Lokakuussa loppuneet tuotteet

lokakuu2015loppuneet

Lokakuun suosikit nähtiin jo alkukuusta, nyt käydään läpi lokakuussa tyhjentyneet purkit ja purnukat. Niitä kertyi varsin mukava määrä. Mukana monia suosikkeja!

lokakuu2015loppuneet_1

Lumene Rauhoittava ja kosteuttava naamio on tullut Livboxista. Olen käyttänyt tätä aiemminkin jo muutaman tuubin. Erittäin tehokas kosteuttamaan mutta ei rauhoita ihoani. Iho helottaa punaisena käytön jälkeen jos on sillä tuulella. Voisin kuitenkin ostaa uudelleen. Nyt tätä on saanut erilaisilta alepöydiltä kympillä kun Sensitive-sarjan pakkaukset uudistu(i)vat taas.

Kicks Deep Cleansing Oil oli miellyttävä tuttavuus. Postasin tästä puhdistusöljystä aiemmin täällä. Ihanan hedelmäinen tuoksu ja tuhti koostumus olivat mieleeni. Nyt vaihtelun vuoksi Shiseidon puhdistusöljy käyttöön.

loppuneet102015_2

Clarins Hand and Nail Treatment Cream on yksi ihanimmista päiväkäytön käsivoiteista mitä tiedän. Olen ostanut näitä minikokoja ystävämyynnistä ja osana tuotesettejä. Olen postannut voiteesta täällä. Onneksi minulla on näitä jemmassa vielä ainakin yksi.

Dove Deeply Nourishing Body Wash 55ml on Livboxin tuomia näytteitä. Tämä kermainen suihkusaippua kulki mukanani reissuilla. Kivan tuntuinen, voisin mahdollisesti käyttää isommankin pullon.

Yotuel Wintergreen*-hammastahna tuntui vaahtoavan enemmän kuin suosikkini Classic Mint. Olen käyttänyt näitä Yotuelin tahnoja kesästä lähtien ja yleisesti ottaen olen kyllä tykännyt. Vähemmän vaahtoava koostumus on mieleeni ja näiden alhainen hankausarvo on hellävaraisempi hampaille.

loppuneet102015_3

Moroccanoil Heat Styling Protection on vakkarituotteitani, aivan HG-matskua. Tämä on nyt kai kolmas pulloni peräjälkeen. Käytän tätä päivittäin suoristusraudan alle. Moroccanoilin tuote eroaa edukseen siinä, että se jättää hiukset pehmeiksi. Monet lämpösuojasuihkeet karhentavat hiuksia tai tekevät niistä jäykän tuntuiset. Olen postannut tästä aikoinaan täällä.

L’Anza Healing Remedy Scalp Balancing Shampoo* on kyllä täyttä rakkautta sekin. Nyt kun pullo on loppunut eikä lähikampaamooni ole vielä saapunut täydennystä, olen ihan oikeasti ikävöinyt tätä. Minulla on hyllyssäni muitakin päänahanhoitoshampoita mutta ne eivät ole mitään tähän verrattuna. Nyyh, haluan lisää, asap. Postaus täällä.

Kerastase Ciment Thermique Heat-activated reconstructor milk on pitkästä nimestään huolimatta kiva tuote. Tämä tuoksui ihanan sitruksiselle eikä tuntunut hiuksissa raskaalta. Suosin kuitenkin jatkossakin L’Orealin suoristusvoidetta koska se oikeasti saa hiukseni suoremmaksi sen lisäksi että suojaa lämmöltä. Postaus täällä.

loppuneet102015_4

REN Frankincense Revitalising Night Cream sopi hyvin kevääseen, kesään ja alkusyksyyn mutta nyt kun talvi tekee tuloaan tämän tehot eivät enää riittäisi. Voide oli siis hyvin imeytyvä ja käytössä miellyttävä. Ei kuitenkaan jättänyt mitään wow-fiilistä. Postaus täällä.

REN Omega3 Night Repair Serum on uudistunut ja vaihtanut nimensä. Tämä seerumi tuoksuu kalanmaksaöljyltä mutta tekee ihosta mielettömän ihanan yövoiteen alla. Minulla oli monena vuonna aikomus ostaa tämä täysikokoisena mutta aina oli joku toinen seerumi mikä piti käyttää ensin alta pois. Olen postannut tästä ja muista herkän ihon setin tuotteista aiemmin täällä.

loppuneet102015_5

Salcura Antiac Daily Face Wash on muodostunut niin vankaksi suosikikseni, että tilasin näitä lisää kaksi kappaletta. Tuotteen saatavuus on nihkeä, jouduin tilaamaan ne Salcuran omilta nettisivuilta jossa on vieläpä korkeat postikulut. Tämän kappaleen ostin Tallinnasta tammikuussa. Postaus Salcuroista olisi todellakin tarpeen, tämä tuote on nimittäin ollut tärkeässä osassa finniongelmani rauhoittamisessa. Josko vihdoin saisin sen kirjoitettua.

NAFHA Moisturizing Day Cream* oli mukana lokakuun suosikit-postauksessa. Olen alunperin postannut tästä jo yli vuosi sitten ja purkin luvataan säilyvän puoli vuotta avaamisesta. Tämä on kuitenkin pysynyt priimana loppuun saakka. Mainio superkosteuttava mutta silti raikas voide! NAFHA-postaus täällä.

loppuneet102015_6

The Body Shop Carbon Black Eye Definer ei ole loppu mutta se on niin kova ja kuiva ettei väriä irtoa iholle hankaamatta. Roskiin.

Neulash-ripsiseerumi on varmaankin kallein ikinä ostamani tuote, enkä ollut siihen edes tyytyväinen. Nämä ripsiseerumit saavat silmäni rähmimään enkä halua ehdoin tahdoin ärsyttää niitä. Tämä on jo vuosia vanha, mutta on jäänyt pyörimään kaappeihini. Nyt vihdoin roskiin.

Sensai 38c Volumising* oli käytössä pääasiassa alaripsissäni. Tämä kun suoristaa taivutukset. Kestotaivutettujen ripsien kanssa kokeilin kyllä mutta massa oli jo niin kuivaa että ei tästä oikein mitään osaa sanoa. Minulla tämä ei edes ole kyyneltenkestävä vaan alaripsissä tahrasi kyllä.

loppuneet102015_7

Kerastase Cristalliste-shampoon näyte oli postiiviinen yllätys. Shampoo pesi hyvin ja jätti hiukset ilmaviksi. Tuoksu olisi tosin voinut olla ylellisempi. Kampaajakaverini kertoi että Cristallistet on suunnattu teinitytöille. Voisin kyllä käyttää tätä enemmänkin, vaikka en teini enää olekaan 😉

LillAn-huultenrajauskynä on myös joku mystinen löytö vuosien takaa. Tämä on kuiva ja raapiva enkä ole tainnut käyttääkään tätä ties koska. Roskiin.

Benefit Her Glossiness V.I.P. Lipgloss on muuttanut sävyään eli vanhentunut. Tämä tuli osana meikkisettiä. En muista koskaan käyttää tälläisiä minikokoja, pienuudessaan ne häviävät meikkipussiin ja käsilaukkuun.

Nenänjäljet ikkunassa. Kun peset, ne ovat huomenna jo taas siinä. Enää en jaksa hinkata.
Nenänjäljet ikkunassa. Kun peset, ne ovat huomenna jo taas siinä. Enää en jaksa hinkata.

*tuote saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

9 thoughts on “Lokakuussa loppuneet tuotteet

 1. Nafha merkkinä kiinnostaa minua! Ei vaan toistaiseksi oo taas järkeä hamstrata tuotteita, mutta ehkä vielä joku päivä pääsen testaamaan….

  Oon tulevat päivät taas painamassa duunia, joten tulehan moikkailemaan joku päivä jos suinkin jaksat klo 22->. 😉

   1. Muistin just, että Espoon Niittykummussa on huomenna taas L’Orèalin selektiivisten ystävämyynti klo 8.30-20!

     1. Tuo Kerastase Cristalliste jättipullo 20 € ystiksessä!

 2. Laitoin sulle tähän blogimailiin lisätietoja kun ne oli mulla vaan sähköpostissa. 🙂

 3. Ootko muuten huomannut, että Bangerhead Myy Lanzaa aika kivaan hintaan 😉
  Mä tilaan Lanzani sieltä, kun muualla ne maksaa niin paljon enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *