L’Orealin ystävämyynnin saalis + ystävämyyntivinkkauksia

Satuin jokunen viikko sitten olemaan Espoossa päin kun L’Orealilla järjestettiin selektiivisen kosmetiikan ystävämyynnit. Lähdin penkomaan alelaareja yhdessä One of Beauty’s Daughters-blogin Hennan kanssa. En olisi varmaan yksin löytänytkään paikalle, lähiseutu oli tietöiden takia vähän myllätty. Paikalla oli ilmeisesti ollut aikamoinen ryysis ja hullareitakin pahempi tönimismentaliteetti päällä, mutta viiden pintaan meidän käydessämme siellä mahtui kyllä hyvin katselemaan. Eikä kukaan töninyt.

Tarjolla oli jos vaikka minkämoista, itseäni kiinnostivat etukäteen ajateltuna lähinnä Armanin meikit, Biothermin vartalotuotteet ja Kerastasen hiustuotteet. Kerastaselta en päätynyt ostamaan mitään, mutta Armanilta, YSL:ltä ja Helena Rubinsteinilta kylläkin. Biothermillä ei harmikseni ollut kuin yksi vartalosuihke tarjolla, kasvotuotteita oli sitten sitäkin kattavammin.

loreal_ystavamyynti_ostokset

Tälläinen saalis. Kaikki maksoivat yhteensä 98€. Paljon rahaa, no joo, mutta kun pelkästään yksi noista punista maksaa neljänkympin luokkaa ja meikkipuuteri satasen niin voi sanoa että meikit lähtivät pilkkahintaan. Lancomen hiuspanta ja Dream Tone-miniseerumi tulivat kassalla kaupan päälle.

Armanin CC-voide on ollut jo pitkään himotuslistallani, meinasin ostaa sen jo USA:sta vuosi sitten mutta piheys iski. Ystävämyynnissä se maksoi vain 19€ ja tarjolla oli vain ja ainoastaan minun sävyäni eli ykköstä. Jes!

armani_luminessence_cc

Helena Rubinsteinin meikkipuutereita hiplailin jo Sokoksen alessa, siellä satasen puuteri oli alennettu neljäänkymppiin. Onneksi en ostanut koska ystävämyynnissä se maksoi 25€. Sävy 13 on talvella minulle aavistuksen liian tumma. Tämän ostin oikeastaan ihan tarpeeseen, koska tällä hetkellä minulle sopivan sävyinen MACin meikkipuuterini on kesällä hiukan liian vaalea. En koe päivettyväni mutta kai niin tapahtuu koska talvipohjameikit näyttävät nykyään kesällä kasvoillani haamumaisilta. Kyllähän sitä kesän tarpeita täytyy miettiä jo joulun aikaan, todellakin.

loreal_ystavamyynnin_ostokset_2

YSL:ltä ostin Volupte Tint-In-Oilin sävyssä 1 Drive me Copper. Sävyjä oli tarjolla vain kaksi, kaikkein mieluiten olisin halunnut jonkun tumman pinkin. Olin kuitenkin halunnut kokeilla näitä huuliöljyjä jo ikuisuuden joten valitsin tämän sävyn mukaani. Tuote on ollut jo käytössä useamman kerran ja vaikuttaa kivalta. Kiilto unohtui töihin kuvaushetkellä, vain pahvipakkaus oli kotona, joten tarkempia kuvia tästä sitten myöhemmin.

loreal_ystavamyynnin_ostokset_3

YSL:n Rouge Volupte Shine-kiiltopunan pakkaus on niin herkullisen ihana että sitä oli vaikea vastustaa. Enkä kyllä juurikaan yrittänyt. Molemmat nämä YSL:n huulituotteet maksoivat muistaakseni kympin. Normihinta on josstain 38€:n paikkeilla.

ysl_rouge_volupte_shine_17

Sävy 17 on kaunis syksyinen marjasävy. En ole tätä ehdinyt vielä käyttää, huulituotteiden kanssa pyrin ottamaan kuvat ennen käyttöä.

ysl_rouge_volupte_shine_17__

Armanin vedenkestävä silmänrajauskynä Waterproof Smooth Silk Eye Pencil maksoi naurettavat yhdeksän euroa joten en todellakaan voinut olla ostamatta sitä. Tätä olen jo käyttänyt useampana päivänä, ja olen todennut kynän todella kestäväksi.

armani_waterproof_smooth_silk_eye_pencil

Jälki on todella smudgy, tällä ei saa tarkkaa ja kapeaa rajausta tehtyä. Tasoittelen kosteahkona levittyvää rajausta vielä siveltimellä. Tuloksena tosi kaunis utuinen rajaus joka on kuitenkin intensiivinen ja kestävä.

Armanin kiiltopuna Hydrating Lipcolouria oli myynnissä useampikin tummanpunainen sävy. Valitsin numeron 511, joka on kyllä varsin hurmaava. Armanin huulipunahylsy on todella luksus, korkki luisuu magneetin avulla pehmeän napakasti kiinni.

armani_hydrating_lipcolor_511

Kai tekin huokailitte yhtä ihastuneena kuin minäkin näille? Olen kaikista aivan erityisen lumoutunut!

Loppuun pari vinkkausta tulevista ystävämyynneistä.

Bernerin ystävämyynnit järjestetään pari kertaa vuodessa ja siellä tarjoukset ovat todella hyviä. Olen itse päässyt paikan päälle kahdesti ja aina on löytynyt kaikkea ihanaa todella edullisesti. Ystävämyynnit järjestetään 24.–25.11.2015 alusvaateliike Patrician tiloissa (Unioninkatu 18, Helsinki). Tapahtuma on auki klo 10-18. Myynnissä luvataan olevan Clarinsin, Gatineaun ja Sensain ihonhoitotuotteita sekä Calvin Kleinin, Chloén, Marc Jacobsin ja David Beckhamin tuoksuja edullisin ystävämyyntihinnoin. Lisäksi mukana on tuotteita Mavalalta, Sally Hansenilta, LV:ltä, Herbinalta ja Adidakselta.

berner_ystavamyynnit
Kuva: Berner

Lämpimästi suosittelen menemään paikalle ajoissa, koska parhaat menevät ensin. Usein täydennyksiä on kuitenkin tullut pitkin päivää. Täällä meininki on todella ahdasta ja kyynerpäiltä ei juuri voi välttyä. Mukaan siis pitkä pinna ja mukavat vaatteet jos mielii halpoja kosmetiikkalöytöjä tehdä. Ystävämyyntien Facebook-eventin löydät täältä.

Mm. Beautyblenderiä ja Konjac-ihonpuhdistussieniä maahantuovan NBI Nordic Beautyn ystävämyynti järjestetään 10.12.2015 Helsingissä Ratakatu 11-13:ssa klo 14-19. Facebook-eventin löydät täältä.

nbi_nordic_beauty_ystavamyynti

Vielä samaan syssyyn vinkkaan suklaan ystäville Lindt-ystävämyynneistä jotka järjestetään Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Itämerenkatu 5 1.-4.12.2015. Facebook-event täällä.

Kiinnostavatko ystävämyynnit teitä?

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

15 thoughts on “L’Orealin ystävämyynnin saalis + ystävämyyntivinkkauksia

 1. Oi että onnistuit tekemään ihania löytöjä ? Itse skippasin Lorkun sele-ystikset säästääkseni vähä rahaa. Minulle olisi ainakin tarttunut YSL:n huuliöljy ja Armanin huulipuna ?

   1. Mutta samalla myös vähän niin kuin säästää rahaa. Se on sit vaikea valinta, että kummalla tavalla sitä haluaa säästää:D

     1. Terminologiasta vielä tarkennusta:
      Kun tilitän säästöksillä käyntien saaliita tyttärelle tai ystäville, en suinkaan ole ostanut hienoja kenkiä, vaan olen SÄÄSTÄNYT hienot kengät.
      Äippä

 2. Valitettavasti kun ei asu pk-seudulla niin ystävämyynteihin pääsy on käytännössä mahdotonta :/ Kovasti siis kyllä kiinnostaisivat..

  (Eikö näitäkin voisi popup-tyylillä viedä ympäri Suomea? :D)

 3. Olen samaa mieltä, että näitä voisi viedä muuallekin Suomeen. Tai toisaalta taitaa lompakkoni kiittää, kun näitä ei lapissa ole ;D

  Hyviä löytöjä teit ja olipa sulla tuuri, kun tuosta cc-voiteesta oli sinun sävysi! Mulle on jääny aleista niin sellainen kuva, että siellä myydään niitä tummimpia sävyjä, vaikka toki ystävämyynti taitaa olla eri juttu.

 4. Turun kupeessa Raisiossa on kahdesti vuodessa Ystävämyynnit KiiltoCleanin tiloissa ja siellä on Kiillon tuotteista mittava valikoima sekä kuluttaja- että ammattituotteita kodin puhtaanapitoon ja pyykkäykseen, lisäksi Lumenea, Erisania, Cutrinia ja olisiko ollut vielä muutakin merkkiä kosmetiikan saralta. Ostin kaksi Lumenen primeria (7 e kappale), putsarin (5 e), kasvonaamion (7 e) ja Cutrin Chooz -muotoilutuotteita (6-8 e kpl). Lisäksi eri sortin puhdistusjuttuja ja keväällä ostin vuodeksi pyykinpesuaineet parillakympillä…

  Aika harvoin tällaisia muuten on missään pk-seudun ulkopuolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *