Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 24: Hyvää mieltä

Hyvää joulua kaikille ihanille lukijoilleni! Tällä hetkellä lekottelen äitini joulupatojen äärellä ja otan rennosti. Tänä jouluna oli vähän vaikeaa päästä joulutunnelmaan kun sää ei ole lainkaan jouluinen. Ehkä siitä syystä, tai ehkä myös siksi että minusta on tullut vanha, innostuin tänä jouluna hyvän mielen levittämisestä. Halu tehdä hyvää muille kumpusi varsin itsekkäistä syistä, halusin itselleni hyvän fiiliksen siinä samalla. Win-win-situation ja silleen.

joulukanteri

Purkkiskollegani Kissis ehdotti että voisimme Purkkimafia-jengin kanssa paketoida yhdessä ylimääräisiä käyttämättömiä kosmetiikkatuotteitamme Joulupuu-keräykseen teinitytöille lahjaksi. Tosi ihanaa että ehdotti, koska en ollut aiemmin tutustunut koko Joulupuu-keräykseen. En päässyt tyttöjen kanssa Helsinkiin paketoimaan yhdessä, mutta keräsin omista jemmakaapeistani viiteen pakettiin sisältöä ja vein ne työpaikkani lähellä sijaitsevaan keräykseen.

Tästä otan kyllä vuosittaisen tradition. Ajatus siitä, että minun lahjoittamani esine voi oikeasti olla jonkun lapsen tai nuoren joulun pelastus ja hyvän mielen tuoja pitkäksi aikaa on aivan ihana.

joulupuu2015

Teinityttöjen lisäksi muistin jouluna kodittomia kissoja. Huhuilin Facebook-seinälläni kavereideni halukkuutta osallistua kissanruokaa sisältävään Zooplussan kimppatilaukseen joka lahjoitettaisiin Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistyksen kissoille.

phesykisut

Jokainen osallistui sillä summalla kun halusi, joku laittoi kassaan viisi euroa ja joku pari kymppiä. Yhdessä saimme kokoon reilun sadan euron tilauksen jolla sain tilattua lähes 15 kiloa viljatonta kissan märkäruokaa. Sain talolle vietäväksi myös itse hankittuja ruokia ja vanhoja pyyhkeitä. Noita pyyhkeitä, lakanoita ja huopia löytöeläintaloilla aina tarvitaan. Älä siis heitä vanhoja roskiin!

phesykisut2

Kävin viemässä ruoat talolle kahdessa erässä ja kävin toki samalla tervehtimässä karvakamuja. Talo on nyt tupaten täynnä kissoja, voi kun ne löytäisivät nopeasti rakastavat kodit.

phesykisut4

Ruokien lisäksi vein myös käsidesiä ja hoitajille joulusuklaata 🙂

Postauksen ideana ei oikeastaan ollut kiillottaa sädekehääni vaan herättää toivottavasti teissä lukijoissakin ajatus että voisiko jokin tälläinen tuoda teille myös parempaa fiilistä. Hyvän antaminenhan ei joulua vaadi vaan se on ympärivuotinen ilo. Sen kun itsekin muistaisi!

Nyt oikein rentouttavaa joulua teille kaikille! <3

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

6 thoughts on “Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 24: Hyvää mieltä

  1. Loistava idea lahjoittaa ihania tuotteita keräykseen. Lahjan saaja on varmaan onnesta soikeana.
    Kodittomat eläimet ansaitsevat myös turvallisen joulun ja varsinkin arjen.
    Hyvää Joulua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *