L’Occitanen joulukalenteri luukut 7-16

Huh miten kiirettä on pitänyt viime aikoina. Siitä hiljaiselo. Minulla oli jalo ajatus esitellä nämä luukkujen sisällöt aina kuuden päivän välein mutta kun kuvaamisen hetki tuli, yksi minikäsivoiteista oli hukassa laukkuni pohjalla. Joten kolmessa osassa neljän sijaan, menee kai se näinkin. Ensihuuman jälkeen kalenteri-innostukseni on selvästi laantunut, osin elämässäni tällä hetkellä vallalla olevan kiireen ja stressin takia, mutta ehkä siinä on muutakin.

loccitane_joulukalenteri_luukut7-16

Kun tässä on näitä nyt niin monta, en ottanut yksittäiskuvia kuten luukkujen 1-6 postauksessa. Tuotteet ovat kuvassa tulojärjestyksessä. Näihin päiviin mahtui sekä mieluisia että pettymyksen tuottavia ylläreitä.

Kukkaistuoksuiset minikäsivoiteet ylärivissä ovat koostumukseltaan selkeästi shea-käsivoiteita kevyempiä ja nopeasti imeytyviä. Hiustenhoitoaine oli aika yllätyksetön kalenterin tuonti, shampoo kun tuli jo aiemmin. Tässä on heti veden jälkeen INCIssä pari silikoniyhdistettä, tullee varmaan sileää jälkeä. Täten tämä ei minua ei juurikaan kiinnosta. Viime vuoden TBS-kalenterin surkean kynsiviilan traumoissa Lokki-Tanen kalenterista paljastunut viila sai minut huokaisemaan pettyneenä. En ole viilan purevuutta kokeillut vielä. Jasmin&Bergamote-palasaippua oli toinen kalenterista tullut saippuapala, katsotaan tuleeko näitä avattua vai laitanko pukinkonttiin.

Tässä suosikkini näistä.

loccitane_joulukalenteri_luukut7-16-_suosikit

Ultra Rich Body Cream, Shea Foot Cream ja ihanan sitruksinen Verbena Body Lotion ovat kaikki tuotteita jotka varmasti tulee käytettyä. Verbenasta minulla on minikokoinen suihkugeelikin ennestään, se on aika samantuoksuinen kuin TBS:n Mojito-sarjan kausituotteet olivat. Eli mielettömän ihana!

Vähiten mieluisia olivat tietenkin kalenterin krääsä-kategoriaan asettuvat tuotteet, eli ne jotka eivät ole kosmetiikkaa. Niitä kertyi näistä kymmenestä luukusta kolmesta.

loccitane_joulukalenteri_luukut-7-18_kraasat

Rusetinmuotoinen huovasta tehty kuusenkoriste, minikynsiviila ja läjä lappuja. Luulin ensin lappuja pakettikorteiksi ja paheksuin että mitä hittoa, pitääkö näihin tehdä reiätkin itse, kunnes joku kanssabloggaajistani sivisti meitä ihmettelijöitä että nämä ovat paikkakortteja. Siis niinkun sellaisia millä merkataan pöytiin istumapaikat isoissa juhlissa. Mutta joulu? Kenellä on niin iso perhe että tarvitsee paikkakortteja? Varsinkaan sellaisia missä on Lokki-Tanen tuotteiden kuvia? Nyt en ymmärrä.

Oletteko te kalenterin hankkineet tykänneet? Oletteko te ilman jääneet tyytyväisiä että jäitte ilman näitä upeita paikkakortteja? 😀

heita_lelua
Marilynin lelunheittovaatimushuuto!

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

9 thoughts on “L’Occitanen joulukalenteri luukut 7-16

  1. 😀 😀 ei harmita paikkalaputtomuus! meidän piskuisen keittiön pöydän ääreen mahtuu tasan kaksi syöjää että eiköhän me mieheni kanssa löydetä paikoillemme ilman paikkakorttejakin.

      1. no johan olisi kaaos vallallaan teidän neljän säntäillessä ympäriinsä jos ei olisi paikkakortteja. 🙂

  2. Mua on ärsyttänyt noi kaikki ei-kosme tilpehöörit… muuten oon kalenteriin ollut tosi tyytyväinen mutta noi on kyllä ihan pertsasta. Toivottavasti ei enää tulis mitään tollasia.

  3. Joo, paikkakortit on kyllä aika tarpeettomat ja muukin säläosasto. Nyt on avaamatta enää viisi luukkua ja toivon, että niistä ei enää tulisi tätä täytematskua. Muilta osin kyllä olen tyytyväinen kalenterin sisältöön, kaavailen joulun jälkeiselle viikolle jonkinlaista koostepostausta fiiliksistä. Kaikki tuotteet on siis mulla käyttämättöminä kalenterin sisällä odottamassa tätä:D

  4. Mua kyllä vähän harmittaa etten ilahduttanu itseäni millään joulukalenterilla. Vois vaikka suklaisen ostaa itselleen ens vuonna. Mutta tollaset syömättömät mä luen mielummin muitten blogeista ja käyn kiinnostavimmat ostaa sitten itse 😀 Eipähän jää just vaikka mitään paikkakortteja pyörimään nurkkiin tai väärän värisiä hiuspinnejä. Oishan se silti kiva avaa luukku 24 päivää jo ihan yllätyksen vuoksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *