Marraskuun suosikit

Olipa kiva että aloin tekemään näitä kuukauden suosikit-postauksia koska näitä on oikeasti aika mukava koota yhteen! Marraskuussa talvi iski päälle vaikka lunta ei juuri näkynytkään. Vartaloni iho kuivui aivan älyttömästi ja käsiin ilmestyi kamalaa atooppista ihottumaa.

marraskuu2015_suosikit

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ pelasti nahkani viime talvenakin joten sen kaivoin ihan ensimmäisenä esiin. Ja niinpä kuivat läntit lähtivät parissa päivässä. Tästä en kyllä enää luovu yhtenäkään talvena.

Kainaloihini tulee joka talvi kuivat ihottumaläntit jolloin lopetan kokonaan deodorantin käytön. Sen sijaan holvaan kainaloihini kookosöljyä joka paitsi hoitaa ihoa mutta myös estää hajua tuottavien bakteereiden lisääntymistä iholla. Nyt kainalot ovat taas ihottumavapaat kun olen käyttänyt tuota LRP:n voidetta ja kookosöljyä.

Dermosil Extra on ollut käsilleni aivan pelastus. Käytin jo kortisonivoidettakin parina päivänä käsien hurjan kuivaan ihottumaan. Se sitten palasi aina takaisin, mutta nyt olen ottanut jokaöiseksi rutiiniksi hovalta reilusti Extraa käsiin ja puuvillakäsineet päälle suojaamaan. Ihottuma lähti, ja laitoin tyhjentyvän Extran tilalle uuden tilaukseen. Nyt on muuten Dermosilillä ilmaiset postikulut jouluun asti, btw.

marraskuu2015_suosikit__

Ostin useamman kuukauden käyttötauon jälkeen I love me-messuilta Joicon rekkua eli Deep-Penetrating Reconstructor-hiusnaamiota ja korkkasin sen tässä kuussa vasta. Hiukset alkoivat tuntumaan varsin rapeilta ja varsinkin kampaajalla tehty monivärikäsittely karhensi hiuksia sen verran että vanha kunnon rekku sai tulla taas pelastamaan hiuksiston. Ja kyllä, tämä toimii vieläkin erinomaisesti. Olen alunperin postannut tästä superhiusnaamiosta täällä. Nyt pakkaus on vähän muuttunut mutta tuoksu on sama vanha ylikypsä banaani.

Juille’s-Lindan innoittamana päätin kokeilla Nivea Cremea silmänympärysvoiteena. Ja voi että, tämähän toimii mainiosti! En olisi kyllä ihan oikeasti koskaan uskonut. Ei turvota, suojaa kuivumiselta, rauhoittaa ja ei liukene heti pois vaikka silmät vuotaisivatkin. Olen käyttänyt tätä sekä aamulla että illalla, ja paksu koostumus ei ole huonontanut meikin pysyvyyttä. Jatkan tyytyväisen hämmentyneenä käyttöä.

Clarins Instant Smooth Perfecting Touch-meikinpohjustusvoiteen näytepurkki on ollut myös ahkerasti käytössäni. Olen huomannut tämän parantavan meikin kestoa ja siloittavan ihon pintaa mukavasti. Tämä Bernerin PR-tilaisuudesta saatu minipurkki kestää varmasti hyvin pitkään koska tuote on tajuttoman riittoisa. Katsotaan kestääkö ihastumiseni purkin loppuun asti.

marraskuu2015_suosikit_pamu

Toiko marraskuu teille mukanaan ihon oikkuja tai erityisiä luottotuotteita? En muuten käyttänyt kynsilakkaa marraskuussa ollenkaan, ja kohta näette millainen vaikutus sillä oli katastrofin partalla olevien kynsieni kuntoon. Stay tuned 🙂

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

8 thoughts on “Marraskuun suosikit

 1. Pieni Tuoksukauppa on minunkin öljyjen tilauspaikkani.
  Tällä hetkellä on käytössä makadamiapähkinäöljy. Käytän kuivalle iholleni sitä niin että iltaisin aina yövoiteen alla.
  Talviaika ei ole kuivalle, herkästi ärtyvälle iholleni mitään hyvää aikaa 🙁

 2. Kookosöljy ei toiminut mulla kainaloissa, hui kauhistus jos itselle tulisi joskus noin paha ihottuma :O Onneksi olet saanut tuotteista avun!

  Ja hei, mielenkiinnolla odotan kynsiraporttia! Itse huomasin joskus, että kun jätin kynsilakat pois, kynnet vahvistuivat. Tosin näissäkin on varmasti lakkakohtaisia eroavaisuuksia! Käytin silloin yhden tietyn merkin lakkoja. Nyt kun olen käyttänyt paljon erästä toista merkkiä, on se ollut kynsille parempi.

   1. Kynnet sai huonoon kuntoon Yves R, mutta Essie on sitten se mun kynsillä toiminut tapaus. Mulla on Essieltä muuten se ”kosteuttavin” aluslakka ja olen tykännyt! Viime vuosina olen kylläkin jättänyt lakkailut vähemmälle, joten tiedä sitten miten Essie toimii sellaisessa rankassa käytössä! Mutta muistaakseni Yves sai kynteni aika nopeasti huonoon kuntoon, siis tyyliin kuukaudessa, kahdessa :O

 3. Kainaloihottumaan vinkiksi Kiehl’sin voidedödö! Mulla ei oo ikinä ollut kainaloiden iho niin hyvässä kunnossa kuin sitä käyttäessä. 🙂 Talvivakkari!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *