Elivo – tsekkaamisen arvoinen!

elivo_tuotteet

Apteekissa myytävä Elivo oli minulle ennestään aivan tuntematon. Nyt asia on kuitenkin oikaistu, pääsin testaamaan sarjaa varsin kattavasti. Ja ihastuin! Tässä on kuulkaa edullinen helmi! Elivon tuotteet ovat kotimaisia, ne kehitetään ja tuotetaan Suomessa. Saamistani tuotteista vain kahdessa oli Avainlippu-merkki mutta se on kuulemma tulossa muihinkin kosmetiikkatuotteisiin sitä mukaa kun pakkaukset saadaan uudistettua.

Otin nyt käyttöön kotimainen kosmetiikka-tunnisteen jonka alle taggailen näitä kotimaassa valmistettuja tuotteita. Valitsen kotimaista ruokakaupassakin, miksei sitten ihovoidehyllylläkin mahdollisuuksien mukaan 🙂

Elivon tuotemerkin alta löytyy ihonhoitotuotteita hiusten, kasvojen ja vartalon hoitoon, mutta myös intiimialueelle. Probiootteja, vitamiineja ja raskaustestejäkin löytyy.

Aloitetaanpa tuotearvostelut. Ensimmäisenä Arganöljy-nimikkeen alla kulkevat Käsivoide ja Vartalovoide.

elivo_arganöljy_käsivoide_vartalovoide

Avainlipun omaava Käsivoide on Elivon myydyimpiä tuotteita. Tuotteen kysyntä on ylittänyt tarjonnan kuulemma useammankin kerran. En sinänsä ihmettele tämän suosiota, koska itsekin tykästyin Arganöljy Käsivoiteeseen kovasti. Tuote sisältää kotimaisen rypsiöljyn ja arganöljyn lisäksi aloe veraa ja glyseriiniä. Koostumus on nopeasti imeytyvää ja kevyttä, silti mukavan kosteuttavaa. Mieto hypotuoksu on neutraali. Yllätyin apteekissa huomatessani että 50 ml tuubi maksaa alle neljä euroa. Tähän palaan varmasti uudelleen tuubin tyhjentyessä!

Arganöljy Vartalovoide tuoksuu makealta mustikalta, joka omassa nenässäni muistuttaa lähinnä esanssista mustikkaa. Siitä syystä tämä ei muodostunut ihan suosikikseni. Mustikantuoksuinen tuote ei kuulu vakiovalikoimaan vaan on ns. limited edition-tuote. Jos tuoksun unohtaa, voide on kyllä hyvä. Se imeytyy nopeasti ja jättää kuivan nahkani tyytyväiseksi. 150 ml voide maksaa noin kahdeksan euroa.

elivo_panthenol_kosteusvoide_kosteuttava_suihkusaippua

Hajusteeton Panthenol Kosteusvoide on sukkelaan imeytyvä vartalovoide joka ei kuitenkaan katoa iholta kokonaan. Tätä olen käyttänyt silloin jos käyn suihkussa aamulla. Voide sisältää 3% pantenolia ja myös aloe veraa. Mineraaliöljy ja dimethicone ovat mukana varmastikin koostumuksen muodostukseen mutta myös estämään kosteuden haihtumista iholta. Vaikuttava aine dekspantenoli muuttuu iholla B5-vitamiiniksi, joka toimii ihon uudistajana ja auttaa säilyttämään ihon kimmoisana ja pehmeänä. Kätevällä flippikorikilla varustettu 200 ml vartalovoide maksaa alle kympin.

Kosteuttava Suihkusaippua muodostui suosikikseni! Tätä olen nyt käyttänyt lähes päivittäin. Minun teki kovasti mieli ottaa tämä mukaan marraskuun suosikit-postaukseen mutta halusin välttää toistoa joten säästin omppusuihkarin tänne. Tuote tuoksuu hurmaavasti aidolta vihreältä omenalta, vaahtoaa runsaasti ja jättää ihon pehmoiseksi. Tässäkin pullossa on tuo kätevä flippikorkki. Saippuan pH on 5.0. Seitsemän euron hintainen suihkusaippua on jokaisen omenafanin must-have-tuote. Love this!

elivo_ihoravinne_puhdistusvaahto

Elivo Ihoravinne on lakroferriiniä sisältävä valmiste, jonka pitäisi olla omiaan epäpuhtaalle iholle. Tärkein vaikuttava aine laktoferriini on tulehdusta ehkäisevä ja ihon punoitusta vähentävä. Se myös estää haitallisten mikrobien kasvua iholla ja nopeuttaa ihovaurioiden paranemista. Näkyviä tuloksia lupaillaan näkyvän jo kahden viikon käytön jälkeen. Aluksi iho saattaa muuttua ns. huonommaksi eli epäpuhtaudet voivat lisääntyä mutta se on ohimenevää. Olen todella huono tämän tyyppisten tuotteiden käytön kanssa, en ehdoin tahdoin halua koskaan huonontaa ihoni vointia sen myöhemmän parantumisen toivossa.  Ohjeistus on että tuotteen käyttöä kannattaa jatkaa kunnes iho on selkeästi parempi. Jos tuotteen käyttö lopetetaan ennenkuin iho on tasapainossa, epäpuhtaudet palaavat. Ihoravinteen testaus jää keväämmälle, nyt ihoni suurin ongelma on äärimmäinen herkkyys ja pintakuivuus. 40 kappaleen pakkaus Ihoravinnetta maksaa noin 25€.

Herkän ihon Puhdistusvaahto yllätti puhdistustehollaan. Olen aina mieltänyt vaahtoputsarit kakkosvaiheessa käytettäväksi, eli meikkejä vaahdot eivät ole yleensä poistaneet kovin kummoisesti. Tällä meikkivoiteet irtosivat kuitenkin moitteetta, ja iho jää pehmoiseksi. Mieto tuoksu on aika unisex, tämän mieskin varmasti kelpuuttaa tuoksun puolesta. Vaahto pumppautuu ulos varsin kiinteänä. Nostan puhdistusvaahdon kohdalla peukun ylös, tämä on myös mainio! Vaahdothan ovat riittoisia, 150 ml putelin maksaessa alle 12€ sanoisin hinta-laatusuhteen olevan ihan kohdillaan.

Elivon tuotteita myydään apteekeissa. Niitä voi myös tilata verkosta Apteekkituotteet-nettikaupasta.

Onko teille tuotteen alkuperällä tai valmistusmaalla merkitystä?

Saunanlämmittäjät!
Saunanlämmittäjät!

Tuotteet saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkin.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

4 thoughts on “Elivo – tsekkaamisen arvoinen!

  1. Kotimaisuus on aina iso plussa. Jos löytyy hyvä tuote joka on vielä suomalainen, niin peukku nousee täälläkin. Olen käyttänyt joskus tätä vaahtoputsaria useamman pullon, vallan mainiota tavaraa on se.

  2. Käytin vuosia tuota Elivo ihoravinnetta. Minulla se toimi ja puhdisti ihoa. Epäpuhtaudet vähenivät huomattavasti. Nyt ihoni voi jo muutenkin paremmin, joten olen luopunut tuotteen käytöstä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *