L’Occitanen joulukalenteri luukut 1-6

Esittelin täällä aiemmin L’Occitanen joulukalenterini. Kommenttikentässä virisi vilkas keskustelu kun L’Occitanen verkkokauppa oli tuottanut pettymyksen monelle. Kaikki kalenterin tilaajat eivät olleetkaan saaneet kalenteria. Olen kuullut myös eräältä kaveriltani että hän oli ”pystynyt tilaamaan” nettikaupasta tuotteen jota ei oikeasti ollut. Verkkokaupan varastosaldojen tarkistussysteemiä voisi siis todellakin kehittää.

Olen esitellyt joka aamu kalenterini yllärit heti tuoreeltaan sosiaalisessa mediassa, eli Instagramissa ja blogin Facebook-sivulla. Laitan kuuden päivän välein yllärit myös koottuna tänne blogiin. Nyt nähdään siis mitä luukut 1-6 pitivät sisällään. Voi sitä intoa millä juoksin ensimmäisenä aamuna avaamaan luukkua! Juuri tämän innon takia halusin hankkia kosmetiikkajoulukalenterin.

loccintane_joulukalenteri_luukut1-6

Viisi minikokoa ja yksi ei-kosmetiikkaa-oleva-tuote. Katsotaanpa tarkemmin.

Ykkösluukusta tuli ihana kasvovoide, Ultra Rich Face Cream 10 ml. Olin tästä ihastuksissani, koska olen käyttänyt samaista voidetta pienen näytepurkin aiemminkin ja pidin siitä erittäin paljon. Olen kirjoittanut tästä minipurkista ylistystä blogiin kaksi vuotta sitten, postaus täällä.

loccitane_joulukalenteri_luukku1

En ole vielä korkannut tätä mutta toivottavasti pidän yhtä paljon kuin silloin aiemminkin.

Kakkosluukusta paljastui Shampoo for dry and damaged hair 35ml.

loccitane_joulukalenteri_luukku2

Vahingoittuneiden hiusten shampoota olen kokeillut aiemmin näytepussukasta ja minulla on niitä nytkin pari kylppärissä odottamassa. Tälläiset shampoot useimmiten latistavat hiuksiani enkä ole ollut kauhean innostunut tästä noiden näytteiden perusteella. Muutama kanssabloggaajani taas ylisti tätä shampoota kovasti.

Kolmannes luukku oli varmasti suurimmalle osalle pettymys. Pakettikortteja!

loccitane_joulukalenteri_luukku3

Ensipettymyksen jälkeen koitin nähdä asian positiivisesti. Kortit ovat nättejä ja pahvi on jämäkkää joten kyllä nämä käyttöön pääsevät. Kuulin huhua että tälläistä ei-kosmetiikka-sisältöä (eli krääsää) on tulossa vielä lisääkin… Oh no… Itsehän en siis lukenut kalenterin sisältöä etukäteen koska haluan yllättyä.

Neljäs luukku korjasi hiukan edellispäivän pettymystä. Sieltä tuli Delightful Rose Hand Cream 10ml.

loccitane_joulukalenteri_luukku4_

L’Occitanen käsivoiteet nauttivat kulttisuosiota, erityisesti se original-versio. Nämä tuoksulliset ovat hiukan kevyempiä kuin orkkis mutta tosi kivoja päiväkäsivoiteita kyllä. Ostin viime kuussa limen tuoksuisen minikoon ja sen tuoksu on kyllä huumaavan ihana. Ruusun tuoksu menee, vaikka sitrus onkin se mikä saa sydämeni (ja sieraimeni) väräjämään.

Viidennestä luukusta tuli Milk Extra-Gentle Soap 50g.

loccitane_joulukalenteri_luukku5

Olen tosi huono käyttämään palasaippuoita. Käsienpesussa se nestepumppupullo vaan on niin paljon kätevämpi. Kirosin viime vuonna kun TBS:n kalenterista tuli useampikin palasaippua. Annoin yhden pois ja kaksi niistä hengailee koristeena kylppärissä. En vain saa käytettyä niitä. Saippuat jotka soveltuvat siveltimien pesuun, kuten marseillesaippua, kuluvat kyllä mutta muuten näistä tulee minulla vuosikertakamaa. Kokeilen tätä siltikin varmaan, utelias kun olen.

Itsenäisyyspäivän eli kuudes luukku piti sisällään Amande Shower Oilin 35ml koossa.

loccitane_joulukalenteri_luukku6

Omistan tämän saman suihkuöljyn täysikokoisena, mutta se odottaa vielä Kicksin suihkuöljyn loppumista ennen pääsyään kylppäriin. Suihkuöljyt ovat loistavia kuivaihoisille, mutta eniten käytän niitä kesällä. Niillä lähtee nimittäin vedenkestävä aurinkovoide paremmin kuin suihkusaippualla. Amande-öljy tuoksuu ihanalta 🙂 Kesän reissuille tämä minipullo on siis mainio, tosin en ole aivan varma L’Occitanen korkkien luotettavuudesta. Minusta nuo vaikuttavat helposti aukeavilta ja heppoisilta.

loccintane_joulukalenteri_luukut1-6

Siinä siis L’Occitanen joulukalenterin luukut 1-6, mitä mieltä olitte kalenterista tähän asti? Itse olen ollut tyytyväinen sisältöön ja odotan innolla mitä sieltä ensi viikolla tulee.

Oikein ihanaa ja rentouttavaa itsenäisyyspäivää kaikille! Minulla tämä päivä menee rästihommien kanssa painiessa, kuten jokainen vapaapäivä. Illat tuntuvat niin lyhyiltä kun työmatka on pitkä. Illalla toki katson linnan juhlia kavereiden kanssa, vihannesdipit, suklaa ja limut ovat jo valmiina odottamassa!

Pamelan ja Marilynin päivän aktiviteetit tähän asti
Pamelan ja Marilynin päivän aktiviteetit tähän asti

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

13 thoughts on “L’Occitanen joulukalenteri luukut 1-6

 1. Musta tää ekan viikon saldo oli kiva. Pakettikortit oli pettymys mutta kuitenkin 5/6 luukuista sisälsi kivoja juttuja, joista osa oli itselleni uusia. Tykkään, että tuotteet on näitä minikokoja eikä jotain näytepusseja.

 2. Olin ite aika myrtsi kun noi pakettikortit paljastui luukusta, vaikka ovatkin uniikkeja. Onneksi tykkäsin seuraavan päivän ruusuvoiteesta niin paljon että se vähän paikkasi edellispäivän pettymystä.

 3. On toi Lokkitanelin kalenteri ihan kiva, mutta kun tosiaan kaupassa sen takapuolen kyyläsin, niin, noh, en vaan TARVITSE nyt enempää näitä minikokoisia juttuja. Olisin kyllä sen ostanut, jos ei olis tätä Lookfantsun. Mulla on toi suihkuöljy vielä testaamatta, LivBoxista saatukin oottaa tuolla vielä!

 4. Mä oon ollut ihan kohtalaisen tyytyväinen kalenteriin toistaiseksi 🙂 Lopetin muuten toistaiseksi sun seuraamisen instassa, kun en joka aamu halua spoilaantua mitä kalenterista tulee. Vinkiksi vaan jos muiltakin seuraajiltasi tämä kalenteri löytyy, voisi olla kivempi jos luukun sisällön paljastaisit vasta vaikka puolen päivän maissa. Kaikki ei avaa kalenteria vielä klo 7, mutta instan kyllä 😀

 5. Hei mäkin jotenkin huomasin ton kesällä, kun käytin tuota suihkuöljyä, että aurinkorasva lähtee paremmin! En vain itse tajunnut sitä 😀 Musta on ollut tosi kiva, että oot laittanut aikaisin aamusta kuvan sisällöstä instaan (tosin mulla ei itellä oo tota vaan Lookfantasticin). Jännään silti, mitä kalenterista tulee 😀 Toi olis meinaan ollut mun kakkosvaihtoehto, ellei Lookfantasticia olis…

 6. Olen tykännyt itse kalenterista ja varsinkin tuo ruusukäsivoide oli ihana. Palasaippuasta saa kivan pikkulahjan. Se seiskapäivän sisältö oli sitten jo säälittävyydessään omaa luokkaansa, voe elämä 😀 Pakettikortit olivat siihen verrattuna luksusta.

  1. Todellakin, olen ihan samaa mieltä! Pakettikortit ovat sentään ihan käyttiksiä, ja niitä oli monta. Tulis nyt ees joku kunnollinen kuusenkoriste jos sellaisia tarvii kosmekalenteriin ilkeyksissään piilottaa 😀

 7. Toi almond on ihana! Sain sellasen kerran lahjaksi. Muuten Loccis on aika tuntematon mulle. Jotenkin kun menee liikkeeseen, niin siellä on niin paljon kaikkea eikä juuri mitään ”tuttua tuotetta” ni menee pää niin pyörälle että lähtee pois ilman mitään. Ehkä nyt täältä sun kalenteripostauksista bongaan jotain mihin tutustua! 🙂

  1. Joo mulla on ollut vähän sama fiilis vaikka joitakin tuotteita olenkin jo testaillut. Luulen että tän kalenterin kautta tulee toivottavasti ainakin vähän kattavampi käsitys ja fiilis 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *