Clarins Lovely Lip Balm

Ostin heinäkuun laivareissulta Clarinsin sävyttävän huulirasvan eli Daily Energizer Lovely Lip Balmin. Oikeastaan tuote oli sellainen täyteostos, kahden Clarins-tuotteen ostosta kun sai minituotesetin kaupan päälle. Mä menen just tälläisiin myyntikikkoihin tosi helposti 🙂

clarins_daily_energizer_lovely_lip_balm

Hedelmäisen tuoksuinen huulirasva on pakattu pahviseen hylsyyn. Kuulin etukäteen huhuja siitä että tämä ei olisi kovin kestävä pakkausmuoto, mutta ainakaan vielä hylsylle ei ole käynyt mitään.

clarins_daily_energizer_lovely_lipbalm

Lovely Lip Balm reagoi ihon pH-tasoon ja kehittää huulille yksilöllisen sävyn. Minulla se oli heleä ja luonnollinen korallipinkki. Alla meikittömän ihon vertailu. Nappasin kuvat ennen pohjameikin tekemistä. Ehkä kestätte 🙂

clarins_daily_energizer_lovely_lip_balm_shade

Olen lopulta aika vähän ihan ilman mitään huulimeikkiä tai -voidetta, joten vähän hätkähdyttää katsoa kuinka värittömät huulet ovatkaan noin niinkuin paljaana ja kuivina. Olen käyttänyt tätä huulivoidetta aika ahkerasti, sen tuoma sävy on hyvä niihin hetkiin kun ei ole aikaa tehdä huolellista huulimeikkiä.

Huulirasvapuikko vaan meni ja katkesi tyvestä jo aika varhaisessa käyttövaiheessa, joten tällä hetkellä se näyttää näin törkeältä.

clarins_daily_energizer_lovelylipbalm

Yök! Levittäminen on nyt vähän hankalaa kun voide heiluu hylsyssään puolelta toiselle. Mitään siveltimiä en todellakaan ala tälläisten huolettomien tuotteiden kanssa käyttämään.

clarins_daily_energizer_lovely_lip_balm_inci

Olen tämän Clarinsin lisäksi kokeillut Jane Iredalen sävyttävää huulirasvaa, ja se toi selkeästi pinkimmän ja näkyvämmän sävyn huulille. Clarinsin tuntu on huulirasvamaisempi, ja mielestäni tämä katoaa huulilta aika nopeasti. Sävy toki säilyy vähän kauemmin kuin voidetuntu.

Tässä vielä osana meikkiä.

clarins_huulet_essence_silmät

Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm maksaa noin 15€.

Sävyttävät huulivoiteet, hot or not?

Jälkilämmöissä
Jälkilämmöissä

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

8 thoughts on “Clarins Lovely Lip Balm

      1. Puikko on ehjä, vähän se pahvihylsy on ottanut kolhua, kun pyörii meikkipussissa laukussa joka on mulla aina mukana. 🙂

  1. Tää on mun suosikki <3
    Tuoksu on ihana! Tykkään laittaa töissä jos ei oo muuta huulimeikkiä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *