Lavera Illuminating Eye Creamin hohto luomilla

Luonnonkosmetiikkamerkki Laveran Wild Rose-silmänympärysvoiteet (vanha ja uudistunut versio) ovat olleet kovasti mieleeni joten tartuin uuteen Illuminating Eye Creamiin suurella mielenkiinnolla. Tuote on ollut nyt käytössäni muutaman kuukauden. Sain sen maahantuojalta testattavakseni.

lavera_illuminating_eye_cream

Laveran helmivoide on saanut tunnustusta Cosmopolitan Beauty Awards 2016:ssa kun se valittiin parhaaksi luonnonkosmetiikkatuotteeksi (miten muuten voidaan valita tulevan vuoden paras tuote ennakkoon? eikö oikeampi olisi 2015? mina ei umara).

Olen itse muuten huomannut taas siirtyneeni suosimaan enemmän luonnonkosmetiikkaa. Minulla on epäilys että ihoni ärsyyntyminen saattaa liittyä säilöntäaineisiin, hajusteisiin ja/tai koostumukseen vaikuttaviin ainesosiin. En ole vielä koskaan saanut ärsytysreaktiota luonnonkosmetiikan kosmetiikkatuotteista kun synteettisistä herkän ihon tuotteista kylläkin.

lavera_illuminating_eye_cream_

Helmenhohtoisen silmänympärysvoiteen luvataan häivyttävän välittömästi tummia silmänalusia, hienoja juonteita ja väsymyksen merkkejä. Tuote tosiaan heijastaa valoa hämmästyttävän hyvin ja efekti on silminnähtävä. Toki erittäin tummia silmänalusia tämä ei peitä mutta yleisilme piristyy kyllä oitis. Tälläisten sävyä tai valoaheijastavuutta sisältävien silmänympärysvoiteiden kanssa täytyy vain muistaa häivyttely, jos voiteen vain lätkäisee paikalleen saattaa alaluomelle jäädä selkeä raja mikä näyttää sitten hölmöltä. Allaolevassa kuvassa voidekökön vieressä oikealla puolella näkyy kevyt häivytetty kerros Illuminating Eye Creamia.

lavera_illuminating_eyecream

Voiteen koostumus on keveä ja voidemainen. Se levittyy hyvin helposti ja liukkaasti ja imeytyy ilahduttavan nopeasti. Maltillinen annostelu kannattaa, liian paksu kerros saattaa kökkööntyä meikkiä levittäessä. Tuotteen kerrotaan sisältävän luomukofeiinia, joka tasoittaa ja kiinteyttää herkkää silmänympärysihoa. Kosteutustehoiltaan tämä on suhteellisen kevyt joten aivan rutikuivalle silmänympärysiholle suosittelen jotain tuhdimpaa. Tokihan kuivaihoinenkin voi tätä käyttää normaalin silmänympärysvoiteensa päällä. Jos silmien alla on turvotuksesta johtuvat silmäpussit, pussien päälle ei kannata tälläisiä hohtavia tuotteita käyttää. Ne vain korostavat pusseja.

Illuminating_Eye_Cream_inci

Lavera Illuminating Eye Cream maksaa noin 21-22€ / 15 ml. Laveran jälleenmyyjät löydät täältä.

Verkkokaupoista tuotetta saa mm. Hyvinvoinnin tavaratalosta hintaan 21,50€ ja Biodellystä hintaan 21,90€. Biodellystä saa muuten 14.-17.1.2016 20% alennuksen yli 60€ ostoksista alennuskoodilla ALE20!

Pidättekö tälläisistä hohtavista silmänympärystuotteista? Itse en ole yleensä tykännyt että voiteen seassa on mitään ”ylimääräistä” mutta tästä Laverasta olen tykännyt.

Mieheni jokailtainen kunniatehtävä toimia kissojen tyynynä :D
Mieheni jokailtainen kunniatehtävä toimia kissojen tyynynä 😀

Tuote saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

8 thoughts on “Lavera Illuminating Eye Creamin hohto luomilla

  1. Tämä on kokeiluostoslistalla, kun nykyiset silmänympärysvoiteet (Estelle & Thild + Suki) loppuvat 🙂 Tykkäsin Vichyn Idealia-syvoiteesta, siinä on myös vähän sellaista hohdetta mukana. Ilme oli selkeästi virkeämpi sen avulla. Olen kuitenkin innostunut enemmän luonnonkosmetiikasta, joten en sitä ole enää ostanut. Toivoisin Laverasta hyvää korvaajaa 🙂

  2. Minua kiinnostaisi tämä kovasti, mutta pelkään ettei ole yksinään riittävän kosteuttavaa. Läträän jo nyt sy-seerumin kanssa aina ennen voidetta, mutta kaipaisin ehkä välillä tuotetta, joka riittäisi yksinäänkin. Voi silti olla, että jossain vaiheessa kokeilen tätä. Kiitos hyvästä arvostelusta! 🙂

    1. Kiva että tykkäsit! Ei mulla tän kanssa ole silmäluomet varsinaisesti kuivuneet mutta kosteuttavampiakin on. Nyt talvella kun nahka on niin kovin janoinen, kesällä varmaan pärjäis pelkästään tälläkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *