Lokakuun suosikit

Lokakuu menikin nopeasti. Lokakuun aikana ihoni kuivui ihan selkeästi joten hoitotuotteiden kosteuttavuus oli erityisen tärkeää. Käytin kosteuttavia naamioita aika ahkeasti.

lokakuu2015_suosikit

Louis Widmerin tuhti silmänympärysvoide Eye Contour Cream* on ollut luottotuotteeni jo kymmenen vuotta. Aika ajoin olen ollut ilman, nyt olen käyttänyt lähes tyhjäksi tämän näytetuubin. Myyntikoko on purkissa, harmi. Tuubi on kätevämpi ja hygieenisempi. Tämä on omiaan juuri silloin kun silmänympärysiho on tehohoidon tarpeessa. Tämä sopii hyvin herkillekin silmille. Tähän palaan aina!

Ripsien kestotaivutuksen jälkeen pääsin taas astumaan vesiliukoisten ripsivärien maailmaan. Testailut aloitin L’Orealin Volume Million Lashes Feline-ripsiväristä*. Tämä tuoksuu suklaalta, mitä ihmettä! Kaareva kumiharja levittää ripsivärin tasaisesti eikä paakkuja näy. Ripset saavat kivasti pituutta, ehkä tuuheutta voisin kaivata vielä enemmän.

Lakkasin kynteni Zoyan Nana*-sävyllä kahdesti lokakuun aikana. Lakkakokoelmani laajuuden huomioon ottaen tämä on harvinaista. Ihana fuksianpinkki sävy, Zoyan kesäkokoelmasta. Tämä myöskin pysyy kynsilläni viikon hyvän alus- ja päällyslakan kanssa, kuivuu nopeasti ja jättää upean kiillon. Love!

Otin taas käyttöön useamman kuukauden tauon jälkeen NAFHAn Moisturizing Day Creamin*. Purkki oli jo huvennut ja halusin käyttää tämän loppuun asti. En muistanutkaan kuinka kiva voide tämä on. Samalla kevyt ja salamannopeasti imeytyvä mutta uskomattoman kosteuttava. Voide on raikkaan tuntuinen iholla ja kapean pitkä pumppupullo on kätevä reissussa. Olen postannut tästä aiemmin täällä. Syksyn eteneminen on tehnyt ihoni selvästi janoisemmaksi. Olen seerumiboostailulla käyttänyt tätä myös yövoiteena.

Positiivinen ylläri oli Nivea Daily Essentials Refreshing Micellar Water*. Käytin lapsuudessani tosi paljon Niveaa ja sen jälkeen olen ollut vähän kyllästynyt merkkiin. Nyt kun olen testaillut tätä misellivettä sekä meikinpoistossa että aamuisessa ihonpuhdistuksessa on todettava että tykkään! Tämä ei myöskään kirvele silmiäni mikä on todella harvinaista, tätä ennen vain Bakel on tainnut olla sellainen misellivesi jolla voisin poistaa myös silmämeikit, muut kirvelevät.

lokukuu2015_suosikit_

Lumene Raspberry Miracle Shine Lipstickin sävy 112 Sateella* on ollut todella ahkerassa käytössä arkimeikissäni. Postaus näitä Miracle Shine-punista on tulossa jossa sitten tarkempia käyttökuvia. Ihana rusehtavanpunainen syyssävy. Pidän myös näiden punien laadusta ja tunnusta huulilla. Kiiltopuniksi todella kestäviä!

Lumene Arctic Aqua Syväkosteuttava Vartaloemulsio on myös talven luottotuotteitani. Kun bongasin Arctic Aquoita Cittarissa kolmella eurolla, en voinut vastustaa. Ja kyllä tämä vaan on hyvä. Olen postannut tästä superkosteuttavasta mutta nopeasti imeytyvästä vartalovoiteesta pari vuotta sitten täällä.

Nyt kun ihon pinta on kuivunut, olen löytänyt oikein kunnolla meikkimunien maailman. Pitäisi postata näistä ihan erikseen, mutta pidän eniten tästä alkuperäisestä Beautyblenderistä*. Kostealla meikkimunalla paikalleen töpötelty meikkipohja ei korosta ihon pintakuivuutta ja sillä saa myös kauniisti levitettyä ja häivytettyä peiteaineen silmien alle. Olen jäänyt koukkuun! Ainoa mikä näissä ärsyttää että meikkimuna pitää pestä jokaisen käytön jälkeen. Useimmiten olen aamulla kiireinen joten manaan aina mielessäni tätä tehtävää. Ihon kannalta on toki hyvä että meikin levittää puhtaalla välineellä, siveltimiä en pese jokaisen käytön jälkeen. Beautyblenderin putsaamisessa tehokkain on palasaippua, marseille tuntuu tepsivän nopeimmiten. Beautyblenderin omia puhdistusaineita en ole kokeillut.

Mitkä tuottet olivat teidän lokakuunne pelastajia? Oletteko te huomanneet jo vuodenajan vaihtumisen vaikutuksen ihoonne?

*tuote saatu blogin kautta

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

6 thoughts on “Lokakuun suosikit

  1. Hankin beautyblenderin oman puhdistussaippuan, mutta kaikesta ylistyksestä ja kalliista hinnasta huolimatta en huomaa siinä mitään paremmuutta verrattuna meikkisaippuaan, jonka ostin Sokos Emotionista. Ko. meikkisaippuapala on suurinpiirtein sama kooltaan, erilainen muodoltaan, kuin BB:n oma, hinta on alle puolet ja teho on ihan yhtä hyvä. BB:tä en kyllä saa täysin puhtaaksi tai ehkä sitten en jynssää tarpeeksi kauan? BB:n puhdistus on niin ärsyttävä, että olen palannut oikeastaan takaisin siveltimiin. Tykkään että tuotettakin kuluu vähemmän siveltimen kanssa kuin BB:n kanssa, mutta ehkä vika on käyttäjässä. Ken tietää.

    1. Vähän rahastuksena olen itsekin pitänyt niitä BB:n omia puhdistusaineita. Tuosta mustasta vielä erottuu kaikki jäänyt meikkivoide helposti, ja itse olen kyllä saanut palasaippualla sen puhtaaksi. Peiteaine on tiukimmassa, sen irroittamiseen saippuaa saa useimmiten lisätä vielä kerran tai pari. Tuo puhdistus on kyllä ärsyttävää, katsotaan kauanko jaksan. Ja on muuten tosi epäkäytännöllistä reissussa, mihin laittaa meikkimuna kuivumaan jos lähtee meikkaamisen jälkeen jatkamaan matkaa? Tälläinenkin tuli eteen 😀

  2. Mä ostin messuilta BB:n oman saippuan ja pesin sillä nyt ekan kerran meikkimunan ja siveltimet noin ylipäänsä. Marseillesaippuaan verrattuna pesu saattoi tuntua sutjakkaammalta, tai meikkimunaa ei tarvinnut huuhtoa miljoonaa kertaa. Koin, että ainakin se meikkimuna puhdistui nopeammin 😀 Mutta tosiaankin, takana vasta kerran pesu. Voi olla, että jatkossa raaskin käyttää saippuaa vain BB:n pesuun, on se kuitenkin sen verran hintava. Tai sitten käyn etsimässä siveltimille tuon Sarin kommentoiman sivellinsaippuan 😀

    Mutta joo, mun iho on kiukutellut ilmojen viilennettyä 🙁 Onneksi pahin on jo ohi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *