Tuunaa tarroilla EOS-huulimunasi

Olen kirjoittanut muotoilullaan massasta erottuvasta EOS-huulirasvasta aiemmin täällä. Sain blogimiitin goodiebagista kotimaisen kauneuden verkkokauppa Beautypopupin sponsoroiman EOS-kausipakkauksen jossa oli mukana kolme huulirasvamunaa ja tarra-arkki jolla nämä pakkaukset voisi itse koristella.

Aluksi viittasin kintaalla koko tarroille, eikös nuo nyt ole vähän nuorempien juttuja. Heitin pahvipakkauksenkin menemään varmana siitä etten näistä tulisi blogiin kirjoittamaan, olinhan Sweet Mintistä höpötellyt jo aiemmin. Sitten tuli kuitenkin yksi tylsä hetki ja uteliaisuuden ja luovuuden vallassa päädyin liimailemaan tarroja huulimuniin.

eos_tuning

Se vei minut aivan mennessään ja olin lopulta aivan innoissani näistä. Huulirasvaan on tullut tartuttua myös aivan uudella innolla kun siinä on omat tuningit. Ja se oma nimi. Hah, oli pakko!

eos_tuning_

Pakkauksessa on maut Sweet Mint, Vanilla Bean ja Pomegranate Raspberry. Jälkimmäisen annoin kaverilleni lahjaksi, en nimittäin ikipäivänä saa kolmea tälläistä kookasta huulivoidetta käytettyä itse.

eos_tuning_auki

EOS:n huulivoiteet ovat siis 100% luonnonmukaisia. Huulivoidetta on pakkauksessa peräti 7g eli lähes tuplasti enemmän kuin ns. normaalissa huulirasvassa. Kuvasta näkyy hyvin kuinka enemmän käytetyn Sweet Mintin kärki on kulunut terävämmäksi ja vasta avatun Vanilla Beanin on vielä pyöreä.

Vaikka olinkin tosi myöhässä tämän postaukseni kanssa, olihan tämä joulukaudelle suunnattu tuote, niin alehaukkojen kannalta oikeastaan vielä parempi. Tämä triopakkaus on nimittäin nyt hyvässä alessa siellä Beautypopupissa, kolmelle huulivoiteelle jää hintaa vain 16,90€ eli 5,63€ kappale. Lähes puolet yksittäin ostetun voiteen normaalihinnasta.

beautypopup_eos

Jos tarrojen liimailu (tai ne huulirasvat) kiinnostaa niin kannattaa olla nopea, näitä tuskin on enää valtavasti varastossa jäljellä. Ei esimerkiksi huono ystävänpäivälahja, kaverille tuunattu oma huulivoide 🙂 Samalla kannattaa kurkata muutkin EOS-tarjoukset, koko merkin valikoima näyttää olevan noin puoleen hintaan.

Marilyn nuuhkii Sweet Mintiä! Kissat ovat monesti yrittäneet nuolla tätä huulivoidetta iholtani, ne pitävät mintusta :)
Marilyn nuuhkii Sweet Mintiä! Kissat ovat monesti yrittäneet nuolla tätä huulivoidetta iholtani, ne pitävät mintusta 🙂

Tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

2 thoughts on “Tuunaa tarroilla EOS-huulimunasi

  1. Ylisöpö, tahtoo kans! *näpyttelee tilausta.
    Oli hauska törmätä sinuun tänään Veturissa, olisinpa ehtinyt juttelemaan enemmän.
    T:kantositeen metsästäjä.
    P.S. Mokomia apuvälineitä ei löydy koko Kouvolasta. Tilasin sitten netistä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *