Talven rakkausvoide: Mádara SOS Moisture Cream

En ole rakastunut näin lujaa yhteenkään ihonhoitotuotteeseen ihan hetkeen. Mádaran SOS Moisture Cream on ollut NIIN mainio voide talvi-iholleni että olen ollut koko tammikuun aivan hurmiossa tästä! Love love! Joulukuun lopussa korkkasin tämän Mádara-tilauksen kaupan päälle saadun voiteen enkä ole juuri muuta käyttänytkään enää sen jälkeen.

madara_sos_moisture_cream

Syy siihen että SOS Moisture Cream ihastutti minua niin kovin, on se miten se vaikutti ihooni. Normaali talvi-ihoni on punoittava, kuumottava, pintakuiva ja ihon pinta rapisee irti. Niin kauan kun muistan, talvella nenänpieleni hilseilevät irti vaikka kuorisin ne joka ilta, vaikka laittaisin yöksi kosteuttavaa naamiota, seerumia tai mitä vaan. Mutta kappas vaan, pari päivää Mádara SOS-voidetta ja nenänpieleni näyttivät ihan normaaleilta. Eikä naama punoittanut, kuumottanut tai kiillellyt. WHAT.

madara_sos_cream

En olisi tätä ikipäivänä lähtenyt erikseen ostamaan mutta korkkasin sen uteliaisuudestani kun kerran kaapeista moinen löytyi. Ennakkoluuloni oli että voide on paksua, rasvaista ja hitaasti imeytyvää. Voi kuinka väärässä olinkaan! Keveän tuntuinen voide oikein humahtaa ihoon ja jättää todella raikkaan sileän pinnan. Meikinalusvoiteena todella hyvä. Olen käyttänyt tätä sekä aamulla että illalla, yövoidekäytössä yleensä laitan voidetta yhden pumppauksen enemmän ja alle jotakin seerumia (Mádaran Time Miracle on ollut suosiossani viime aikoina).

Ihon ollessa oikein janoinen tätä voi hyvin kerrostaa. Ensimmäisen kerroksen imeydyttyä voi levittää toisen tarvittaessa. Olen ollut siinä mielessä laiska ihonhoitaja viime aikoina että olen sipaissut näitä luonnonkosmetiikkasuosikkejani myös silmänympärysiholle. SOS ei turvota, ärsytä eikä tunnu liian kevyeltä silmänympärysiholle. Tämä on ollut minulle siis mitä mainioin 24h-voide. Nyt helmikuun alkaessa olen huomannut pahimman talvikuivuuden hiukan helpottavan ja olen saanut taas kaivaa puuteripaperit esille kerran työpäivän aikana.

madara_sos_cream_inci

Mitä ankeampi ennakkokäsitys, sitä ihanammalta tuntuu yllättyä iloisesti! Tämä luonnonkosmetiikkavoide sopii muuten myös vegaaneille.

Mádaran SOS Moisture Cream maksaa noin 30-32€ / 50 ml. Jälleenmyyjät näet täältä. Nettikaupoista merkkiä saa tilattua mm. Mádaran omien sivujen lisäksi Biodellystä, josta saa vielä tänään 15% alennuksen alekoodilla PURKKIMAFIA.

Katsokaas ketä kävin tervehtimässä! Sehän on Markku!
Katsokaas ketä kävin tervehtimässä! Sehän on Markku!

Postaus sisältää mainoslinkin.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

6 thoughts on “Talven rakkausvoide: Mádara SOS Moisture Cream

  1. Tuo on kyllä ihanan kevyt, nimenomaan kosteuttava, ei rasvainen voide 🙂

  2. Mulla on kans eka talvi naismuistiin, kun iho on voinut hyvin. Kiitos seerumeiden ja öljyjen, joita en ole aiemmin tajunnut käyttää.

    1. Mainiota! Tämä on muuten ensimmäinen talvi että kainaloissani ei ole ollut ihottumaa. Jätin deodorantin pois joskus lokakuun lopulla ja olen käyttänyt pelkkää kookosöljyä. Talvi-iho se tosiaan vaatii hellempiä otteita ja tehokkaampaa kosteutusta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *