Henkkamaukan uudistuneet meikit

Hennes&Mauritz uudisti vastikään meikkisarjansa, ja aiemmin surkean halpismaineen (ainakin omissa silmissäni) omannut tuotevalikoima on todellakin muuttunut edukseen. Kaikissa H&M:n liikkeissä näitä ei (vielä) ole, omat testikappaleeni ostin Tukhoman reissulta. Luulisin että kaikkia näitä sävyjä saa Suomestakin mutta en mene vannomaan. Helsingissä kun en ole ehtinyt H&M:llä käymään.

hm_meikit

Todella tyylikkäitä pakkauksia! Ostin kaksi sävyä Gossamer Lip Staineista, yhden Pure Radiance Powder Blusher-poskipunan sekä yhden Velvet Lip Creamin. Yhteensä nämä maksoivat noin 38€, kruunu tosin taitaa olla aika vahva euroon. Kun kurkkasin hintoja suomisivuilta niin aika iso osa meikeistä oli noin kahdeksan euroa.

hm_meikit_ilmankoteloa

Tyylikkäiden pahvipakkausten alta löytyy ihan mallikkaan näköisiä meikkejä. Poskipunarasia on näistä halvimman oloinen. Sen muovi tuntuu kevyeltä ja, noh, halvalta. Onneksi sisältö on sitten kultaa. Huulimeikkien pakkaustekstit olivat ainakin testereistä jo aika kuluneet, joten oletan että käsilaukussa pyöriminen haalistaa ne nopeasti. Sävyn numerot lukevat huulimeikin sivussa, joten tämäkin kuluu sitten pois.

hm_meikit_auki

Kylmillä sävyillä mentiin tällä(kin) kertaa. On muuten jännä miten minulle suositellaan aina lämpimiä huulipunasävyjä kuten oranssia sen takia että hiukseni ovat lämpimän kultakupariset. Lämpimät sävyt kuitenkin korostavat ihoni kalpeutta. Näytän oranssissa huulipunassa todella valkoiselta ja korallinen puna saa kasvoni näyttämään punakoilta. L’Orealin meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen oli tästä asiasta kanssani samaa mieltä, että minulle kyllä sopii fuksiansävyinen puna paremmin kuin oranssi.

Gossamer Lip Staineista valitsin viininpunaisen sävyn Centre of Attention ja heleämmän punertavan sävyn Have a Heart. Poskipunan mauvensävyn nimi on Cherry ja räiskyvän pinkin Velvet Lip Creamin Pep Talk.

hm_meikit_swatch

Gossamer Lip Stainien leveä applikaattori on mielestäni hiukan hankala pigmenttisen värin tarkkaan levitykseen. Sain korjailla reunoja useita kertoja enkä ollut niihin siltikään aivan tyytyväinen. Lip Stain on myöskin kerrostuva, viininpunaista sain laittaa muutaman kerroksen että sain peittävän sävyn. Noin tummassa värissä ohut kerros ei näyttänyt tasaiselta ja siten epäsiistiltä. Lip Stain jättää nimensä mukaisesta väristainin huulille. Tätä ei siis kovin helposti saa kokonaan poistettua. Käsiswatchit jäivät misellivesiputsauksen jälkeen selkeästi näkyviin ja huulet olivat kasvojenpesun jälkeen punakat.

hm_glossamer_lipstain_vrt

Gossamer Lip Stain tuoksuu ja maistuu hedelmäiseltä, mutta ei mielestäni miellyttävällä tavalla. Maku tuntuu huulilla teennäiseltä ja tulee olo että tätä en halua suuhuni. Huulimeikki kuitenkin mitä suurimmissa määrin päätyy mahaan (yksi hyvä syy suosia luonnonkosmetiikan huulituotteita) joten en sitten kuitenkaan ihastunut näihin niin paljon kun aluksi ajattelin. Väri ja kiilto kuluu huulten keskiosasta pois aika helposti syödessä tai juodessa.

hm_meikki_fendi

Poskipuna näkyy yllä olevassa kuvassa osana meikkiä. Olen tykännyt tuosta kovasti, olen itse asiassa käyttänyt Cherryä päivittäin hankinnasta lähtien! Puna on todella pigmenttistä. Sivellintä saa vain painaa kevyesti poskipunan pintaan ja sittenkin on ehkä turvallista pyyhkäistä se vielä kädenselän kautta.

Velvet Lip Cream on tosi kuiva mattapuna. Siis todellakin rapean tuntuinen huulilla. Väri irtoaa murusina poistettaessa mikä kertoo hiukan koostumuksen käyttäytymisestä. Syömisen tämä kesti yllättävän hyvin, öljyinen salaatti liuotti väriä vain hiukan keskeltä. Ongelma tässä on sama kuin useissa kokeilemassani huuli”maaleissa”, eli murustuminen. Kun puna irtoaa, se saattaa irrota murusina. Velvet Lip Creamin tuoksu muistuttaa liimaa eli ei ole miellyttävä.

hm_velvetlipcream_pep_talk

Sävy Pep Talk on tosi kiva hempukkapinkki mutta koostumukseen en niin ihastunut.

Oletteko te jo tutustuneet H&M:n uusiin meikkeihin? Mitä mieltä olitte? Uudistunutta kosmetiikkasarjaa on arvioitu myös One of Beauty’s Daughters– ja Wasting Lifestyle-blogeissa, kurkatpaahan mitä sävyjä sieltä löytyy.

Tällä hetkellä näitä meikkejä saa ostettua vain valikoiduista Beauty-myymälöistä (joiden sijainteja en kyllä netistä löytänyt, Tampere ja Helsinki nyt ainakin), täydellinen kosmetiikkavalikoima on ainoastaan Helsingin Forumin H&M:ssä ja tietenkin nettikaupassa.

hm_marilyn

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

5 thoughts on “Henkkamaukan uudistuneet meikit

  1. Mä ostin yksittäisiä luomivärejä ja kulmapaletin, olen tykännyt kovasti. Poskipuna alkoi kiinnostella joten täytyykin poiketa myymälään:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *