenkin oli oikein hyvä. Ei ärsyttänyt ihoani ja tuntui jopa hiukan kosteuttavan. Olen postannut tästä misellivedestä aiemmin täällä.

Mádara Protecting Hand Cream laskettaneen vakkarisuosikeikseni. Olen tätä useamman tuubillisen kuluttanut ja hankin tulevaisuudessa varmasti lisää. Kehupostaus täällä.

loppuneet_02_2016_3

Simple Kind to Eyes Eye Make-Up Remover Pads* olivat itselleni aivan turhake. Lupasivat poistaa vedenkestävän ripsivärin mutta se vaati sellaista väkivaltaa millaiselle en halua herkkiä luomiani altistaa että nämä jäivät parin kokeilun jälkeen kuivettumaan kaappiin. Nyt siirrän ne sieltä mappi ö:hön.

Mavala Top Coat Gel Finish* on mainiota kamaa. Olen tätä ostanut jo uuden pullollisenkin. Paksu ja kiiltävä lakkakerros pidentää lakkauksen kestoa todella hyvin. Noin kolmasosa pullosta paksuuntui pullon sisälle ennenkuin ehdin niitä käyttää, se tuntuu olevan aika tavallista tälläisten paksujen päällyslakkojen kanssa (Seche Vite ainakin tekee samaa). Annoin jämien kuivahtaa pulloon pitämällä sitä kirjahyllyssä kuukauden verran auki. Juoksevana lakka on ongelmajätettä mutta kuivuneena sekajätettä.

loppuneet_02_2016_4

L’Occitane Verbena Shower Gel 30ml oli muistaakseni näyte I love me-messuilta. Joulukalenterista tuli täydennystä. Tämän tuoksu on tosi ihana, tulee jonkun verran TBS:n mojito mieleen. Harmi vaan että tämä on mielestäni vähän epäriittoisaa, jos haluaa että vaahtoa riittää pesupuffilla levitellen koko keholle saa tätä lorottaa selvästi enemmän kuin muita suihkusaippuoita. Käsin leviteltynä toki yhtä riittoisa kuin muutkin. Minä nyt vain pidän vaahdosta.

LV Hoitava käsivoide* oli ihan perusjees. Mies tämän käytti suurimmaksi osaksi. Ei herättänyt erityisempiä tuntemuksia tai tarvetta hankkia uudelleen.

loppuneet_02_2016_5

Dr.Hauschka Soothing Mask lukeutuu ehdottomasti lempinaamioihini. Mikään muu tuote ei saa kasvoistani yhtä tasavärisiä. Talvella olen aivan koukussa tähän. Love! Koitan bongata Saksasta lisää halvalla.

Dermalogica Skin Hydrating Masque tuoksui erikoisesti aivan kalalle. Naamio sisälsi paljon svalaania, siitäköhän tuoksu. Hajusteitahan tässä ei ole peittämässä raaka-aineiden tuoksua. Ihan jees kosteuttava naamio, aika raikas koostumus. Tässä iso plussa siitä että saa levittää myös silmänympärysalueelle!

DM Balea Soft&Clear Anti-mitesser Facestrips on Saksasta tuotu  pakkaus leukaan ja otsaan muotoiltuja mustapäälaastareita. Arvostelin nämä aiemmin täällä. En siis näitä tule hankkimaan reissusta lisää.

loppuneet_02_2016_6

Giorgio Armani Sì Perfumed Body Lotion ei ollut minun juttuni tuoksunsa kannalta. Ja sitä tuoksuhan tässä riitti. Pidin voidetta myös hiukan liian kevyenä.

The Body Shop Mojito Body Butter ei suuren alkuihastuksen jälkeen lopulta muodostunut tosirakkaudeksi. Käytin tämän vähän puoliväkisin loppuun. Sorrun aina välillä näihin TBS:n body buttereihin mutta harvoin liiemmin pidän niistä. Pitäisikö muistaa ensi kerrallakin? Epäilen. Tuoksut ja purkit ovat niin ihania että sorrun tarjouksien edessä näihin aika ajoin.

loppuneet_02_2016_7

The Body Shop Glazed Apple Shower Gel oli tuoksultaan hiukan liian ätläkkää minun makuuni. Sain näitä joulun aikaan kaksi, toisen lahjaksi ja toisen blogin kautta. Lahjoitin toisen Joulupuu-keräykseen (teinitytölle) ja toinen päätyi käsisaippuaksi. Minulla kuluvat suihkugeelit niin hitaasti että olisin käytellyt tätä muuten vielä ensi joulunakin… Hyvin vaahtosi kuten kaikki TBS:n suihkarit.

Dermosil Blossom Shower Gel* toimi myös kunniakkaasti käsisaippuana. Koostumus oli liukkaampaa kuin suihkugeeleissä usein, sen huomasi hyvin siinä käsienpesukäytössä. Kokeilin tätä toki myös suihkun puolella, vaahtosi pesupuffin kanssa runsaasti. Olen kuitenkin enemmän kermaisten suihkusaippuoiden ystävä kuin näiden geelien.

loppuneet_02_2016_8

L’Anza Healing Remedy Scalp Balancing Cleanser on HG-shampooni. Olen tähän niin koukussa että se on ihan naurettavaa. Aina jos pesen jollain muulla shampoolla on edessä BHD (bad hair day). Arvostelu tästä (ja myös kuvassa näkyvästä hoitoaineesta) täällä, samassa avautumista päänahkani temppuilusta. Olen käyttänyt tätä nyt kaksi pullollista, kolmas käytössä ja hamstrattuani tätä Elevenin alesta riittänee iloa vielä lähes loppuvuodeksi.

L’Anza Manuka Honey Conditioner* oli kyllä tosi mainio hoitoaine. Tätä käyttäessäni hiukset olivat aina tosi jämäkät, sileät ja hallittavat. Hoitoaine oli riittoisaa. Voisin kyllä ostaa uudelleen, minulla vaan hoitoaineet kestävät tosi pitkään käytössä kun hiuksieni pituus ei sitä kovin suurta määrää vaadi kerrallaan.

loppuneet_02_2016_9

Dermosil Sensitive Shower & Bath Oil oli minun makuuni ihan liian paksua ja öljyisen tuntuista. Pidän suihkuöljyistä mutta tykkään että ne huuhtoutuvat vedellä hyvin pois. Kicksin Pure Natural Oils on esimerkiksi ollut varsin mainio.

Lavera Basis Sensitiv Q10 Anti-Aging Moisture Creamia käytin itse asiassa neljä näytepussillista, kaksi muuta kuluivat reissussa. Oikein kiva voide, en tätä muuten olisi jaksanutkaan käyttää montaa näytteellistä. Imeytyi hyvin, jätti ihon pehmeäksi ja raikkaaksi ja pidän tuosta Basis Sensitiv-sarjan tuoksustakin. Voisin käyttää tätä enemmänkin, tosin tuo purkki pakkausmuotona ei innosta.

Pesin meikkipakkini ja siivosin sieltä myös vanhentunutta kosmetiikkaa roskiin. Sitä olikin aika tavalla.

loppuneet_02_2016_10

Osa kuvassa näkyvistä huulipunista on 8-10 vuotta vanhoja. Huh. Mikähän idea on ollut säilyttää korkitonta sävyttävää huulivoidetta? Se on luonnollisesti pölyinen ja kuivahtanut. Yhden Lancomen huulipunan olin paikannut teipillä hylsyn murruttua. Hyviä punia, ei siinä mitään, joutavat vaan nyt jo kosmetiikan hautuumaalle.

loppuneet_02_2016_12

Elizabeth Ardenin poskipunaa yritin tehokäyttää mutta kannen hajottua en enää jaksa. Cliniquen huulipunapaletti on aivan unohtunut, tuossa on muutama aivan koskematonkin sävy. Liian epäkäytännöllinen päästäkseen ahkeraan käyttöön. Minulla on hatara epäily että tämä on peräisin USA-reissultani vuodelta 2008. Hups. Huomasin muuten juuri jostain naistenlehdestä että Lorkku on lanseerannut tälläisen samantyylisen huulipunapaletin. Aika nostalgista 🙂

loppuneet_02_2016_11

Varsin nostalginen on myös tämä ala-asteella ostamani Lumenen luomiväriduo. Ehkä nyt on jo aika luopua siitä 😀

Oho, näköjään kun harvoin postaa sitä asiaa kertyy. Lukiko joku tänne asti? Joku fiksumpi olisi varmaan pätkäissyt tämänkin kahteen postaukseen. Meni jo.

Kuvausassistenttia ei kiinnosta
Kuvausassistenttia ei kiinnosta

*tuote saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

12 thoughts on “Helmikuussa loppuneet tuotteet ja ostolakkokuulumiset

  1. Sama naamio suosikki täällä. Tuota dermalocigaa täytyy testata, jos saa käyttää silmän ympäri;) tykkään saman sarjan vanhenevan ihon naamiosta huikeasti. Täytän 40 v pain ja atopia pysyy sillä hyvin hallinnassa.

    1. Hauschkan edustaja oli muuten testannut kiinteyttävää naamiota vain toiselle puolelle otsaansa ja arvuutti minulle että kumpi puoli oli saanut naamiokäsittelyä. Puolilla oli selkeä ero joten tunnistin kyllä helposti. Kertoo tehosta! Haluaisin kokeilla sitä Hauschkan kosteuttavaa naamiota vielä.

  2. Minä luin, eikä yhtään ollut liian pitkä 🙂 mielummin paljon asiaa, kuin ihan vähän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *