Lumene True Passion Lip Color

Oi miten innostava uutuus Lumenelta on tullut! En ole varmaan minkään tuotteen kohdalla näin vauhdilla saanut kuvia otettua, muokattua ja tekstiä kirjoitettua kuin näistä True Passion Lip Color-huulipunista. Halusin kertoa teille näistä heti!

Lumene_True_Passion_Lip_colour_the_shades

True Passion Lip Colorit ovat huulipunia, jotka ovat kynän muodossa. Väri on todella pigmenttistä ja jättää huulille upean kiillon. Kulmikkaalla kärjellä on todella helppo saada siisti tulos. Puna levittyy huulille ohuelti eikä se tunnu raskaalta.

Mitä sävyjä! Kuusi sävyä ja kaikki ah niin herkkuja! Tosi kätevää että sävyn näkee putkilon väristä.

lumene_true_passion_lip_colour_

Tussia muistuttava kulmikas kärki rajaa punan tarkasti huulille. Tämä ei ole mitään kovin liukuvaa sorttia, vaan huulet saa ihan värittää. Huolellinen levitys palkitsee kyllä lopputuloksella.

lumene_true_passion_lip_colour_2

Punan kesto on osoittautunut hyväksi. Aloitin testauskokeen tietenkin tuosta vaativimmasta kakkossävystä jota laitoin töihin. Siellä puhuin paljon ja join vettä. Lounas vei punan lähes kokonaan mukanaan, mutta sen lisäksi lisäsin punaa vain kerran koko päivänä. True Passionit sisältävät suomalaista vadelmansiemenöljyä joka hoitaa huulia.

Kolmossävyn herkullinen vadelmapinkki oli ennakkosuosikkini näistä, mutta huulille saatuani löysin jokaisesta jotakin ihanaa. Jopa tuosta nudesta! En ole käyttänyt nudesävyjä sitten lukiovuosien. Ja siitä on aikaa, hah. Nudepunille tyypillisesti tämä hiukan kerääntyy huulen pystyjuonteisiin mutta ei kauhean pahasti. Rohtuneille huulille en tätä sävyä välttämättä valitsisi.

lumene_true_passion_lip_colour_savyt

Viitossävy on todella ihana oranssinpunainen. Olen ollut vähän vaikeana oranssien kanssa, valittelin aiemmin että koen oranssin korostavan kalpeuttani. Tämä Ylellinen tunne-sävy on kuitenkin tarpeeksi punainen ja pidin siitä kovasti. Kutossävy onkin sitten se klassinen kylmempi punainen joka tekee hampaat vaaleamman näköiseksi.

lumene_truepassion_lipcolor_lipswatch

True Passion-punien koostumus on hiukan erilainen kuin muissa puikkomaisissa punissa. Nämä ovat mielestäni kovempia kuin esimerkiksi Cliniquen puikkopunat. Sävyjen välillä oli hiukan eroja siinä miten hyvin väri siirtyy huulille. Punaiset tarttuivat parhaiten, nudea sai vähän kerrostaen hangata huulille. Puna ei tuoksu millekään mikä oli yllättävää Lumenelta, tuntuu että erilaiset marjatuoksut ovat huulimeikeissä olleet pop viime aikoina. Itse useimmiten pidän siitä että huulimeikki ei tuoksu tai maistu millekään. Punat ovat siis täysin hajusteettomia.

Puna alkaa karkailla juonteisiin vasta noin viisi tuntia levittämisen jälkeen, huultenrajauskynä tai stopperi on siis tarpeen erityisesti tummemmissa sävyissä.

lumene_true_passion_lip_color_collection

Punan kuluessa sitä kierretään lisää esiin pohjaa kääntämällä. Tätä ei siis teroiteta. Se, millaiseksi punan pää kuluu käytön myötä riippuu tietenkin siitä missä asennossa punaa pitää kun sitä sivelee huulille. Viistosti levittäessä punan kulmikas muotokin pysyy paremmin. Toki punaa voi levittää myös siveltimellä.

Lumene True Passion Lip Colorit maksavat noin 14,90€ ja tulevat myyntiin marraskuussa.

Mikä oli suosikkisävysi? Kurkkaa myös Mizz Annien swatchvideo punista!

Herkullisen näköisiä Marilyninkin mielestä!
Herkullisen näköisiä Marilyninkin mielestä!

Tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

16 thoughts on “Lumene True Passion Lip Color

  1. Mä ostin jo tuon kakkossävyn kun tarvin juuri tuollaista halloweenbileisiin ja sehän sitten pääsi testiin heti ostopäivänään! En ole ollenkaan huulipunatyttöjä ja yllätyin oikeasti aina kun katsoin illan aikana peiliin, niin hyvin se pysyi! Ei levinnyt, eikä kulunut epätasaisesti eikä myöskään kuivattanut huulia yhtään. En laskenut montako tuntia puna oli huulilla mutta yön pikkutunneilla otin vielä kuvan meikistäni talteen ja vaikka puna näyttää hieman vaaleammalta huulilla siinä vaiheessa, se oli kulunut täysin tasaisesti koko huulilta, ei missään mitään vaaleampia kohtia eikä kerääntymiä. Käytin sen kanssa väritöntä huultenrajauskynää joten voi olla osittain sen ansiota ettei puna ollut lähtenyt karkailemaan mutta rakastuin ensikäytöllä! Täytyy ostaa vielä ainakin tuo nude, noiden pinkkien ja punaisten kanssa olen vähän huono koska mullakin on kuparinen tukka ja tuntuu ettei sellaiset sävyt aina sovi 😀 Tulipas romaani mutta oli pakko vähän hehkuttaa!

    1. Hei mahtavaa! Mä en ole nähnyt näitä vielä missään, tosin en ole juuri käynytkään muissa kaupoissa kuin Cittarissa 😀 Samaa mieltä, näiden poiskuluminen on ilahduttavan tasaista ja siistiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *