Joulukuun suosikit

joulukuu2015_suosikit

Saanko esitellä, vuoden 2015 viimeisen kuukauden suosikkituotteeni! Joulukuussa löytyikin monia tuotteita joita käytin oikein innolla.

joulukuu2015_suosikit_1

Mádaran Pihlaja-voide tuli korkattua ensimmäistä kertaa vasta tänä talvena ja innostuinkin käyttämään sitä aamuin illoin useamman viikon ajan. Yllätyin siitä kuinka hyvin kuivalle iholle suojaavaksi voiteeksi kehitetty tuote imeytyi ja jätti iholle himmeän mattaisen pinnan. Ihana tuoksukin. Käytin tätä myös kevyesti silmäluomille eikä silmäympärysiho protestoinut. Ostin tämän kanssa samalla kertaa Mádaran kausialesta myös Pihlaja-vartalovoin mitä en ole vielä korkannut.

Bernard Cassiere Bilberry Gentle Peeling* on saanut minut lopullisesti rakastumaan rakeettomiin kuorintoihin. V10 Plussan kuorinta ihastutti myös mutta Bilberry tuntuu rauhoittavammalta. Luulen että tästä en enää luovu. Beranrd Cassieren mustikkatuotteista postasin aiemmin täällä.

Mádara Time Miracle Cellular Nutrients Toning Mististä* juttelin ihan vastikään ja tämä kyllä lukeutui joulukuussa ahkerimmin käyttämiini tuotteisiin. Todella ihanasti kosteuttava suihke mutta useimmiten suihkin tämän käsille ja painelin sitten kasvoille. Suihku on nimittäin tosi märkä ja pistemäinen.

joulukuu2015_suosikit_2

Davinesin Hair Refresher Dry Cleansing Mist* on ensimmäinen kuivashampoo mistä voin sanoa pitäväni. Ja niitä on tullut kokeiltua useampia! Syy siihen että olen ottanut Davinesin vastaan avosylin on se miltä se tuntuu hiuksissa. Ei yhtään miltään! Olen käyttänyt tätä silloin jos pesuväli on venynyt (oikeasti, ihminen voi olla niin kiireinen ettei tukkapyykille ehdi) ja tuote freesaa hiuksistoa vallan mainiosti. Tuoksu on neutraali, puhdas ja raikas. Suihke imee itseensä ylimääräistä rasvaisuutta hiuksista ja helpottaa hiukan bad hair dayta. Pidän myös tuosta mattaisen valkoisen putelin ulkonäöstä. En ole huomannut suihkeen jättävän vaaleaa sävyä hiuksiin joten uskaltaisin suositella myös tummahiuksisille.

Everyday Mineralsin tilauksestani juttelen lähipäivinä tarkemmin mutta nyt vähän spoilaan etukäteen nostamalla tämän Jojoba Mint Color Correctorin suosikikseni. Koska sitä tämä todella on ollut. Olen valitellut kasvojeni punoitusta talvisin jo varmasti kyllästymiseen asti, joten tälläinen punaisuutta neutraloiva vihreä tuote onkin saanut suupieleni ylöspäin useampana meikkausaamuna. Tämän avulla olen saanut meikkipohjan tehtyä mineraalimeikeillä silloinkin kun kasvot ovat punakat. Eli jatkuvasti. Postauksessa sitten havainnollistavia ennen-jälkeen-kuvia 🙂 Stay tuned!

joulukuu2015_suoskit_3

Grimasin mattaisia ruskeita sisältävä nelikko on löytö blogimiitin vaihtoläjästä. Täydellinen esimerkki siitä kuinka toisen roska on toisen aarre. Minun piti ottaa tämä jo marraskuun suosikkeihin mukaan mutta unohdin nämä kuvasta. Ei se mitään, olen tarttunut tähän ihan yhtä ahkerasti joulukuussakin. Vasta ostetut UD:n Naked Smoky ja Vice-paletit ovat jääneet nurkkaan pölyyntymään lähes koskemattomana koska olen suosinut näitä kodinvaihtaja-Grimaseja. Paletissa olevat sävyt ovat numeroltaan 884, 566, 565 ja tuo valkoinen on 280. Paletissa tullut mattavalkoinen 271 ei levittynyt ihan yhtä pigmenttisesti kuin ennestään omistamani 280 joten vaihdoin sen tuohon nelikkoon.

Lush Santa Baby* on joulun kausituote, joka on käytännössä mattainen kirkkaanpunainen huulipuna. Sävyttävä huulirasva nimityksenä on vähättelyä tämän pigmenttiä pullollaan olevan mattapunan kohdalla. Tänä vuonna Santa Baby siirtyi purkista puikkoon mikä oli kyllä mahtava uudistus. Vielä kun kärjestä tehtäisiin huulipunamaisen terävä niin levitys olisi helpompaa. Tämä pysyy kuin tauti ja tuntuu samalla kuitenkin hoitavalta. Minulla on kauhea morkkis siitä etten ehtinyt postaamaan Lushin joulun kausituotteista silloin kun ne olivat vielä ajankohtaisia. Mutta Santa Babyä saa vielä, ainakin Lushin nettikaupasta! Ja se on vieläpä puoleen hintaan. Käsitin punan olevan vegaaninen, punainen pigmentti tulee synteettisistä väripigmenteistä. Lushin tuotteiden monet ainesosat ovat luonnollista alkuperää mutta eivät ihan kaikki.

L’Occitane Zeisty Lime Hand Cream tuoksuu NIIN herkulliselta! Ostin tämän marraskuussa samalla kertaa kun joulukalenterinkin (jonka viimeiset luukut on muuten vieläkin esittelemättä, täytyypä etsiä ne minipurkit kuvattavaksi). Limen tuoksua saa vartalovoinakin. Jokaisen sitrusfanin tulisi nuuhkaista tätä pirteän vihreää tuubia ja varautua suorittamaan sen jälkeen pakkohankinta. Nam nam mikä tuoksu!

joulukuu2015_suosikit_4

Elivon Arganöljy Käsivoide* on kyllä yksiä vuoden parhaimmista edullisista löydöistä. Kotimaisesta Elivosta postasin aiemmin täällä. Käytin tämän käsivoiteen töissä ja se oli kaikilta ominaisuuksiltaan todella hyvä. Imeytyi nopeasti, kosteutti hyvin, tuoksui kivalta ja oli kätevä käyttää. Peukku ylös!

Joulukuun suosikit olivat siinä ja lähiaikoina kokoan koko viime vuoden parhaimmat tuotteet yhteen postaukseen. Näkyikö tuttuja tuotteita? Mikä oli teidän kosmesuosikkinne joulukuussa?

Hän on koristepatsas.
Hän on koristepatsas.

* tuote saatu blogin kautta

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

6 thoughts on “Joulukuun suosikit

  1. Tuo Grimas-nelikko tuli multa vaihtarikasaan. Huomasin, etten ole siihen aikoihin tarttunut (vaikka paletissa ei ole mitään vikaa!) joten se ansaitsi päästä arvostavammalle tyypille 🙂 Ja ihanaa, että löysi uuden hyvän kodin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *