L’Occitanen joulukalenteri

Viime jouluna hankin The Body Shopin joulukalenterin, ja sain siitä niin paljon iloa että halusin tällekin joululle kosmetiikkaa sisältävän joulukalenterin. TBS:n kalenteri on harmikseni vaan aika samalla sisällöllä ollut nyt useampana vuonna, eikä siksi innostanut nyt enää uudelleen.

Olin törmännyt netissä erilaisiin joulukalenterilistauksiin ja mukana oli minua kiinnostavan L’occitanen (kavereiden kesken Lokki-Tane) kalenteri. Kuulin että kalenteria ei olisi tulossa Suomeen mikä tietenkin lannisti. Kysyin asiasta I love me-messuillakin L’occitanen osastolla ja he vain totesivat että näin on, ei ole tulossa Suomeen. Koitin miettiä muita vaihtoehtoja ja nakitin jo miehenikin etsimään käsiinsä L’occitanen liikkeen Madridin matkallaan että josko siellä olisi kalentereita.. Sitten kuulinkin viime viikolla että kalentereita onkin tullut liikkeeseen kun eräs kanssabloggaajani kertoi varanneensa itselleen kalenterin.

loccitane_christmas_calendar_2015

Olin onneksi juuri viime torstaina Helsingissä ja astelin Manskun liikkeeseen kalenterin varaaminen mielessäni. Asiasta kysyessäni myyjä myikin kalenterin minulle suoraan. Jes! Tuuletin tätä tuoreeltaan jo Facebookissa ja Instassa. Virallisestihan näiden piti kai tulla eilen maanantaina myyntiin. Tai mihin tässä enää uskoisi kun niin montaa eri tietoa ollut liikkeellä. Minulle sanottiin liikkeessä että kalentereiden piti tulla ensin vain bloggaajille (…) mutta nyt niitä saatiinkin myyntiin asti.

loccitane_christmas_calendar_2015_2

Kalenteri maksoi vain 39€ mikä oli jälkikäteen mietittynä minusta vähän outoa, koska brittisivuilla hinta oli 39£. Olin olettanut tämän maksavan jotain 60€ luokkaa.

loccitane_christmas_calendar_2015_3

Oli miten oli, olen hyvin innoissani tästä kalenterista. L’occitane on merkkinä sellainen että uskon kalenterin sisällön olevan ihana oli siellä minkä kategorian tuotteita tahansa.

loccitane_christmas_calendar_2015_4

Kalenterin sisältö lukee pakkauksen takakannessa, mutta olen varonut vilkaisemasta sinne. Haluan ehdottomasti yllättyä. Oletan ja toivon että kalenterista paljastuisi ainakin muutama eri tuoksuinen minikäsivoide, ehkä joku suihkugeelikin. Kaikkein eniten toivon että mukana olisi myös joulun kausituoksujen tuotteita, greippi-raparperi ja sitrus-jasmiini olivat todella herkullisia!

loccitane_christmas_calendar_2015_marilyn

Käsittääkseni näitä tuli myyntiin noin 20 kappaletta per liike eli todella rajattu erä. Nettikauppaankin näitä piti kuulemma tulla muutamia mutta itse en ainakaan eilen illalla tätä naputellessani niitä löytänyt. Lokki-Tanen myymälät löydät täältä.

Oletteko te hankkineet joulukalenteria? Tämän lisäksi hankin toki arpakalenterin kuten joka vuosi 🙂

P.S. Espoossa muuten tänään L’Orealin ystävämyynnit!

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

36 thoughts on “L’Occitanen joulukalenteri

 1. Minä sain eilen verkkokaupasta tilattua tuon kalenterin eli kyllä niitä myynnissä ainakin vielä heti aamusta oli – onneksi kerkesin, koska enää en itsekään kalenteria tuolta löydä.. 🙂

 2. Ostin omani verkkokaupasta aamukuuden aikaan 🙂 Klo 13 niitä ei enää näkynyt siellä kun kävin vähänväliä kurkkimassa koska ne loppuu.

 3. Mä yritin kytistellä noita kalentereita netistä mutta olivat jo varmaan menneet sitten. Sääli, tuon joulukalenterin olisin huolinut!

 4. Itse heräsin maanantai-aamuna puoli neljältä (tahattomasti) ja ajattelin katsoa löytyykö kalenteria jo verkkokaupasta. Kun se löytyi niin kiireen vilkkaa ostoskoriin ja maksamaan 😀 olisi minulla ollut muistutus 7:ltä 😀
  Kuten aiemmin mainittiin niin aamupäivään mennessä kaikki oli myyty. Olen kyllä niin tyytyväinen, että sain tämän sillä mikään muu kosmetiikkakalenteri ei ole oikein iskenyt.

 5. Mäkin sain ostettua kalenterini verkkokaupasta eilen klo 7.30, puoleenpäivään mennessä ainakin jo loppuivat. Vähän ihmetyttää sinänsä tuo että ensin ei tule ollenkaan ja sitten tulee mutta ensin vain bloggaajille mutta sitten tuleekin myyntiin asti. Jos olisin Loccitanella niin kyllä minä mielummin myisin vähät kalenterit asiakkaille kuin lahjoittaisin bloggaajille, eihän siinä saa edes mitään mainosarvoa tuotteelle kun ei ole mitä myydä 😀 Sit tuo hinta, tuohan on euroissa paljon halvempi 😀 Ei haittaa mua, kalenteria odotellessa, oon jo ihan fiiliksissä siitä!

  1. Hienoa että säkin sait, tää on tosi ihana kalenteri! Joo mua ihmetytti myös tosi paljon tuo vekslaaminen. Ja tosiaan, mikä idea jakaa niitä bloggaajille jos ei ole myydä sitten yhtäkään. Toki siinä brändi tulee esille mutta vähän outoa silti olisi. Mä luulen että hinnan kanssa kävi joku moka täällä Suomen päässä, ei sen varmaan olisi kuulunut olla noin edullinen… Hyvä vaan meille, heh!

 6. Oi, tuossa kalenterissa on muuten tosi viehättävä myös itse ulkoasu 🙂 Kalenterit jäivät tänäkin vuonna kauppaan, en vaan osaa ostaa tuollaisia tavallaan yllätysmomentti kosmetiikkajuttuja 😀

 7. Ihmettelen kans tota hintaa, koska kuvittelin tosiaan että tää on jotain 59€ mutta ihan kiva näin:) Joulua odotellessa!

 8. Mä ostin omani maanantaina klo 9.15. Nyt keskiviikkoiltana saan sähköpostin, että tuote onkin loppunut, enkä saakaan sitä. Sietämätöntä, koska maksutapahtuma meni aivan hyvin, ja sain sähköpostiini tilausvahvistuksenkin. Miten voi verkkokauppa toimia noin surkeasti, ja miten voi kestää kaksi ja puoli vuorokautta ennen kuin he saavat ilmoitettua asiasta??!?!?!?

  Tarjoavat joko rahat takaisin tai 50€ lahjakorttia verkkokauppaansa. Niin kuin tämän sekoilun jälkeen haluaisin vielä palkita firman tilaamalla sieltä jotain. Never.

   1. Mulla sama juttu, ostin ja maksoin kalenterin tosiaan 7.30, että ei heillä kyllä montaa kalenteria ole ollut.. Todella todella syvältä. Miten joku verkkokauppa voi toimia noin että myyvät tyhjää, luulin että heillä on se määrä verkkokaupassa joka on myös oikeasti.. Eli turhaa iloitsin. Pitää kyllä vakaasti harkita että käyttääkö sen 50€ lahjakortin vai ottaako vain rahat pois.

     1. Aika mielenkiintoista tosiaan, että jos olivat loppuneet jo ainakin klo 7.30, niin miten mulle ”myytiin” kalenteri vielä yhdeksän jälkeen!

    1. Mullakin kävi näin! Nyt meitä on siis ainakin kolme. Ymmärrän kyllä jos kerran sattuu tällanen moka, mutta ilmeisesti näitä on myyty useita (tai ties kuinka monta), ilman että varsinaisia kalentereita olis hyllyssä ollutkaan.

     Ja samaa mieltä sun kanssa Sanna, jotenkin ei huvita tuhrata yhtään roposta tuohon kauppaan tämän jälkeen. Lahjakortin sijaan todellakin otan rahat palautuksena.

     1. Kaverini oli aiemmin tilannut toisen tuotteen samaisesta verkkokaupasta ja hänelle oli tullut pari päivää myöhemmin viesti että miten olet pystynyt tilaamaan lopetetun tuotteen verkkokaupastamme 😀 No niin, kertokaa ihmeessä.

     2. Foorumilla oli meidän kolmen lisäksi vielä viisi joille oli tullut tämä sama pahoitteluviesti. Ties kuinka paljon porukkaa on lisää.. Mutta siellä yksi klo 6.06 tilannut kertoi saaneensa kalenterin oikeasti, eli on heillä ehkä muutama niitä ollut.. 😀 Ihmettelin tuon verkkokaupan toimintaa poikaystävällekin ja se sanoi että nykyään on vielä sellaisia verkkokauppoja joissa heidän varastosaldo ei päivity heti joten tuotetta voi ostaa siihen asti että joku itse muuttaa tuotteen loppuunmyydyksi.

     3. Mä laitoin tänään kitkerää palautetta kaupalle ja pyysin palauttamaan rahat tililleni.
      Mainitsinpa palautteessani vielä, että tiedän etten jäänyt ainoaksi jolle oli näin käynyt, sillä tätä asiaa on kummasteltu kauneusfoorumilla muidenkin toimesta.

      Mukavaahan olis, jos vastaisivat palautteeseen vielä selityksen kera…mut luultavasti syy on se, mitä Jenny tuossa sanoi..jotenkin sitä luulis että tollasen limited edition -tuotteen kanssa varaston kanssa oltais erityisen tarkkana.

     4. Ettei jäis ihan pelkkä möyhäämisen maku tänne kommenttiketjuun ja koska välillä sitä unohtaa kiittää asioista, niin:
      Kiitos mahtavasta blogista! Ja kissakuvista!:)

 9. Mä taas uskoin siihen kun sanottiin, että tulevat maanantaiaamuna myyntiin ja yritin silloin ostaa liikkeestä. Liikkeessä kyllä oli vielä kalentereita mutta ne olivat kuulema varattuina verkkokaupasta kalenterin ostaneille. Eipä tullut mieleenkään, että ne samat kalenterit olivat myynnissä liikkeen ja verkkokaupan kautta. 🙁 Ja vielä vähemmän, että niitä olisi voinutkin ostaa liikkeestä jo edellisellä viikolla. Jäi kyllä huono maku koko hommasta.

  1. Kuulostaapa kyllä tosi sekavalta, jos liikkeessä on ollut asiakkaiden saatavilla kalentereita, joita ei olekaan voinut ostaa, kun ne ovat olleet varattuja nettikauppatilaajille. Ja nettikaupassa on myyty todellisuudessa jo loppuunmyytyjä kalentereita 🙁 Onkohan kukaan saanut minkäänlaista selvitystä tästä L’occitanen joulukalenterisekoilusta?

 10. Tilasin itse joskus 11:n aikaan ja sain keskiviikkona viestin, että finito on, otatko rahat takaisin vai lahjakortin. Valitsin lahjakortin. VIIKON päästä sain uuden viestin, että samalla kertaa tilaamani käsivoidekin oli loppu, otatko toisen tilalle ja lisäksi kaupan päälle huulirasvan. No, otin. Kahden päivän päästä tuli paketti — ilman lahjakorttia. Sen perään olen tässä kysellyt. Sanoisinko, että ei nyt ihan mennyt niinku Strömsössä.

  Tosin mä sain sitten itsellei kalenterin ulkomailla asuvan henkilön toimittamana, mikä on tässä kohtaa suuri ilonaihe 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *