Tee-se-itse-kosmejoulukalenterin sisältö

Joulukuun ensimmäinen päivä näytin millaisen joulukalenterin olen askarrellut kaverilleni lahjaksi, postaus täällä. En halunnut spoilata häntä yllätykseltä, joten saatte nähdä kalenterin sisällön vasta tänään.

tee_se-_itse_joulukalenteri

Kalenteria täyttäessäni mietin toki kaverini mieltymyksiä, mutta ajoitin myös esimerkiksi hemmottelutuotteita kuten naamioita viikonlopulle. Maanantaina myös aina jotain piristävää.

joulukalenterin_sisältö_2015

Aikamoinen läjä minituotteita ja karkkia! 🙂

joulukaltsu_1 joulukaltsu_2 joulukaltsu_3

joulukaltsu_4 joulukaltsu_5 joulukaltsu_6 joulukaltsu_7joulukaltsu_8

Kuvat eivät ole aivan oikeassa järjestyksessä, mutta aattona luukusta paljastuu tuo viimeinen ja samalla suurikokoisin tuote eli Resultimen kuorinta.

Odotan kyllä joulun pyhiä todella innolla, yöunet ovat viime aikoina jääneet vähiin kiireiden takia. Ja suurilta osin itse aiheutettuja kiireitä, että en voi sinänsä syyttää kuin itseäni. Joulupaketoinnit, askartelut sun muut ovat vähän vieneet mennessään ja töissä on saanut tehdä pitkiä päiviä. Mutta huomenna on aatto, jes! Kauneusbloggaajien joulukalenterin myötä mukana olleissa blogeissa on vähän eri sisällöllä luukkuja avautumassa, vilkaiskaa jos ehditte 🙂 Linkkilistaus on täällä.

loccitane_christmas_calendar_2015_marilyn
L’Occitanenkin kalenteri on nyt tyhjennetty, siitä sitten myöhemmin 🙂

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *