Mádara Protecting Hand Cream

Joskus sitä havahtuu että tätäkin tuotetta olen käyttänyt jo vuosia, mutta en ole kirjoittanut siitä mitään blogiin. Tänään korjataan taas yksi tälläinen vääryys. Mádara Protecting Hand Cream on todella mainio täyteläisen kosteuttava käsivoide syksyn kuivattamille käsille. Tämä taitaa olla kolmas ellei neljäs tuubini.

madara_protecting_hand_cream

Meistä ei tullut kavereita ensikohtaamisella silloin vuosia sitten. Käsivoiteen karvasmantelin tuoksu inhotti minua, enkä kyllä vieläkään rakasta sitä. Opettelin kuitenkin sietämään, koska itse voide on todella mainiota.

Mietin käsivoiteet mielessäni aina kolmeen kategoriaan, jossa kolmonen on sellainen todella hitaasti imeytyvä jankkivoide (jota käytän yleensä vain öisin), kakkonen tehokkaasti imeytyvä mutta täyteläinen voide ja ykkönen sellainen liru ja ohut voide joka ei jää iholle tuntumaan lainkaan. En juurikaan välitä ykköskategorian tuotteista, ja Mádaran käsivoide asettuisi numeerisesti asteikon paikalle 2,25. Eli juuri sopiva päiväkäytön voide silloin kun nahka tuppaa kuivumaan. Vihreä viehkon näköinen tuubi nököttää tietokone(lue:meikki-)pöydälläni ja rasvaan sillä kädet aina kun satun istahtamaan aloilleni pöydän ääreen.

madara_protecting_hand_cream_inci

100% ainesosista on luonnollista alkuperää ja niistä 22% on luomua. INCI-luettelosta löytyy mm. persiljauutetta, qvittenhedelmäuutetta, karpalouutetta ja luumunkiviöljyä, mikä ilmeisesti tuo osan mainitsemastani tuoksusta.

Mádaran meininki on aina miellyttänyt minua, alkaen pisamakasvoisesta mainoskuvien luonnonlapsimaisesta mallitytöstä aina suomalaisen koivunmahlan hyödyntämisessä anti-aging-seerumeissa. Se, että latvialainen Mádara on kahden about ikäiseni naisen ideoinnin tuotos on myös mukavaa.

madara_protectinghandcream

Mádara Protecting Hand Cream maksaa noin 11,50€ / 75 ml. Mádaraa myydään mm. Sokoksella, Stockmannilla, ekokaupoissa ja Life-luontaistuotekaupoissa. Kaikki myyntipisteet näet täältä. Madaran omilla sivuilla on muuten 19.11 asti 30% alekampanja valituista tuotteista, mukana myös tämä käsivoide, kannattaa tsekata!

Kylläpä onnistuivat kissat muuten yksi päivä pelästyttämään. Olivat tälläiset tiputtaneet tiskipöydältä lattialle. Pahemminkin ois varmaan voinut käydä :o
Kylläpä onnistuivat kissat muuten yksi päivä pelästyttämään. Olivat tälläiset tiputtaneet tiskipöydältä lattialle. Pahemminkin ois varmaan voinut käydä 😮 Nämä neidithän eivät siis saa mennä tiskipöydälle mutta kun silmä välttää toki kieltoa rikotaan ruoanhimoissaan nameja etsiessä.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

2 thoughts on “Mádara Protecting Hand Cream

  1. Mullakin tökkii ton haju, mutta pakko myöntää, että yöksi ja rohtumiin ihan loistava mun käsillä. Päivällä ehkä aavistuksen liian paksu. Sain joskus tästä jonkun pienen näytetuubin. Mäkin tykkään Madaran imagosta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *