Ystävänpäiväkynnet + alekoodeja

Alkuunsa yhdet kynnet. Käytin lakkauksessa Avonin lakkoja. Magic Effects-sarjan harmaa Matte Grey Cement sai päällensä koko lakkauksen inspiroinutta Lace Delicate Pink-lakkaa. Delicate Pink sopi mielestäni tähän ystävänpäivään mainiosti ja halusin laittaa vähän strösseliä kynsiin.

avon_matte_lace

avonkynnet

avonkynnetlähi

Magic Effects Lace nappaa noita koristepartikkeleita hyvin siveltimeen mukaan, yksikin kerros toi jo riittävästi koristeita kynnelle. Yksinään Matte Grey Cement oli kyllä kuin sementtiä, tasainen tulos vaati hyvin paksun kerroksen jossa jokainen pienikin virhe erottui. Kun tiesin kuorruttavani sementit glittereillä, ei pohjan virheellisyydellä ollut suurtakaan merkitystä. Näytän kuitenkin nyt myös Matten yksinään. Liian ohut kerros raidoittui ja korjailut erottuvat kyllä selkeästi.

avon_matte_grey_cement

Avonin lakat saatu blogin kautta. Tuotteita voi ostaa Avon-konsulttien kautta joiden yhteystiedot voi saada Avonin sivuilta.

Ystävänpäivän kunniaksi alehaukkoja taas hemmotellaan, todella monessa nettikaupassa on nimittäin nyt joku extra-ale ystävänpäivän aikaan. Listasin muutamia teille. Itsehän en näitä juuri pääse hyödyntämään koska olen kosmeostolakossa. Kuukausi puolivälissä ja olen pysynyt kuivilla! Näin kyllä unta että vastaan tuli joku megatarjous ja olin tosi surullinen koska en saanut sitä hyödyntää. Olin unessa ostamassa kosmetiikkaa koulun ruokalassa, hmm…

Nyt niitä tarjouksia! Nämä kaikki ovat voimassa enää tänään 14.2.2016 ellei muuta sanota.’

Sokoksen verkkokaupan normaalihintainen valikoima -20% S-Etukortilla. Etu voimassa myös liikkeissä. Itse tsekkaisin ainakin Urban Decayn.

Cosmeryasta 20% normaalihintaisista tuotteista alekoodilla 202016. Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksille. Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa.

Biodellystä -15% koodilla PURKKIMAFIA 29.2.2016 asti. Alennuksen saa myös jo valmiiksi alennetuista tuotteista.

Eleven.fi:ssä meikit -15% 15.2.2016 asti. Tähän ei tarvita alekoodia. Revlon ja NYX ovat katsastamisen arvoisia ja edullisia.

Dermosilillä on ilmainen toimitus, normaalisti se on vain yli 50€ tilauksille. Tämän kanssa ostolakko kyllä hiukan harmittaa minua. Mutta ei kai hiusturbaania kosmetiikaksi lasketa?

Apteekkituotteet.fi:ssä normaalihintainen valikoima -10% (ei lääkkeet) alekoodilla YSTÄVÄ16.

Yves Rocherilla saa ensimmäisen ostoskoriin laitetun tuotteen kaupan päälle alekoodilla VAL16. Ylli 17€ tilaukset ilman postikuluja. Ei koske tuotesettejä eikä muutamia tuoksuja (ehdot etusivulla).

Mustin ja Mirrin kanta-asiakkaille yksi tuote -25% koodilla YSTÄVÄ. Tämän meinasin hyödyntää itsekin. Myymälänouto on ilmainen. Tarjouksen saa tänään myös myymälässä.

Tämä sunnuntai menee ihan rentoutuessa ja kotihommissa, en ole hankkinut mitään lahjoja enkä niitä myöskään saanut. Ystävänpäivä on minulle vähän sellaista Amerikan hömpötystä, vaikka toki jokainen syy muistaa läheisiä on hyvä 🙂

Lakat saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

4 thoughts on “Ystävänpäiväkynnet + alekoodeja

  1. Voi itku noita alennuksia! Itsekin ostolakkoilen… 🙁 Mutta eipä auta, ku jälleen kerran ummistaa silmät noilta.

  2. Siis miksei mulla ole tuollaista hiusturbaania?? Mä olen aina tarvinnut tuollaisen, en vaan ole tiennyt sitä. :’D :’D

    1. Mulla on käytössä Finlaysonin turbaani. Se on kanssa kiva enkä enää osaisi olla ilman. Tuossa Dermon mallissa harmina on vaan 30c pesuohjelma. Kyllä pyyhepyykki pestään 60c:ssa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *