Kirpeän puolukkainen Rento Lapinmarja

Tuoksut ovat tärkeä osa kosmetiikkatuotteiden käyttöelämystä. Toki käytän paljon hajusteettomiakin tuotteita, mutta on tuotteita joissa tuoksu on iso osa niiden persoonallisuutta. Saunatuotesarja Rento lanseerasi aivan ihanan kirpeän tuoksuiset Lapinmarja-tuotteet joiden tuoksu on kyllä ihastuttanut toden teolla.

rento_lapinmarja_tuotteet

Marjan tuoksu kosmetiikassa on tähän astisessa elämässäni ollut joko makeaa tai esanssista. Tämä on ensimmäinen kerta kun purkkia nuuhkaistessani vastaan tulee kirpeän hapan, aito puolukka. Ja se on ihanaa! Virkistävän erilaista. Ja täytyy sanoa että purkkien pakkausdesign viehättää silmääni.

Lapinmarja-tuoteperheeseen kuuluvat löylytuoksu, pesugeeli ja suihkussa käytettävä kosteusvoide. Sain tuotteet testattavakseni blogimiitin goodiebagista.

Löylytuoksuissa suosikkejani ovat koivun ja havujen tuoksuiset tuotteet mutta tämä toi vähän erilaista löylyfiilistä. Marjaisat löylyt tuntuivat tosi tyttömäisiltä.

rento_lapinmarja_pesugeeli_suihkuvoide

Biohajoava suihkugeeli on koostumukseltaan väritöntä geeliä ja se vaahtoaa reilusti. Perushyvä suihkugeeli, tuoksu on aivan ihana. Rento-tuotemerkin kaikki pesugeelit on valmistettu Suomessa, siksi käytin tunnistetta kotimainen kosmetiikka. Muiden tuotteiden tuotantomaata en tiedä, asia ei selvinnyt Rennon nettisivuilta.

En ole aiemmin lämmennyt suihkussa käytettäville vartalovoiteille mutta tämä Lapinmarja oli ihan kiva tapaus. Iholle jäi nahkea kerros joka muuttui ihon kunnolla kuivuttua pehmeydeksi. Voiteessa puolukan tuoksu oli miedompi kuin pesugeelissä mutta sen erotti kyllä ihosta nuuhkimalla. Ei käy kieltäminen etteikö tämä olisi aamusuihkussa kätevä. Tuotetta hierotaan suihkussa märälle puhdistetulle iholle, annetaan vaikuttaa hetki ja huuhdotaan sitten hieroen pois. Iho kannattaa taputella pyyhkeellä kuivaksi, ei siis hankausta.

Pesugeelin hinta on noin 5,95€ / 350 ml, suihkuvartalovoiteen 5,95€ / 150 ml ja löylytuoksun 4€ / 400 ml. Rento-tuotteita myydään tavarataloissa ja marketeissa. Tarkemmat jälleenmyyntipisteet näet täältä. Tuotteet saatu blogin kautta.

Nappaako puolukka? 🙂

saunajoogaaja
Saunavenyttelyä Marilynin tapaan

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

8 thoughts on “Kirpeän puolukkainen Rento Lapinmarja

  1. Mulla homma stoppasi näiden kanssa ensimmäiseen nuuhkaisuun. Nenäni mielestä nämä tuoksuu ihan identtisesti karpalolonkerolle. Ei pysty 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *