Joulumieltä vaikka väkisin

Kun katsoo ulos ikkunasta, voisi luulla että eletään lokakuun loppua. Joulufiilikseen pääseminen tuntuu olevan monilla tiukassa. Olen koittanut aivopestä itseäni joulumoodiin muutamilla kikoilla. Autoradion jämäyttäminen Jouluradion taajuudelle tietenkin auttaa mutta on muitakin tapoja.

Joulun makuja voi ympätä arkeensa myös muuten kuin glögin, joulutorttujen ja pipareiden avulla. Omenakanelin makuinen huulirasva ja kanelimintun makuinen hammastahna ovat ihan käteviä. Oranssinpunaista huuliin niin ollaan enää tonttulakkia vaille joulutonttuja.

joulu2015

Lumenen True Passion Lip Colorit* esittelin aiemmin täällä, ja tämä sävy 5 Ylellinen tunne on kyllä aivan täydellinen aavistukseen oranssiin vivahtava punainen. Hirveän kätevä käyttääkin ja pysyy mahtavan hyvin paikallaan.

Crazy Rumorsin* 100% luonnonmukaisissa huulirasvoissa löytyy makuja ja hajuja vaikka kuinka, ja tämä Apple Spice on kyllä ehtaa joulua. En nykyään käytä enää juuri puikkohuulirasvoista muita kuin luonnonkosmetiikan versioita, ne ovat tehokkuutta pullollaan.

Marvisin hammastahnat erottuvat paitsi ulkonäöllään mutta myös erikoisilla mauillaan. Cinnamon Mint ei ollut omiaan kesään mutta joulukuussa oli aika kaivaa se esiin. Kanelin vivahdus hammastahnassa oli kyllä vähintäänkin erikoinen ensikokeilulla, mutta kyllä se tähän kreisiin joulutunnelmointiin sopii. Ehkä.

joulu2015_lakat

Kynsien lakkaus teemaan sopivilla sävyillä on myös helppo tapa kuljettaa joulukoristeet aina mukana. Lumenen joulun kausikokoelman Gel Effect-kynsilakan sävy 63 Hehkuva ilta* ja Mavalan viime joulun kausikokoelman punavihreä glitterihanuus 140 Magic Circus toivat mieleeni ihan hyvin jouluvalojen välkkeen.

joulu2015_lakkaukset

Sitten tietenkin joulukoristeet. Joulukuusta meille ei tule, tilanpuutteen ja kissojen vuoksi. Joulukrääsää voi ripotella pitkin asuntoa siitä huolimatta.

joulukannu

joulu-ukko

Lumiukkoa saa katsella vain vessan hyllyllä hampaita pestessä. Ulkona niitä ei juuri näy.

Joululahjoja paketoidessa yleensä pääsee aika hyvin tunnelmaan, ja voihan ne lahjat jättää esille koristeeksi siihen asti että antaa ne vastaanottajalleen. Tänä jouluna osallistuin ensimmäistä kertaa Joulupuu-keräykseen, ja voi että miten hyvän mielen se minulle antoikaan! Siitä aiheesta postaan vielä erikseen.

Mitenkäs teidän joulufiiliksenne voi?

jouluverhot
Niin ja jouluverhotkin on jo asennettu paikoilleen!

*tuote saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

2 thoughts on “Joulumieltä vaikka väkisin

  1. Mä lakkasin kans eilen kynnet punaisiksi ja sipaisin tänään punaista huulille. Ihan kuin joulumieltä olisi tänään jo paljon enemmän kuin eilen! ♥_♥

    -Noora-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *