YSL Rouge Volupté Shine

Lorkun ystävämyynnistä ostettu YSL Rouge Volupté Shine-kiiltopuna pääsi heti ahkeraan käyttöön. En ole yleensä ollut krumeluuripakkausten perään mutta ai että tämä on nätti! Siis varmasti kaunein huulipunahylsy joka näppeihini on osunut.

ysl_rouge_volupte_shine_17

Minulla on ollut ennakkoluuloja kiiltopunia kohtaan, jotka ovat pikkuhiljaa karisseet. Minulla oli vähän trauma Cliniquen kiiltopunasta joka kului pois suurin piirtein heti. Haluan kuitenkin punalta myös jonkinasteista kestävyyttä. Muutaman työpäivän verran tätä käytettyäni voin kertoa että YSL:n puna yllätti iloisesti. ”Tuore” punakerros toki irtoaa lasin reunaan, mutta kun tätä oli lisäillyt muutamaan otteeseen pitkin päivää, jätti puna lopulta huulille stainmaisen värin eikä siis kuivahdettuaan enää kulunutkaan irti samalla lailla kun aamulla vasta laitettuna.

ysl_rouge_volupte_shine_17__

Sävy 17 on ihanan syksyisä. Punan jättämä kiilto on kosteaa mutta ei vinyylimäisen peilaavaa. Huulipunan koostumus on ohutta ja huulille todella helposti liukuvaa. Yllätyksekseni puna ei lähtenyt karkailemaan juonteisiin. Punassa on vienon makea tuoksu, minulla oli joskus vuosia sitten yksi YSL:n nude kiiltopuna ja se tuoksui ihan samalta kuin tämä. Silloin punan hylsy vain oli neliskulmainen.

ysl_rouge_volupte_shine_17_swatchlips

Tässä YSL Rouge Volupté Shine 17 osana meikkiä. Kuten huomaatte, ripsien kestotaivutus alkaa olla tiessään, saan jo käyttää ripsientaivuttimia. Alle kuukauden siis kesti minulla. Pitääkin postata aiheesta lähiaikoina.

ysl_rouge_volupte_shine_makeup

YSL Rouge Volupté Shine-huulipunat maksavat 39€ / 4 g Stockmannin verkkokaupassa. Hinta lienee suurin piirtein sama muillakin jälleenmyyjillä. Tätä sävyä 17 ei tuolla verkkokaupassa näkynyt, se on varmaankin poistuva sävy ja siksi myynnissä siellä ystävämyynnissäkin.

Tykkäättekö te huulipunanne mattana, normaalina vai kiiltävänä? Vai oletteko sekakäyttäjiä kuten minä?

Viikon päätteeksi sauna, ja Marilyn auttoi lämmittämään kuten aina :)
Viikon päätteeksi sauna, ja Marilyn auttoi lämmittämään kuten aina 🙂

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

One thought on “YSL Rouge Volupté Shine

  1. Upealta näyttää tuo puna sulla. Mä tykkään ehkä eniten normaaleista punista, sitten kiiltävistä ja vasta lopuksi matoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *