Lumene Raspberry Miracle Shine Lipstick

Olen suoltanut vuolaasti rakkauttani Lumenen Wild Rose-huulipunia kohtaan aiemmin. Pääsin syksyllä kokeilemaan Lumenen jo viime kesänä ilmestyneitä Raspberry Miracle Shine-kiiltopunia. Täytyy sanoa että kiiltopunat ovat yleensä olleet minulle vähän pettymyksiä. Kiiltävä koostumus on useimmiten niin liukas että puna kuluu huulilta pois alta aikayksikön. Raspberry Shine-punat olivat onneksi positiivinen yllätys.

lumene_raspberry_miracle_Shine

Metallinvärinen hylsy kuvaa kiiltävää koostumusta hyvin. Ean-kooditarraa oli muuten todella hankala saada irti, jokainen jätti kauheat liimatahrat jälkeensä joita hinkutin sitten töissä pois.

lumene_raspberry_miracle_shine_trio

112 Sateella on ollut erittäin ahkerassa käytössä syksyllä ja kuluneen talven aikana. Se olikin lokakuun suosikit-postauksessa mukana. 104 Kesäinen on nimensä mukaan heleä kesäinen pastellisävy. 102 Hehku on myös tosi kiva peruspunainen joka sopii monelle. Kuvassa olen kerrostanut näitä reippaasti sävyn esiin saadakseni. Jos haluaa sävyä vain vähän niin näillä punilla sekin onnistuu.

lumene_raspberry_miracle_shine_lipstick____

Miracle Shinet olivat todella positiivinen yllätys! Huulille liukuva koostumus on yllättävän pysyvä, ei tämä mielestäni kulu pois juuri normipunaa nopeammin. Tuntu huulilla on lähes huulirasvamainen. Vieno vadelmantuoksu on tosi ihastuttava. Nämä kannattaa tsekata 🙂

Lumenen Raspberry Miracle Shine-punat maksavat noin 11,90€ / 4,7g, hintaesimerkki Sokoksen verkkokaupasta.

Tuotteet saatu blogin kautta.

datapamsu
Pieni datausapuri Pamela

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

2 thoughts on “Lumene Raspberry Miracle Shine Lipstick

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *