Shiseido Perfect Cleansing Oil-puhdistusöljy

Olen jo pitkään suosinut meikinpoistoaineena puhdistusöljyä. Puhdistusöljy on aivan mahtava kaikille jotka haluavat ihon putipuhtaaksi ilman että se kuivuu tai ärtyy. Öljy hierotaan kuivalle iholle ja se sulattaa meikin pois, useimmiten myös vedenkestävän. Veden kanssa kosketuksiin joutuessaan öljy muuttuu vaaleaksi emulsioksi joka huuhtoutuu iholta helposti pois.

shiseido_perfect_cleansing_oil

Shiseido Perfect Cleansing Oil on ollut himotuslistallani pitkään ja marraskuun Kutsu kauneuteen-tarjouksesta sen sitten hankin. Shiseidon puhdistusöljy oli muuten Trendi-lehden vuoden 2015 parhaimpien tuotteiden listauksessa mukana. En sinällään ihmettele koska tämä on ihan pirun hyvä tuote!

Shiseidon öljy on tähän mennessä kokeilemistani puhdistusöljyistä tehokkain poistamaan vedenkestävää silmämeikkiä. Eikä vedenkestävien ripsivärien irroittelussa mene ylettömän kauan. Hieron öljyn kuiville kasvoille huolellisesti ja levitän tuotetta ensin painellen ripsiin. Annan sen hetken vaikuttaa ja sitten kun ripsiväri alkaa liukeamaan hieroskelen sitä sormenpäillä varovasti kaikkialle ripsirajaan. Huuhdellessa meikki on tiessään.

Shiseido_cleansing_oil_

Pumppupullo on tosi toimiva, ja se annostelee tuotetta siististi. Olen itse käyttänyt kaksi painallusta öljyä kerrallaan. Shiseidon öljyssä on neutraalin mieto mutta havaittava tuoksu. Herkkä ihoni on sietänyt tätä tosi hyvin, ei mitään ärsytystä havaittavissa. Puteli on huvennut nyt puoliväliin, ostaisin tätä tarjouksesta mielelläni uudelleenkin. Normaalihinta 43€ / 180 ml on vähän turhan kirpeä.

shiseido_perfect_cleansing_oil_inci

Kiinnostaa muuten tietää paljonko on teidän hintakattonne kasvojenpuhdistustuotteen kohdalla? Itse voin maksaa esimerkiksi naamiosta vähän enemmän mutta kyllä sellainen 30€ on aika maksimi ja silloin pitää olla erityisen hyvä tuote, hyvät kylkiäiset tai muuta vastaavaa. Tämän Shiseidon öljyn kanssa nuo täyttyivät, olen vähän helppo kaupanpäällistarjouksien kohdalla. Leimakortit ovat myös toinen, Yves Rocherilla ainakin aikanaan oli niitä.

Patteri is the place to be!
Patteri is the place to be!

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

5 thoughts on “Shiseido Perfect Cleansing Oil-puhdistusöljy

  1. Puhdistustuotteen kohdalla se on aika jämpti 50€, sitten alkaa kyllä tuntumaan liian suolaiselta, toki pullokoko sitten vaikuttaa asiaan. Jos on iso koko niin, ei se sitten niin pahalta tunnu. Kallein puhdistustuotteeni maksaa yli 70€, mutta olen kokenut sen niin riittoisaksi ja hintansa arvoiseksi, että ostan sitä uudestaan. Tosin pitää kytätä jotain 20% tarjouksia ja ostaa sitten jemmaan. 🙂

      1. Joo mä olen kanssa aika haukka, tarjouslaput tulee yleensä käytettyä. ;D Yleensä just sellaisiin, missä se normihinta tuntuu suolaiselta.

  2. En ole ajatellut mikä oma hintakattoni olisi. Jos joku toimii, ostan melkein millä hinnalla vaan. Saan joistain aineista ihoreaktioita mutta en tiedä miksi. Viime keväänä kokeilin Hauschkan tuotteita kun iho oli todella ärtynyt ja laikukas. Niihin olen nyt jäänyt kiinni toistaiseksi ja hintahan ei ole niissä paha. Meikinpuhdistukseen ostin syksyllä diorin puhdistusöljyn ja taisi hinta olla aika sama kuin shiseidon. En ole erityisen innostunut enkä varmasti osta uutta. Muutaman euron Garnierin misellivesi ajaa saman asian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *