Mádara Time Miracle-tuotesetti

Latvialainen luonnonkosmetiikkamerkki Mádara ihastutti jo jokunen vuosi sitten lanseeraamalla anti-aging-tuotesarjan jossa on käytetty veden sijasta ravinnerikasta koivunmahlaa. Tämä Time Miracle-tuotesarja uudistui hiljattain ja voiteiden ja seerumin lisäksi tuoteperheeseen saapui myös kasvosuihke. Olen ollut viime aikoina varsin kiinnostunut erilaisista kosteuttavista kasvosuihkeista, talvella kun kuiva sisäilma kuivattaa ihoani aivan selkeästi.

Yksi lempiasioitani joulun ajassa on erilaisten tuotesettien ilmaantuminen kauppoihin. Mádarakin oli hereillä tämän asian kanssa. Sain Time Miracle Anti-Age Skincare Essentials-setin kokeiltavakseni kotimaiselta luonnonkosmetiikkatuotteiden verkkokauppa Biodellyltä. Myynnissä on muuten myös uudesta nokkossarjasta samantyylinen kokeilusetti.

madara_timemiracle_setti

Kasvosuihkeen hinnalla setissä saa myös kokeilukoot yövoiteesta ja seerumista. Cellular Nutrients Toning Mist tulee setissä normaalikokoisena eli 100ml suihkepullossa. Cellular Repair Serumin minikoko on 10ml kun myyntipakkaus on 30ml ja Total Renewal Night Cream tulee reilun 20ml kokoisessa tuubissa, myyntikoko on 50ml.

Itseeni vetosi muuten tämä mustavalkoinen pakkausdesign. Mádaralla olen tottunut näkemään heleää vihreän ja valkoisen yhdistelmää, tällä mustavalkoisuudella on varmasti haettu vaikutelmaa tehokkaammasta ihonhoidosta vaativiin tarpeisiin.

madara_timemiracle_setti__

Time Miracle-tuoteperheen kaikissa tuotteissa on kaikissa ilahduttavan ravitsevan näköinen INCI-lista. Vesi on tosiaan korvattu koivunmahlalla. Kun olin lapsi, mummoni juotti meille koivunmahlasta tehtyä mehua. Ravintorikkaus oli hänenkin tiedossaan.

Näiden tuotteiden takana on kolmivuotinen kehitystyö Latvian yliopiston ja ihotautiklinikan kanssa. Mádaran uuden Cell Repair Bio Complex-kasviyhdisteen luvataan parantavan ihosolujen uusiutumissykliä ja siten tekevän ihosta sileämmän, kuulaamman ja heleämmän.

madara_timemiracle_cellularnutrients

Eniten näistä tuotteista minua kiinnosti kasvosuihke Cellular Nutrients Toning Mist. Sitä olenkin käyttänyt todella ahkerasti. Suihke ravitsee ja kosteuttaa ihoa normaalin ihonhoitorutiinin osana, mutta sitä voi myös suihkia kasvoille pitkin päivää. Harmi vaan että pakkauksen suutin ei ole todellakaan soveltuva meikin päälle suihkimiseen. Suihke tulee liian tarkkarajaisen pistemäisenä. Meikin päälle käyttöön sumun tulisi olla hyvin hento ja hienojakoinen, naaman ei kuulu kastua.

madara_timemiracle_cellularnutrients_spray

Yllä havainnollistava kuva kasteluvaikutuksesta kun suihkaisin yhden kerran suihketta pahvinpalaselle noin seitsemän sentin etäisyydeltä. Päädyinkin sitten tekemään niin että kaadoin osan suihkeesta toiseen, parempisumuiseen pulloon ja jätin alkuperäisen kylppäriin.

Puteli olkoot surkea, sisältö on kuitenkin todella mainiota. En uskonutkaan että kasvosuihke voi olla näin kosteuttavaa ennenkuin kokeilin. Olen usein korvannut kosteuttavan seerumin tällä eikä ihoni ole protestoinut. Mahlan lisäksi tämä kasvosuihke sisältää mm. aloe veraa, tyrniä, mustikkaa ja glyseriiniä. Tuoksu on maanläheinen mutta miellyttävä. Voi kun toivon että Mádaran tuotekehitystiimi parantaisi pullon suutinta!

madara_timemiracle_pamu

Vaikka en lähtökohtaisesti ollut kovin kiinnostunut pakkauksen mukana tulleesta yövoiteesta ja seerumista tykästyin niihinkin. Tuotteiden koostumus on iholla aivan valloittavan ihana! Väriltään vaaleanvihreät tuotteet imeytyvät ihoon nopeasti ja ihon pinta jää himmeän mattapintaiseksi. Superherkkä ihoni on vain nauttinut näiden tuotteiden kosteuttavasta vaikutuksesta. Aamulla iho on tasavärinen ja tyytyväinen.

Käsittääkseni Time Miracle Cellular Repair Serum on aika lailla tehokkainta anti-aging-ihonhoitoa mitä luonnonkosmetiikan saralla tällä hetkellä on saatu kehitettyä. Madara-tiimi halusi luoda täysin luonnonmukaisen seerumin jonka ihotuntuma olisi verrattavissa silikonia sisältäviin seerumeihin. Tämä toteutui kun seerumin pohjana käytettiin pienimolekyylisiä kasviöljyjen osia ja biopolymeereja jotka takaavat tehokkaan imeytymisen ja ihon kiinteytymisen. Iho tuntuu sileämmältä, ilman silikoneja. Seerumin koostumus muistuttaa hyvin ohutta kasvovoidetta, mikään vesimäinen seerumi ei ole kyseessä. Rasvoittuvalle iholle tämä varmaan riittäisi pelkältäänkin. Liukas koostumus tekee seerumista riittoisan, pieni tippa riittää ja levittyy helposti koko kasvoille.

madara_timemiracle_setti_voide_seerumi

Biodellyllä on 1.1.2016 asti välipäiväkampanja jolloin kaikista (paitsi Tarjoukset-osion tuotteista) saa 10% alennusta. Alennuksen saa alekoodia ALE10 käyttämällä. Tätä settiä näkyi vielä olevan varastossa, kannattaa tutustua jos tuotteet kiinnostavat. Biodellyn paketit saapuvat tosi nopeasti, parissa päivässä. Yli 50€ tilauksiin postikulut (norm. 4,90€) tulevat veloituksetta. Time Miracle-setin löydät täältä. Muut Mádara-jälleenmyyjät näet täältä.

Oletteko te yhtä höpöinä joulun tuotesetteihin kuin minä? Onko Mádaran Time Miracle-sarja tuttu? Lopuksi vinkkaan Karkkipäivä-blogin postaukseen josta voi käydä lukemassa lisää Mádaran tuotekehityksestä. Sanni kun on päässyt vierailemaan ihan paikan päällä 🙂 Minua tälläiset asiat kiinnostavat aina kovasti.

Tuotteet saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

4 thoughts on “Mádara Time Miracle-tuotesetti

  1. Lieköhän tuo seerumi samaa kamaa kuin entinen vihreässä lasipullossa ollut? Se on mun ehdoton suosikki nykyisin, ja hetken jo panikoin että saisiko sitä vielä jostain 😀 (näemmä Sokoksen verkkokaupasta saisi)

  2. Ei ole tuttu, mutta iski kyllä tuo pakkausdesign. 🙂 Noissa sumutettavissa tuotteissa on kyllä tärkeää, että suihke tulee hienojakoisesti, muuten menee hermot. 😀

  3. Mun mielestä MAdara menee ulkoasultaan aina vaan tyylikkäämpään suuntaan. Vaikka vihreä kyllä mun lempiväri onkin niin on toi musta kyllä hieno! 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *